Oscar And The Wolf 22 Eylül'de İstanbul'da
Oscar And The Wolf 22 Eylül'de İstanbul'da Türkiye’de büyük bir hayran kitlesi bulunan Belçikalı indie pop grubu Oscar And The Wolf, bu kez geçtiğimiz aylarda yayınlanan ve büyük beğeni toplayan “Infinity” albümü sonrasında 22 Eylül'de Uniq Açıkhava Sahnesini taçlandırmaya geliyor.
15.08.2018 Kültür Sanat
Oscar and the Wolf konserine az kaldı
Oscar and the Wolf konserine az kaldı Heyecan verici ses ve ışık performanslarıyla geçtiğimiz yıl Volkswagen Arena’da hayranlarına gerçeküstü bir deneyim yaşatan Oscar and the Wolf’un 2 Mart’taki performansına sayılı günler kaldı.
21.02.2018 Kültür Sanat
Oscar and the Wolf'a hazır mısınız?
Oscar and the Wolf'a hazır mısınız? Volkswagen Arena’da 21 Ocak Cumartesi akşamı Pozitif deneyimiyle gerçekleştirilecek Oscar and the Wolf konserinin avantajlı tribün biletleri, müzikseverlere 2017’ye girerken yeni yılın en güzel hediyesini verme fırsatı sunuyor.
14.12.2016 Kültür Sanat
Oscar and the Wolf yeniden İstanbul'da
Oscar and the Wolf yeniden İstanbul'da Yeni yılın en heyecan verici konseri Oscar and the Wolf 21 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye’nin yüksek sesli canlı performans altyapısıyla donatılan ilk kapalı müzik ve gösteri merkezi Volkswagen Arena’da seyirciyle bir araya gelecek.
24.11.2016 Kültür Sanat
Oscar and the Wolf tribün biletleri satışa çıktı
Oscar and the Wolf tribün biletleri satışa çıktı Satışa çıktığı gün 6 saat içerisinde 1000’in üzerinde satış rakamına ulaşan Belçikalı elektronik pop grubu Oscar and the Wolf konseri için saha içi biletler tükendi. Yoğun istek üzerine avantajlı tribün biletleri satışa çıktı!
14.11.2016 Kültür Sanat