SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Etkileyici öpüşme teknikleri

Öpüşme tekniklerini bilmek ilişkiniz açısından oldukça önemlidir. Sevdiğiniz insana aranızdaki bağı hissettirmek açısından öpüşme teknikleri oldukça önemlidir. İlişkilerin temellerinden birini oluşturan öpüşme tekniklerini henüz bilmiyorsanız işte sizler için araştırmış olduğumuz öpüşme teknikleri…

|

İlişkilerin temelinde veya sevgiyi karşı cinse hissettirmek için öpüşmek sıkça başvurulan yollardan bir tanesidir. İlişkilerde daha iyi hissetmek içimizde yaşadığımız sevgi ve arzuyu karşı tarafa da hissettirmek için öpüşme yoluna başvurulabilir. İlişkilerde en önemli iletişim yöntemlerinden biri olan öpüşme tekniklerini bilmek oldukça önemlidir. Özellikle ön sevişmede etkili olan öpüşmenin nasıl yapıldığını bilmek cinsel ilişki açısından da oldukça önem arz etmektedir. Öpüşme tekniklerini bilmiyorsanız sizler için araştırıp bir araya getirmiş olduğumuz öpüşme tekniklerine göz atabilirsiniz.

Öpüşme teknikleri


Acele etmeyin

Partnerinizle aranızda kullandığınız en önemli iletişim tekniklerinden biri olan öpüşmeyi gerçekleştirme aşamasında dikkatli olmanızda fayda var. Öpüşme sırasında aceleci davranmamanız gerekmektedir. Öpüşme teknikleri hakkında haberiniz olmaması ve bu konuda kendinize güvenmemeniz sizi aceleci davranmaya itecektir. Ama kimse öpüşürken acele eden biriyle öpüşmekten hoşlanmaz. Daha yavaş ve yumuşak dokunuşlarla öpüşmek her zaman partnerinizi etkileyeceğini unutmayın.

Doğru baskı miktarını ayarlayın

En önemli öpüşme tekniklerinden birisi de doğru basınç miktarını ayarlayabilmektir. Bazı insanlar basınç miktarını ayarlayamaz ve dişler çarpışarak öpüşme itici bir hal alabilir. Bazı insanlar ise durumu abartarak öpüşme esnasında çok yavaşlar ve pasif kalabilir. El sıkışmalarını düşünün. Biri elinizi hafif bir şekilde sıkıp tokalaştığında veya sıkı bir şekilde sardığında nasıl hissediyorsanız, öpüşme de bir iletişim tekniği olduğu için basıncı ayarlayabilme durumu oldukça önemlidir.

Dilinizi akıllıca kullanın

Kötü öpüşmenin bir başka özelliği de çok fazla dil kullanmaktır. Dilinizin çok güçlü kaslara sahiptir onu sürekli olarak kullanmak öpüşmeyi sıkıcı bir hale getirir. Öpüşmeye dudak emme yöntemiyle başlayın. Daha sonrasında hafif dokunuşlarla dilinizi ara sıra partnerinizin dudaklarına değdirin. Dilinizi partnerinizin ağzının içerisine sokmaya çalışmayın. Bu ona mide bulandırıcı ve itici gelecektir. Dilinizi öpüşmede kullanmak yerine partnerinizin vücudunun başka bölgelerinde kullanabilirsiniz.

Tüm vücudu öpüşmeye dahil edin

Özellikle ön sevişme esnasında öpüşmeyi sadece dudaklarda sınırlı bırakmayın. Partnerinizi cinselliğe daha fazla hazır hale getirmek için öpüşmeyi tüm vücuda dahil edebilirsiniz. Elinizle onun saçlarını tutup boynundan, kulaklarından ve vücudunun diğer yerlerinden küçük dokunuşlarla öpebilirsiniz.

Teknikleri uyarlayın

İstediğiniz tüm öpüşme teknikleri üzerinde çalışabilirsiniz , ancak gerçek şu ki öpüştüğünüz her kişi farklı bir öpüşme stiline sahip olacak. Birisini öperken partnerinizin ne yaptığını ve en iyi tepki verdikleri şeylere dikkat edin. Dillerini çok yavaş mı hareket ettiriyorlar? Veya her dudağını ısırışınızda daha fazla ilerlemenize izin veriyorlar mı? Tüm bu soruların cevaplarını kendiniz hissetmeye ve bulmaya çalışmalısınız. Onun neyi gerçekten istediğini bildiğinizde öpüşmeniz daha zevkli hale gelecektir. Bu şekilde davranarak onların ne istediğini daha iyi bileceksiniz.

Kendinizin de ne istediğine önem verin

Her şeyin ötesinde, en çok keyif aldığınız öpücük stillerini ve tekniklerini bulmaya odaklanmaya çalışın. Unutma, öpüşmenin ateşli olması gerekir! Neyin iyi hissettirdiğini takip edin, partnerinizin size gönderdiği sinyallere de dikkat edin.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.