Orgazm

Orgazm

Son dakika orgazm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan orgazm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan orgazm haber sayfamızda...

Orgazm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 695 orgazm haberi bulunmuştur.
Oruçluyken rüyalanmak orucun bozulmasına neden olur mu? İhtilam olmak (rüyalanmak) orucu bozar mı, kaza gerekir mi?
Oruçluyken rüyalanmak orucun bozulmasına neden olur mu? İhtilam olmak (rüyalanmak) orucu bozar mı, kaza gerekir mi? Ramazan ayının başlaması ile birlikte orucu bozan şeylerde sıkça araştırma konusu olmaya devam ediyor. Merak edilen sorular arasında Rüyalanmak (ihtilam) olmak orucu bozar mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Rüyalanmak (ihtilam) olmak orucu bozar mı?
11.03.2024 Ramazan Haberleri
İdrar kaçırma ve vajinal gevşeklik sizi eve hapsetmesin
İdrar kaçırma ve vajinal gevşeklik sizi eve hapsetmesin Yıllar, yapılan doğumlar, kronik enfeksiyonlar, travmalar, azalan hormonlar genital sistemin elastikiyetini, salgılarını, kas dokusunun direncini azaltır.
19.08.2022 Cadde
Dismenore Nedir, Neden Olur? Ağrılı Adet Sancıları Nasıl Geçer?
Dismenore Nedir, Neden Olur? Ağrılı Adet Sancıları Nasıl Geçer? Kadınlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık olan Dismenore, önemli hastalıklar başında gelir. Bu hastalık hakkında bilgi almak isteyen birçok kişi internet üzerinden araştırma gerçekleştirir. Peki Dismenore nedir, neden olur? Ağrılı adet sancıları nasıl geçer? Tüm detayları ile derledik.
24.07.2022 Sağlık
Uzmanından uyarı: 'Jinekolojik rahatsızlıklarda uzman kişilere danışın'
Uzmanından uyarı: 'Jinekolojik rahatsızlıklarda uzman kişilere danışın' Özellikle son zamanlarda artan jinekolojik rahatsızlıklar ve genital bölgeyle ilgili sıkıntıların giderilmesi hususunda Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Ali Doğukan Angın, mutlaka ehil kişilere danışılması gerektiği konusunda kadınları uyardı.
11.06.2022 Kadın Sağlığı
Çin'de bu sefer de Friends sansürlendi
Çin'de bu sefer de Friends sansürlendi Çin'deki dijital yayın platformunda ilk sezonu yayımlanan Friends'te cinsellikle ilgili sahneler sansürlendi. Dövüş Kulübü'nün sonunun değiştirilmesi dünyada gündem olmuştu.
13.02.2022 Dünya
Kadınlarda en çok tercih edilen estetik bu oldu: Labioplasti
Kadınlarda en çok tercih edilen estetik bu oldu: Labioplasti Vajina iç dudak estetiği yani labioplasti, son zamanlarda en popüler estetik operasyonlar arasında. Kadınlar arasında genital estetik operasyonları arasında en üst sırada yer alan labioplasti nedir, labioplasti kimlere yapılır, ameliyattan sonraki süreçte neler yaşanır? Tüm merak edilenleri, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Bülent Arıcı anlattı.
17.09.2021 Estetik
Orgazm Nedir? Erkeklerde Ve Kadınlarda Orgazm Nasıl Olur? İşte Bilinmeyenler...
Orgazm Nedir? Erkeklerde Ve Kadınlarda Orgazm Nasıl Olur? İşte Bilinmeyenler... Cinsel birleşimlerde partnerlerin en çok zevk alacağı kısım orgazm oldukları zamandır. Ancak orgazm konusunda pek çok bilgi eksik veya yanlıştır. Peki; orgazm nedir, erkeklerde ve kadınlarda orgazm nasıl olur? İşte merak edilen tüm detaylar.
10.09.2021 Sağlık
Cinsel ilişkiye girmeden önce bunları dikkate alın!
Cinsel ilişkiye girmeden önce bunları dikkate alın! Doyumlu bir cinsel ilişki için kişinin kendi bedenini tanımasının önemine dikkat çeken Psikiyatri Uzmanı Dr. Ebru Soylu, “Cinsellikte ancak kendisini seven, sayan ve güvenen bir kişi, karşısındakine de olumlu duygularla yönelebilir. Bireyin cinsel haz noktalarını fark etmesi ve bunu eşiyle paylaşmaktan kaçınmaması, daha doyumlu bir cinsel ilişki yaşanmasını sağlayacaktır” dedi.
2.09.2021 Cinsel Sağlık
Cinsel ilişkinin daha uzun sürmesi için yapabileceğiniz 9 şey
