Öpüşme

Öpüşme

Son dakika öpüşme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan öpüşme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan öpüşme haber sayfamızda...

Öpüşme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.389 öpüşme haberi bulunmuştur.
Yasemin Allen'ın bacağındaki morluk dikkat çekti! 'Biri jilet, diğeri de masa kenarı'
Yasemin Allen'ın bacağındaki morluk dikkat çekti! 'Biri jilet, diğeri de masa kenarı' Şimdilerde eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, sosyal medya hesabından yeni pozlarını paylaştı. Allen'ın bacağındaki morluk ve yara bandı, dikkatlerden kaçmadı.
6.04.2024 Cadde
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor İspanyol savcılar, mahkemeye sunulan belgelerde, 46 yaşındaki Luis Rubiales'in öpüşme suçundan bir yıl, 'zorlama' suçundan ise 18 ay hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
28.03.2024 Dünya
'Türkan Şoray Kanunları' nasıl bitti? 'O sahneler kavga dövüş çekildi'
'Türkan Şoray Kanunları' nasıl bitti? 'O sahneler kavga dövüş çekildi' Yeşilçam'a damga vuran Türkan Şoray, başrolde Kadir İnanır'ın yer aldığı ve Müjde Ar'a şöhreti getiren 'Ah Güzel İstanbul'u neden reddettiğini anlatırken, eski eşi Cihan Ünal'la kamera karşısına geçtiği 'Mine' filmine dair itiraflarıyla adından söz ettirdi. Usta sanatçı, kamuoyunda 'Türkan Şoray Kanunları' olarak bilinen meşhur kuralların nasıl başladığını ve bittiğini de paylaştı.
26.03.2024 Cadde
Yasemin Kay Allen: Soyadım değil, göbek adım Kay!
Yasemin Kay Allen: Soyadım değil, göbek adım Kay! İngiliz Dudley Allen ile İngiliz asıllı Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun (Sonja Eady) kızı olarak Londra'da dünyaya gelen Yasemin Kay Allen, ilk kez ismiyle ilgili detay verdi.
26.03.2024 Cadde
Eski eşine dehşeti yaşattı! Şok savunma: İstesem her zaman öldürürüm
Eski eşine dehşeti yaşattı! Şok savunma: İstesem her zaman öldürürüm Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde 2 Eylül 2023 tarihinde eski eşi Elif Gedik’i (35) bıçaklayan tutuklu sanık Halil Karabıyık’ın yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanık Halil Karabıyık savunmasında, “Öldürme gibi bir niyetim olmasaydı bıçağı belden aşağı ayaklarına doğru sallamazdım, boynuna, kalbine saplardım. Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm” dedi.
14.03.2024 Gündem
Nebahat Çehre: 1988'den beri yalnızım!
Nebahat Çehre: 1988'den beri yalnızım! 'Çirkin Kral' lakaplı Yılmaz Güney'le 1967'de hayatını birleştirip, bir yıl sonra boşanan usta oyuncu Nebahat Çehre, özel hayatına dair çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
29.02.2024 Cadde
Ekran aşkına
Ekran aşkına Bugünlerde hemen herkesin kaçırmadığı bir dizisi ve kavuşsunlar diye dua ettiği bir dizi çifti var. Öyle ki uzun bir aradan sonra TV’ye kitlendik. Peki, bizi ekranlara bağlayan bu çiftlerin aşklarına neden meftunuz? Yıllar geçse de unutamadığımız dizi aşıkları kimlerdi? Bu hafta başrolde aşk var.
18.02.2024 Pazar
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı Ara tatilin sona ermesi ile özellikle nezle, grip, soğuk algınlığı gibi hastalıkların çocuklarda artmasını beklediklerini belirten uzmanlar, mutlaka önlem alınması gerektiğine dikkat çekti.
13.02.2024 Sağlık
İki ay önce baba olan Kaan Urgancıoğlu: Bakıcımız yok, yardım almıyoruz
İki ay önce baba olan Kaan Urgancıoğlu: Bakıcımız yok, yardım almıyoruz Pazar akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yargı'da Savcı Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan oyuncu, oğlu Ardıç ile ilgili konuşarak bakıcı tutmadıklarını ve bebeğiyle eşi Burcu Denizer'in ilgilendiğini açıkladı.
