Oscar And The Wolf

Oscar And The Wolf

Son dakika Oscar and the Wolf haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Oscar and the Wolf gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Oscar and the Wolf haber sayfamızda...

Oscar And The Wolf

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 45 oscar and the wolf haberi bulunmuştur.
Pandemiyi atlattık maliyete takıldık
Pandemiyi atlattık maliyete takıldık Pandeminin sekteye uğrattığı konser takvimi normale döndü. Ünlü yıldızlar konser için Türkiye’de… Fakat yükselen maliyetler organizasyonları zorlaştırıyor, bilet fiyatlarını artırıyor.
7.08.2023 Kültür Sanat
Indie rüzgârı yaklaşıyor
Indie rüzgârı yaklaşıyor Indie pop’un gözde grubu “Oscar and the Wolf”, 27 Mayıs’ta Enter The Music Festivali kapsamında KüçükÇiftlik Park’ta sevenleriyle buluşuyor.
15.05.2022 Kültür Sanat
Sevilen grup yeniden Türkiye’de
Sevilen grup yeniden Türkiye’de Indie pop'un popüler gruplarından Oscar and the Wolf, 3 yıl aradan sonra Türkiye’ye geliyor!
6.03.2022 Kültür Sanat
Oscar and the Wolf'tan yeni şarkı
Oscar and the Wolf'tan yeni şarkı Indie pop’un en sevilen isimlerinden olan dünyaca ünlü müzik grubu Oscar and the Wolf, heyecanla beklenen yeni teklileri James’i yayınladı. Türkiye’de GRGDN Müzik’in temsil ettiği [PIAS] etiketiyle yayınlanan James, Max Colombie’nin şimdiye kadar yazdığı şarkılardan çok daha farklı, keyifli ve kederli bir müzik deneyimi.
1.04.2021 Kültür Sanat
“Başarının ölçütü hissiyatın karşı tarafa geçmesi”
“Başarının ölçütü hissiyatın karşı tarafa geçmesi” Dünya çapında milyonlarca dinlenme sayısı yakalayan Raf şarkılarıyla uzun süre listelerde üst sıralarda yer alan Jabbar ve Deeperise yeni bir tekliyle karşımızda. Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki farklı versiyonu yayınlanan çalışma Jabbar ve Deeperise işbirliğinin yeni bir boyutu. "Uzun uzun" adını taşıyan Türkçe versiyonu ve "Call Me" isimli İngilizce haliyle Universal Music etiketiyle çıkan teklileri üzerine Jabbar ve Deeperise ile konuştuk.
28.10.2019 Müzik
Belçikalı Tanae, 'yabancı müzik'teki yeni favorimiz olur mu?
Belçikalı Tanae, 'yabancı müzik'teki yeni favorimiz olur mu? Avrupalı müzisyenler son yıllarda yükselişte. Zaz, Imany, Oscar and the Wolf, Indila, Stromae gibi isimler hızla şöhrete kavuştular, şarkıları Avrupa'da hit oldu. Dijital müzik platformları sayesinde Avrupalı şarkıcıları keşfetmek daha da kolay hale geldi. İşte yeni yıldız adayımız: Tanaë!
21.09.2021 Müzik
‘Müziğimiz çekici geliyor’
‘Müziğimiz çekici geliyor’ Belçikalı indie pop grubu Oscar and the Wolf, “Müziğimizin bu kadar popüler olması, şu anki jenerasyonun zevkiyle alakalı. Yaptığımız müzik onlar için çekici geliyor ve daha fazlasını istiyorlar” dedi.
30.09.2018 Dünya
Türkiye’ye geldi
Türkiye’ye geldi Indie pop müziğin dünyaca ünlü Belçikalı temsilcisi Oscar and The Wolf, Türkiye’ye turnesine başladı.
26.08.2018 Cadde
Tatilcilerle buluşacaklar
Tatilcilerle buluşacaklar Dünyaca ünlü Belçikalı Indie pop grubu Oscar and The Wolf, bayram turnesi için Türkiye’ye geldi...
23.08.2018 Cadde
Oscar and the Wolf Türkiye’ye geliyor
Oscar and the Wolf Türkiye’ye geliyor Belçikalı indie pop grubu Oscar And The Wolf, Türkiye’de konser vereceğini açıkladı...
17.08.2018 Cadde
Oscar And The Wolf 22 Eylül'de İstanbul'da
Oscar And The Wolf 22 Eylül'de İstanbul'da Türkiye’de büyük bir hayran kitlesi bulunan Belçikalı indie pop grubu Oscar And The Wolf, bu kez geçtiğimiz aylarda yayınlanan ve büyük beğeni toplayan “Infinity” albümü sonrasında 22 Eylül'de Uniq Açıkhava Sahnesini taçlandırmaya geliyor.