Cinsel ilişkinin daha uzun sürmesi için yapabileceğiniz 9 şey Hayatta çabucak olup bitmesi gereken bazı şeyler vardır ama seks bunlardan birisi değil. İki tarafın da sonunda zevkle ayrıldığı bir cinsel birleşme için biraz zaman gerekir. Seksin kısa sürmesinden muzdaripseniz sizin için bazı ipuçları derledik. İşte seksin daha uzun sürmesi için yapabileceğiniz 9 şey... - PEMBENAR ÖZEL
3.07.2021 Cinsellik
Ereksiyon bozukluğunda tedavi yöntemleri
Ereksiyon bozukluğunda tedavi yöntemleri Sertleşme probleminin ülkemizde 40 yaş üstü erkeklerde görülme sıklığının artığını belirten Ekol Hastanesi Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Osman Gücük, “ Sertleşememenin patolojik bir bulgu olabilmesi için sorunun altı ay süreyle devam etmesi ve bu sorunun tek eşli bir yaşamda gözlemleniyor olması gerekmektedir” dedi.
25.06.2021 Ege
Vitor Pereira: Çok zorluk yaşadım
Vitor Pereira: Çok zorluk yaşadım 2015-16 sezonunda Fenerbahçe'de görev yapan Portekizli teknik adam Vitor Pereira, ülkesinde bir röportaj verdi ve idman metotları ile oyunculara olan yaklaşımın önemine değindi.
27.03.2021 Dünyadan Futbol
Gusül abdesti - Boy abdesti nasıl alınır? Diyanet gusül abdesti alınışı kadın - erkek
Gusül abdesti - Boy abdesti nasıl alınır? Diyanet gusül abdesti alınışı kadın - erkek Gusül abdesti nasıl alınır? Gusül, dini temizlik anlamına gelmektedir. Hangi durumlarda gusül abdesti alınır? Kadın ve erkek için gusül abdesti alınışını merak edenler için gusül abdesti ile ilgili detayları derledik. İşte sünnete uygun bir şekilde gusül abdestin alınışı.
17.02.2022 Dini Bilgiler
Sperm Nedir, Nasıl Oluşur? Erkek Spermi Kaç Günde Yenilenir, Neye İyi Gelir?
Sperm Nedir, Nasıl Oluşur? Erkek Spermi Kaç Günde Yenilenir, Neye İyi Gelir? Erkeklerin üretim sisteminde bazı görevler bulunur. Erkek üreme sistemleri sperm üreten sistemlerdir. Spermin tam olarak nasıl oluştuğu ve nasıl yenilendiği pek çok erkeğin merak ettiği bir konudur. Sperm nedir, nasıl oluşur? Erkek spermi kaç günde yenilenir, neye iyi gelir? İşte, merak edilen tüm detaylar
6.03.2021 Sağlık
Aşk Hormonu Oksitosin Nedir? Aşık Olunca Salgılanan Hormonlar Nelerdir?
Aşk Hormonu Oksitosin Nedir? Aşık Olunca Salgılanan Hormonlar Nelerdir? Vücudun sağlıklı olması için bazı hormonlara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu hormonların da birbirinden farklı işlevleri bulunur. En bilinen hormonlardan birisi de oksitosin olarak adlandırılan aşk hormonudur. Aşk hormonu da çok merak ediliyor. Aşk hormonu oksitosin nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
5.03.2021 Sağlık
Klitoral Orgazm Nedir? Klitoral Orgazm İle Vajinal Orgazmın Farkları Nelerdir?
Klitoral Orgazm Nedir? Klitoral Orgazm İle Vajinal Orgazmın Farkları Nelerdir? Günümüzde, cinsel ilişkiye giren kadınların %80’i hayatı boyunca orgazmı hiç yaşamamış olur. Bunun en büyük nedeni ise erkeklerin kadın anatomisi hakkında pek fazla bilgiye sahip olmamalarından kaynaklanıyor. Kadın anatomisine baktığımızda birincil orgazm kaynağı klitoristir. Klitoral orgazmın ne olduğu hakkında detayları derledik.
5.03.2021 Sağlık
Serge Gainsbourg: Kilisenin nefret ettiği adam
Serge Gainsbourg: Kilisenin nefret ettiği adam Piyanist, ressam, müzisyen sanatın diğer birçok alanında yer alan, skandallarıyla gündeme gelen Serge Gainsbourg’un ölüm yıl dönümü bugün. Klisenin nefret ettiği adam Serge Gainsbourg’un ölüm yıl dönümünde hayatına, sanatına ve skandallarına Molatik oluyoruz…
2.03.2021 Müzik
Gebelikte Cinsellik Nasıl Olmalı? Hamilelikte İlişki Sırasında Nelere Dikkat Edilmeli?
Gebelikte Cinsellik Nasıl Olmalı? Hamilelikte İlişki Sırasında Nelere Dikkat Edilmeli? Gebelikte cinsellik nasıl olmalı? Hamilelikte ilişki sırasında nelere dikkat edilmeli? Gebelikte cinsellik bebeği olumsuz etkiler mi? Gebelikte cinsellik ne zamana kadar devam edebilir? Sizin için gebelikte cinsellik konusunu derledik.
25.02.2021 Sağlık
Erkeklerde Orgazmın Belirtileri Nelerdir? Erkek Orgazmı Hakkında Bilinmeyenler