2.02.2024 Cadde
'Kamyoncu tekniği' sonrası yeni açıklama! 'Öpüşme sahnesine sakızla gelinmeli'
'Kamyoncu tekniği' sonrası yeni açıklama! 'Öpüşme sahnesine sakızla gelinmeli' Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde öpüşme sahnesiyle ilgili 'kamyoncu tekniği' itirafıyla gündem olmuştu. Etiler'de görüntülenen Yasemin Kay Allen da öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
31.01.2024 Cadde
Selin Şekerci'den öpüşmede 'kamyoncu' tekniği!
Selin Şekerci'den öpüşmede 'kamyoncu' tekniği! Oyuncu Selin Şekerci öpüşme sahnelerindeki itirafıyla gündem oldu. Son olarak bir talk show programına konuk olan Şekerci, "Partnerimin ağzının kokması konusunda bir sorunum yok" diyerek bununla nasıl başa çıktığını anlattı.
26.01.2024 Cadde
Yeni bir aşka yelken açmıştı! 'Mutluyum, 2024'e enerji dolu girdim'
Yeni bir aşka yelken açmıştı! 'Mutluyum, 2024'e enerji dolu girdim' 'Sen Anlat Karadeniz'de geniş bir hayran kitlesi yakalayan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz aylarda iş insanı Ural Kaspar ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen güzel oyuncu, yeni ilişkisine dair açıklama yaparak mutluluğunu dile getirdi.
8.01.2024 Cadde
Eski sevgilisinin kıskançlığı yüzünden ödül törenine yalnız gitmişti! 'Hiç iyi bir adam değildi'
Eski sevgilisinin kıskançlığı yüzünden ödül törenine yalnız gitmişti! 'Hiç iyi bir adam değildi' Son olarak '80 for Brady' adlı yapımda yer alan ünlü aktris Sally Field, yakında raflarda yerini alacak olan kitabı '50 Oscar Gecesi'nde eski sevgilisi Burt Reynolds ile ilgili dikkat çeken iddialar ortaya attı. Aktörün kıskançlığı sebebiyle Oscar kazandığı törene tek başına gitmek zorunda kaldığını açıklayan Field, sevgilisinin kendisini 'küçümsediğini' de paylaştı.
6.01.2024 Cadde
Mutluluğu beşinci kocasında buldu! 'Benden 32 yaş küçük ama bu sadece bir sayı'
Mutluluğu beşinci kocasında buldu! 'Benden 32 yaş küçük ama bu sadece bir sayı' Bir döneme damga vuran 'Hanedan' dizisinin oyuncularından Joan Collins, beşinci eşi Percy Gibson ile konuştu. Yaş farklarından dolayı eleştirilen Collins, Gibson ile çok iyi anlaştıklarını ve yaş farkının sadece bir sayı olduğunu belirtti.
25.11.2023 Cadde
'Hunharca öpüştük' demişlerdi! Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin aşk mı yaşıyor?
'Hunharca öpüştük' demişlerdi! Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin aşk mı yaşıyor? Büşra Pekin ile Hasan Can Kaya birlikte başrolü paylaştıkları 'Çok Aşk' filmine dair verdikleri bir röportajda, "Cesur sahnelerimizde zorlandık" ve "Hunharca öpüştük" demeleriyle adlarından söz ettirmişti. İkilinin aşk yaşadığı iddiası, sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü oyunculardan Pekin, aşk söylentileriyle ilgili açıklama yaptı. ' İstanbul İçin Son Çağrı' filminin galasına katılan Kaya da konuyla ilgili konuştu.
23.11.2023 Cadde
İrem Helvacıoğlu: Garsonluk ve tezgahtarlık yaptım!
İrem Helvacıoğlu: Garsonluk ve tezgahtarlık yaptım! 'Sen Anlat Karadeniz'de geniş bir hayran kitlesi yakalayan, son olarak 'Yürek Çıkmazı' dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu, katıldığı programda şöhret olmadan önceki yaşamına dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
17.11.2023 Cadde
Usta oyuncu yıllar sonra anlattı: Rol arkadaşım öpüşme sahnesinde dudağımı kanattı!
