Orhan Okulu

Orhan Okulu

Son dakika Orhan Okulu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Orhan Okulu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Orhan Okulu haber sayfamızda...

Orhan Okulu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 913 orhan okulu haberi bulunmuştur.
Kırkpınar'da başpehlivanlığa Antalya damgası
Kırkpınar'da başpehlivanlığa Antalya damgası Antalyalı güreşçiler, 662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Yusuf Can Zeybek'in başpehlivanlığı almasıyla 2009'dan 2023'e düzenlenen 14 organizasyonun 12'sinde başpehlivanlık elde etti. Kırkpınar'da bu yıl Antalya'dan 13 pehlivan kürsü sevinci yaşadı.
10.07.2023 Güreş
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek Edirne'de 662'ncisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı finalde İsmail Balaban'ı yenen Yusuf Can Zeybek kazandı. Er Meydanı'ndan başpehlivan çıkan Zeybek'in altın kemerini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak taktı.
9.07.2023 Diğer Sporlar
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek!
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek! Edirne'de 662'ncisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı finalde İsmail Balaban'ı yenen Yusuf Can Zeybek kazandı. Er Meydanı'ndan başpehlivan çıkan Zeybek'in altın kemerini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak taktı.
9.07.2023 Güreş
Kırkpınar'da yarı finale kalan başpehlivanlar belli oldu
Kırkpınar'da yarı finale kalan başpehlivanlar belli oldu Edirne'de devam eden 662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık boyunda çeyrek final güreşleri sonucunda yarı finale kalan isimler, İsmail Balaban, Mehmet Yeşil Yeşil, Hüseyin Gümüşalan ve Yusuf Can Zeybek oldu.
9.07.2023 Güreş
Kırkpınar’da çeyrek finale yükselen Başpehlivanlar belli oldu
Kırkpınar’da çeyrek finale yükselen Başpehlivanlar belli oldu Edirne'de bu yıl 662’ncisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2’nci günü Başpehlivanlık karşılaşmaları sona erdi. Sarayiçi Er Meydanındaki güreşlerde çeyrek finale yükselen 8 Başpehlivan belli olurken, güreşlerin favorilerinden 4 altın kemer sahibi Ali Gürbüz, rakibi Özkan Yılmaz'a yenilerek çayıra erken veda etti.
8.07.2023 Güreş
Kırkpınar'da başpehlivanlık güreşlerinde ilk tur tamamlandı
Kırkpınar'da başpehlivanlık güreşlerinde ilk tur tamamlandı Edirne'de bu yıl 662’ncisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık ilk tur güreşleri tamamlandı.
8.07.2023 Güreş
Kırkpınar'ın başpehlivanları 662'nci buluşma öncesi iddialı
Kırkpınar'ın başpehlivanları 662'nci buluşma öncesi iddialı Tarihi Kırpınar Yağı Güreşleri'nin son başpehlivanı Mustafa Taş, kendisini çok iyi hissettiğini belirterek, "Kırkpınar'a şu anda hazırım. İnşallah unvanımı koruyarak tekrar altın kemeri almak istiyorum. İyi bir sezon geçirdik, çalıştık. İlk çıktığım senemde başpehlivan olmak nasip oldu. İnşallah bu geleneği devam ettirmek istiyorum. İkinci ve üçüncü kemeri almak nasip olur" dedi.
6.07.2023 Güreş
Türkiye Yağlı Güreş Ligi Gaziantep etabının başpehlivanı Orhan Okulu oldu
Türkiye Yağlı Güreş Ligi Gaziantep etabının başpehlivanı Orhan Okulu oldu Gaziantep'te Türkiye Geleneksel Güreş Federasyonu tarafından organize edilen CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin 3. etabında başpehlivanlığı Orhan Okulu kazandı. Okulu, rakibi Mehmet Yeşil'i yenerek altın kemerin sahibi oldu.
25.06.2023 Güreş
15’inci Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Orhan Okulu oldu
15’inci Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Orhan Okulu oldu Orhan Okulu, 15’inci Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri'nin final müsabakasında Yusuf Can Zeybek'i yenerek başpehlivan oldu.
11.06.2023 Güreş
Tekirdağ'da Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri başladı
Tekirdağ'da Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri başladı Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 57'ncisi gerçekleştirilen Kiraz Festivali etkinlikleri kapsamında, Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri başladı. Toplam 200 güreşçinin ter dökeceği organizasyonda toplam 13 boyda pehlivanlar dereceye girmek için mücadele ediyor.
8.06.2023 Güreş
Yağlı güreşlerde VAR sistemi, Muratpaşa'yla başlıyor
Yağlı güreşlerde VAR sistemi, Muratpaşa'yla başlıyor ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi'nin 30 Nisan Pazar günü gerçekleştireceği 5'inci Muratpaşa Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde ilk kez Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) uygulanacak.
28.04.2023 Güreş
Kırkpınar'ı kazanmıştı! Cengizhan Şimşek'in unvanı geri alındı
Kırkpınar'ı kazanmıştı! Cengizhan Şimşek'in unvanı geri alındı Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu, son Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek hakkında kararını verdi. İşte detaylar...
