Teknoloji Optoma, Türkiye operasyonlarını giderek genişletiyor

Optoma, Türkiye operasyonlarını giderek genişletiyor

15.11.2018 - 11:29 | Son Güncellenme:

Optoma, Türkiye operasyonları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Texas Instruments tarafından öncülük edilen DLP teknolojisine sahip ödüllü projeksiyonları ve Nu Force ses aralığıyla geliştirdiği ses ürünleriyle Optoma, Türkiye pazarında da daha güçlü bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Optoma, Türkiye operasyonlarını giderek genişletiyor

Dünya genelinde 17 binden fazla çalışanı olan optik component, ses ve görüntüleme çözümleriyle dünyanın en büyük DLP ODM üreticisi Coretronic grubunun bir markası olarak kurulan Optoma, aynı zamanda dünyada ilk ‘DARBEE Visual Presence’ teknolojisine sahip marka olarak biliniyor. Eğitim, kamu, müzeler, konferans salonları, ev sineması, perakende, medikal, etkinlik, ev eğlencesi, sanat galerileri vb. alanlarda 20000+ saat kullanım ömrü olan lazer profesyonel Audio&Video çözümleriyle kullanıcılara DuraCor

Haberin Devamı

Optoma Türkiye Ülke Müdürü Cüneyt Düzgün, ülkemizin Optoma için en önemli pazarlardan biri olduğunu ve yüksek teknolojili projeksiyon ürünlerini, Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturarak pazarın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda en doğru çözümleri sunmaya odaklandıklarını aktardı. Düzgün, "Optoma olarak dünyanın en büyük DLP projektor üreticisi ve markasıyız. Dünya genelinde özellikle son yıllarda yaptığımız çalışmalarla hem Optoma’nın konumunu pekiştiriyor hem de birçok ürün segmentine öncülük ediyoruz. Bizim de bağlı olduğumuz EMEA bölgesinde 2017 yılı sonunda yaklaşık %13 olan pazar payımızı 2018 yılında daha da artırmak üzere çalışmalara devam ediyoruz. Türkiye operasyonumuza başladığımız 2016 yılından bugüne kadar da her yıl büyüyerek pazar payımızı artırıyoruz. Türkiye’de önümüzdeki dönemlerde bu büyümemizi devam ettirerek her zaman için ilk sırada olmayı hedefliyoruz.” dedi.