Usta oyuncu yıllar sonra anlattı: Rol arkadaşım öpüşme sahnesinde dudağımı kanattı! Bir döneme damga vuran 'Hanedan' dizisinin oyuncularından Joan Collins, rol arkadaşı Michael Nader ile çektikleri bir öpüşme sahnesinin arka planını anlattı. Nader'ın öpüşme sahnelerine 'bayıldığını' dile getiren ünlü isim, parterinin dudağını ısırarak kanattığını açıkladı.
10.11.2023 Cadde
ESİN ÇEPNİ KİMDİR, kaç yaşında? Esin Çepni Instagram'da eşinin aldatma videosunu paylaştı! Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni nereli, ne iş yapıyor?
ESİN ÇEPNİ KİMDİR, kaç yaşında? Esin Çepni Instagram'da eşinin aldatma videosunu paylaştı! Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni nereli, ne iş yapıyor? Esin Çepni'nin hayatı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni Instagram paylaşımı magazin gündeminde geldi. Esin Çepni eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığına dair görüntüleri sosyal medya hesabı Instagram'da yayınlandı. Çepni, eşi Bilal Hancı'nın bir kadın ile kendisini aldattığı görüntüleri paylaştı. Peki Esin Çepni kimdir, kaç yaşında? Esin Çepni Instagram paylaşımında neler yazdı?
30.10.2023 Bilgi Rehberi
'Hunharca öpüştük' demişlerdi! Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin'den açıklama geldi
'Hunharca öpüştük' demişlerdi! Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin'den açıklama geldi Hasan Can Kaya'nın Büşra Pekin ile başrolü paylaştığı ve senaryosunu yazdığı 'Çok Aşk' filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Daha önce filme dair kullandıkları "Cesur sahnelerimizde zorlandık" ve "Hunharca öpüştük" ifadeleriyle çok konuşulan Pekin ile Kaya, bu sözlere açıklık getirdi.
26.10.2023 Cadde
İklim krizi polen alerjisini uzattı
İklim krizi polen alerjisini uzattı Küresel ısınma sonucu sıcaklık artışı polen alerjisine de yansıdı.
25.10.2023 Gündem
Brad Pitt ile Margot Robbie üçüncü kez aynı projede buluşuyor!
Brad Pitt ile Margot Robbie üçüncü kez aynı projede buluşuyor! Hollywood yıldızları Brad Pitt ve Margot Robbie, son olarak 'Babylon' (Babil) filminde kamera karşısına geçmişti. Başrolünde yer aldığı Barbie ile muazzam bir başarı yakalayan Robbie ve her daim adından söz ettiren ABD'li aktör, üçüncü kez aynı projede bir araya geliyor. Dünyaca ünlü isimler, yeni filmlerinde farklı bir rol üstlenecek.
10.10.2023 Cadde
Buse Varol’un annesi filtre kurbanı! 'Bu kadarına gerek var mı?'
Buse Varol’un annesi filtre kurbanı! 'Bu kadarına gerek var mı?' Sosyal medyayı aktif kullanan Alişan'ın eşi Buse Varol, son olarak annesi Birsen Özgan ile fotoğrafını paylaştı. 33 yaşındaki oyuncu filtreyi abartınca ortaya dikkat çeken bir görüntü çıktı.
10.10.2023 Cadde
İrem Helvacıoğlu'ndan 'evlilik' açıklaması!
İrem Helvacıoğlu'ndan 'evlilik' açıklaması! Geçtiğimiz hafta aşkları belgelenen İrem Helvacıoğlu ile iş insanı Ural Kaspar, Nişantaşı'nda el ele objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, yeni ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu.
26.09.2023 Cadde
Yeni sevgililer İrem Helvacıoğlu ile Ural Kaspar ilk kez görüntülendi
Yeni sevgililer İrem Helvacıoğlu ile Ural Kaspar ilk kez görüntülendi Son olarak 'Yürek Çıkmazı' dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu ile yeni sevgilisi Ural Kaspar, önceki gece Mecidiyeköy'deki bir lansman çıkışında ilk kez el ele objektiflere yansıdı.
16.09.2023 Cadde
Feyza Civelek: 50'den fazla arkadaşımı kaybettim!
Feyza Civelek: 50'den fazla arkadaşımı kaybettim! Oyuncu Feyza Civelek önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Hatay depreminde 3 dayısını ve 50'den fazla arkadaşını kaybettiğini belirten oyuncu "Hatay'a gittim ve kendi evimi bile tanıyamadım" açıklamasında bulundu.
7.09.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Öpüşme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.