3.01.2023 Güreş
Turgutlu BLD, güreşler için geri sayımda
Turgutlu BLD, güreşler için geri sayımda Turgutlu Belediyesi, Yörük Mehmet Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını sürdürüyor.
30.09.2022 Ege
Yunusemre'de altın kemerin sahibi Hüseyin Gümüşalan oldu
Yunusemre'de altın kemerin sahibi Hüseyin Gümüşalan oldu Yunusemre Belediyesi'nin organizasyonunda bu yıl 7'ncisi düzenlenen Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde 14 boyda 67’si başpehlivan olmak üzere yaklaşık 500 pehlivan Yunusemre ilçesinde kispet kuşandı. Kıyasıya gerçekleşen müsabakalar sonunda altın kemerin sahibi Hüseyin Gümüşalan oldu.
25.09.2022 Güreş
1 kese leblebi  2 metre basma
1 kese leblebi 2 metre basma Sındırgı Yağcıbedir Yağlı Pehlivan Güreşleri, kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Dereceye girenlere eski geleneklerdeki gibi hediyeler verildi
22.09.2022 Ege
Elmalı’da altın kemer Ali Gürbüz’ün oldu
Elmalı’da altın kemer Ali Gürbüz’ün oldu Antalya’nın Elmalı ilçesinde düzenlenen 670'inci Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık için Orhan Okulu ile Ali Gürbüz güreşti. Rakibi Orhan Okulu müsabakaya sakatlığı nedeniyle devam edemeyince Ali Gürbüz başpehlivanlığın sahibi oldu.
4.09.2022 Güreş
Denizli halkı güreşe doydu
Denizli halkı güreşe doydu Denizli Yağlı Güreşleri’nde organizasyonun şampiyonu Orhan Okulu rakiplerini yendi, altın kemeri aldı.
1.08.2022 Ege
Kırkpınar'da başpehlivan olan Cengizhan Şimşek'in altın kemer sırrı ortaya çıktı
Kırkpınar'da başpehlivan olan Cengizhan Şimşek'in altın kemer sırrı ortaya çıktı Büyük sürprizlere sahne olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Cengizhan Şimşek'in başarısı konuşulmaya devam ediyor. Şimşek, kendisi ile adeta özleşen 'supleks' hareketi için eşek sırrı ortaya çıktı. İşte detaylar...
5.07.2022 Güreş
Kırkpınar'da yıkılan İsmail Balaban'a İlayda Şeker'den destek!
Kırkpınar'da yıkılan İsmail Balaban'a İlayda Şeker'den destek! Edirne'de 661'incisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehilvanlık müsabakaları büyük sürprizlere sahne oldu. Favoriler bir bir kaybederken bu senenin başpehlivanı Cengizhan Şimşek oldu. Er Meydanı'nın dikkat çeken güreşçilerinden olan İsmail Balaban için sevgilisi İlayda Şeker'den mesaj geldi.
4.07.2022 Güreş
Tarihi Kırkpınar'da bir ilk! Favoriler şok yaşadı, Cengizhan Şimşek şampiyon oldu
Tarihi Kırkpınar'da bir ilk! Favoriler şok yaşadı, Cengizhan Şimşek şampiyon oldu 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde dev heyecan Cengizhan Şimşek ile Mustafa Taş arasında oynanan final maçıyla birlikte sona erdi. Dev finalin ardından Tarihi Kırkpınar'da bir ilk yaşandı. 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Mustafa Taş'ı mağlup eden Cengizhan Şimşek, başpehlivan oldu. Er Meydanı'ndan başpehlivan çıkan Şimşek'e altın kemerini Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu taktı.
3.07.2022 Güreş
Kırkpınar'da final günü
Kırkpınar'da final günü  661'inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri, bugün yapılacak final güreşleri ile sona erecek. 
3.07.2022 Güreş
Tarihi Kırkpınar'da Ali Gürbüz'e büyük şok! Lanetli kemer efsanesi
Tarihi Kırkpınar'da Ali Gürbüz'e büyük şok! Lanetli kemer efsanesi 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ikinci gününde büyük sürprizler art arda yaşandı. Son iki senenin başpehlivanı Ali Gürbüz yıllardır yapılamayanı bu sene gerçekleştirmek için er meydanına çıkarken şok bir sonuçla karşılaştı. Bu sonucun ardından 'Lanetli kemer' efsanesi bir kez daha gündeme geldi.
2.07.2022 Güreş
Merkezefendi’de başpehlivan İsmail Balaban oldu! İlayda Şeker'den paylaşım
Merkezefendi’de başpehlivan İsmail Balaban oldu! İlayda Şeker'den paylaşım Merkezefendi Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Merkezefendi Yağlı Güreşleri müsabakaları sona erdi. 600 pehlivan, 30 başpehlivanın katıldığı müsabakalar sonunda başpehlivanlığı, final müsabakasında Menderes Saltık’ı mağlup eden İsmail Balaban kazandı. Balaban'ın sevgilisi İlayda Şeker'den paylaşım geldi.
27.06.2022 Güreş
Kızıklı Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Atlı
Kızıklı Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Atlı Burhaniye Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 7.’si düzenlenen Burhaniye Kızıklı Yağlı Pehlivan Güreşleri nefesleri kesti.
27.06.2022 Ege
Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri'nin şampiyonu Recep Kara oldu
Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri'nin şampiyonu Recep Kara oldu Tekirdağ’da 56. Uluslararası Kiraz Festivali çerçevesinde 400 güreşçinin katılımıyla düzenlenen Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşlerinde şampiyon Recep Kara oldu.
10.06.2022 Güreş

Benzer Haber Etiketleri

Orhan Okulu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.