15.08.2018 Kültür Sanat
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
27.04.2018 Cumartesi
Paris aşıkları
Paris aşıkları ‘Siyah Beyaz Aşk’ dizisinde Ferhat karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol, mimar eşi Mihre Mutlu’ya doğum günü sürprizi yaptı.
1.04.2018 Cadde
Oscar and the Wolf konserinden neler öğrendik?
Oscar and the Wolf konserinden neler öğrendik? Oscar and the Wolf, 2 Mart’ta 6 bin kişinin katılımıyla Maslak Volkswagen Arena’da bir konser gerçekleştirdi. Bu konsere 5 kişilik bir arkadaş grubumla saha içi biletlerimizle katıldık.
28.03.2018 Müzik
6 bin kişilik izdiham
6 bin kişilik izdiham Belçikalı indie pop grubu Oscar and The Wolf, önceki akşam Maslak’taki Volkswagen Arena’ya çıkarma yaptı.
4.03.2018 Cadde
Charlotte de Witte 28 Ekim’de İstanbul'da
Charlotte de Witte 28 Ekim’de İstanbul'da Belçika techno müzik sahnesinin parlayan yıldızlarından Charlotte de Witte, İstanbul’da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
21.02.2018 Yaşam
Oscar and the Wolf konserine az kaldı
Oscar and the Wolf konserine az kaldı Heyecan verici ses ve ışık performanslarıyla geçtiğimiz yıl Volkswagen Arena’da hayranlarına gerçeküstü bir deneyim yaşatan Oscar and the Wolf’un 2 Mart’taki performansına sayılı günler kaldı.
21.02.2018 Kültür Sanat
Oscar and the Wolf geri geliyor
Oscar and the Wolf geri geliyor Geçen yıl Volkswagen Arena’da gerçekleştirdiği konserin biletleri kısa sürede tükenen Oscar and the Wolf, 2 Mart 2018 Cuma günü aynı mekânda tekrar sahne almak üzere tekrar İstanbul’a geliyor.
1.12.2017 Gündem
Oscar and the Wolf yeniden geliyor
Oscar and the Wolf yeniden geliyor Oscar and the Wolf, 2 Mart 2018 Cuma günü gerçeküstü bir konser deneyimi için tekrar İstanbul’a geliyor.
30.11.2017 Kültür Sanat
Hüzün, sevinçten daha güçlü
Hüzün, sevinçten daha güçlü Oscar and The Wolf’un yeni albümü ‘Infinity’ yayında. Solist Colombie, sinema ve karanlık temalara duyduğu ilginin müziğine etkisini anlattı
28.09.2017 Gündem
Oscar and the Wolf'dan yeni  albüm
Oscar and the Wolf'dan yeni albüm Oscar and the Wolf, 29 Eylül’de, yayınlanacak ikinci albümü “Infinity”nin duyurulmasının ardından yeni şarkısı "Runaway" i paylaşmaktan mutluluk duyar.
26.09.2017 Kültür Sanat
Nilüfer Müzik Festivali ağustosta
Nilüfer Müzik Festivali ağustosta Bu sene üçüncüsü düzenlenecek Bursa Nilüfer Müzik Festivali, 10-13 Ağustos’ta Balat Atatürk Ormanı’nda yapılacak.
1.07.2017 Gündem
Volkswagen Arena Şubatta yine dopdolu!
Volkswagen Arena Şubatta yine dopdolu! Volkswagen Arena, Ocak ayında Duman'ında aralarında bulunduğu bir çok etkinliğe ev sahipliği yaptı. Şimdi de Şubat ayı proğramlarını heyecanla bekleniyor.
31.01.2017 Kültür Sanat
Oscar and the Wolf 6 bin kişiyle buluştu!
Oscar and the Wolf 6 bin kişiyle buluştu! Oscar and the Wolf, Volkswagen Arena'nın yüksek sesli (amplified) deneyim altyapısı ve izleyiciyi içine çeken siyah küp atmosferinde yaklaşık 6 bin kişiyle buluştu.
23.01.2017 Cadde
Oscar and the Wolf’a 6 bin dinleyici
Oscar and the Wolf’a 6 bin dinleyici Dünya çapında büyük ilgi gören Oscar and the Wolf, önceki akşam Pozitif deneyimiyle Volkswagen Arena’nın yüksek sesli (amplified) deneyim altyapısı ve izleyiciyi içine çeken siyah küp atmosferinde yaklaşık 6 bin kişiyle buluştu.
22.01.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oscar And The Wolf ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.