Erkeklerde Orgazmın Belirtileri Nelerdir? Erkek Orgazmı Hakkında Bilinmeyenler Orgazm kelimesine ilk kez Antik Yunan döneminde yazılan eserlerde rastlanır. Sözlük anlamı doyuma ulaşmak, zirveye çıkmak olan sözcüğün orijinali Orgasmos'tur. Orgazm kelimesi cinsel birleşmenin ya da mastürbasyonun sonunda yaşanan yoğun hazzı tanımlamak için kullanılır. Erkeklerde ve kadınlarda belirtileri farklıdır. Erkeklerde orgazmın belirtileri nelerdir? Erkek orgazmı hakkında bilinmeyenleri detaylı bir şekilde derledik.
10.01.2021 Sağlık
Vajina sıkılaştırma nedir? Vajina daraltma tedavisi nasıl yapılır?
Vajina sıkılaştırma nedir? Vajina daraltma tedavisi nasıl yapılır? Hepimiz yaşlanıyoruz. Sadece yüzümüz değil tüm organlarımız yaşlanıyor. Vajinamız da tüm diğer organlarımız gibi zamanla yaşlanır ve o sıkı yapısını ve elastikiyetini kaybeder. Doğum yapma ve genetik yapının da yatkın olmasıyla birlikte bu alandaki gevşeme çok daha belirgin hale gelebilir. Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayfer Aydın konu hakkında bilgiler verdi.
23.11.2020 Cinsel Sağlık
Erkeklerin cinsellikte en çok yaptığı hatalar
Erkeklerin cinsellikte en çok yaptığı hatalar Çoğu erkek cinselliği, ergenlik döneminde yaşıtlarıyla konuşarak öğrenir. Ancak bu öğrendiği bilgiler, kendisi kadar cinsellik deneyimi olan akranlarındandır. Bunun yanı sıra internet, filmler ve medyadan bilgi edinirler. Bu bilgilerin bir kısmı abartılı, gerçek dışı ve yanlıştır. Bu eksik yanlış bilgilerle cinsellik yaşarlar. En tuhafı da bu bilgilerin mutlak doğru olduklarına inanırlar. Bunun sonucu olarak da cinsellikte bazı hatalı tutumlarının farkına bile varmazlar. Psikiyatrist/Psikoterapist Dr.Öğr. Üyesi Rıdvan Üney, erkeklerin eşleri ile iyi bir cinsellik yaşamak için uzak durması gereken hataları tek tek açıkladı
25.09.2020 Cinsel Sağlık
Erkeklerin seks ile ilgili yaşadığı 10 gizli korku
Erkeklerin seks ile ilgili yaşadığı 10 gizli korku Cinsel isteğin oluşması, uyarılma ve orgazm beynimizde oluşur. Doğal olarak zihnimizdeki sorular da cinselliği etkiler. Erkeklerin çoğu, cinsellikte bir problem yaşadıklarında bunun kalıcı bir soruna dönüşeceğini ve kendisini yaşam boyu etkileyeceğini düşünür. Ayrıca cinsellikle ilgili edinilen yanlış bilgiler, daha fazla endişe yaşanmasına yol açabilir. İşte erkeklerin seks ile ilgili yaşadığı 10 gizli korku... Psikiyatrist/Psikoterapist Dr. Öğr. Üyesi Rıdvan Üney anlattı
5.08.2020 Cinsel Sağlık
Cinsel uyarılma bozukluğu nedir? Cinsel uyarılma bozukluğunu kimler yaşar?
Cinsel uyarılma bozukluğu nedir? Cinsel uyarılma bozukluğunu kimler yaşar? Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Üney cinsel uyarılma konusu hakkında bilgiler verdi.
28.07.2020 Cinsellik
Kadın hastalıklarında yeni tedavi yöntemi
Kadın hastalıklarında yeni tedavi yöntemi Cilt hastalıklarında, kellikte, kırışıklık tedavilerinde de kullanılan PRP, benzer etkileri nedeniyle kadın hastalıklarında da kullanımı yaygınlaşmıştır. Her yaştan kadına uygulanabilen PRP, kişinin problemine yönelik kullanılabilir. Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op. Dr. Miray Sekkin Eser konu hakkında bilgiler verdi.
10.07.2020 Kadın Sağlığı
Genital estetik nedir? Genital bölgede koyulaşma neden olur?
Genital estetik nedir? Genital bölgede koyulaşma neden olur? Uluslararası Estetik Genital Cerrah ve Seksoloji Derneği Başkanı Dr. Süleyman Eserdağ, genital estetik uygulamalar ile ilgili olarak merak edilenleri cevapladı. İşte labioplasti (iç dudak estetiği), vajina daraltma (vajinoplasti) ve doğum dikiş izlerinin giderilmesi (perineoplasti) gibi genital estetik operasyonları hakkında bilmeniz gerekenler...
30.06.2020 Estetik
Her gün cinsel ilişki yaşamak yararlı mı?
Her gün cinsel ilişki yaşamak yararlı mı? Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Üney her gün cinsellik yaşamanın fayda ve zararları hakkında bilgi verdi.
19.06.2020 Cinsellik

Benzer Haber Etiketleri

Orgazm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.