Öz Güven

Öz Güven

Son dakika öz güven haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan öz güven gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan öz güven haber sayfamızda...

Öz Güven

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.833 öz güven haberi bulunmuştur.
Maddi imkanı yetersiz öğrenciler için fitre, zekât ve bayram bağışı çağrısı
Maddi imkanı yetersiz öğrenciler için fitre, zekât ve bayram bağışı çağrısı 160 yıldır annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz öğrencilere eğitim imkânı sağlayan Darüşşafaka Cemiyeti, ramazan ayında bu misyona katkıda bulunmak isteyen hayırseverleri desteğe davet etti.
12.03.2024 Vitrin
Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
3.03.2024 Galatasaray
Feyyaz Uçar'dan Cenk Tosun ve Salih Uçan cevabı! Tarih vererek duyurdu
Feyyaz Uçar'dan Cenk Tosun ve Salih Uçan cevabı! Tarih vererek duyurdu İstanbulspor deplasmanından 2-0 galip ayrılan Beşiktaş'ta futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar açıklamalarda bulundu.
25.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan Galatasaray cevabı!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan Galatasaray cevabı! Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
25.02.2024 Beşiktaş
Ne tecrübeleri ne de eserleri var
Ne tecrübeleri ne de eserleri var Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhalefetin ne bizim gibi güçlü bir tecrübesi ne örnek gösterilebilecekleri eserleri var. Parti içi iktidar kavgası dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar” dedi.
22.02.2024 Gündem
Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske: Galatasaray'a baskı uygulayacağız
Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske: Galatasaray'a baskı uygulayacağız Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.
21.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN açıklaması: Daha neler gelecek...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN açıklaması: Daha neler gelecek... Afyonkarahisar mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Parçası 'kalorifer peteğine benziyor' diyen hazımsızlara, KAAN projesini baltalamaya çalışan işbirlikçilere rağmen milli muharip uçağımız göklerle buluştu." ifadelerini kullandı.
21.02.2024 Gündem
Umut Güneş: Üstün oynadık ama pozisyonları değerlendiremedik!
Umut Güneş: Üstün oynadık ama pozisyonları değerlendiremedik! Trabzonspor'un genç futbolcusu Umut Güneş, Gençlerbirliği maçının ardından konuştu.
8.02.2024 Trabzonspor
Milli Eğitim Bakanlığı '2024-2028 Stratejik Planı' yayımlandı
Milli Eğitim Bakanlığı '2024-2028 Stratejik Planı' yayımlandı Milli Eğitim Bakanlığı'nca 7 amaç, 33 hedef, 130 performans göstergesi ve 147 stratejinin yer aldığı 'Milli Eğitim Bakanlığı 2024-2028 Stratejik Planı' yayımlandı.
31.01.2024 Eğitim
Kahraman köpekler!  Eğitimler 3 aylıkken başlıyor
Kahraman köpekler! Eğitimler 3 aylıkken başlıyor Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde, Bursa'da Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'nda görev yapan Köpek Üretim ve Eğitim Tabur Komutanlığı'nda, 1963 yılından bu yana köpek üretim ve eğitimi yapılıyor
27.01.2024 Gündem
Santos: 2-3 oyuncu getirmeyi düşünüyoruz
Santos: 2-3 oyuncu getirmeyi düşünüyoruz Eyüpspor'u 4-0 mağlup ederek tur atlayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Santos açıklamalarda bulundu
17.01.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Mauro Icardi müjdesi! Sahalara dönüş tarihini açıkladı
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Mauro Icardi müjdesi! Sahalara dönüş tarihini açıkladı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Mauro Icardi'nin sahalara geri dönüş tarihini açıkladı.
16.01.2024 Galatasaray
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
15.01.2024 Diğer
Feyyaz Uçar'dan Rıza Çalımbay cevabı! 'Fernando Santos, Aboubakar ile görüşecek'
Feyyaz Uçar'dan Rıza Çalımbay cevabı! 'Fernando Santos, Aboubakar ile görüşecek' Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından konuştu.
13.01.2024 Beşiktaş
Çağdaş Atan: Ayaklarımızın yere basması gerek!
Çağdaş Atan: Ayaklarımızın yere basması gerek! Süper Lig'in 20'nci haftasında Alanyaspor engelini 3-2'lik skorla geçen Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.
13.01.2024 Basaksehir
Onuachu, Trabzon'u sevdi: 5 dakika içinde yardım için kapınızda oluyor
Onuachu, Trabzon'u sevdi: 5 dakika içinde yardım için kapınızda oluyor Trabzonspor'un golcüsü Paul Onuachu, futboldan başka hiçbir şey düşünmediğini söyledi. Nijeryalı oyuncu, bordo-mavili kulüpte yaşadıklarını daha önce oynadığı kulüplerin hiçbirinde görmediğini belirtti.
3.01.2024 Trabzonspor
Alperen Şengün'den EuroLeague sorusuna kesin yanıt! Hedefini açıkladı
Alperen Şengün'den EuroLeague sorusuna kesin yanıt! Hedefini açıkladı Bu sezon NBA ekiplerinden Houston Rockets'ta gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan Milli yıldız Alperen Şengün, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
27.12.2023 NBA
Fatih Tekke: Hiçbir hoca kaybetmek için maça çıkmaz!
Fatih Tekke: Hiçbir hoca kaybetmek için maça çıkmaz! Süper Lig'in 17'nci haftasında Beşiktaş deplasmanından 3-1 galip ayrılan Alanyaspor'da teknik direktör Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.
21.12.2023 Alanyaspor
Vincenzo Montella keyifli ve mutlu! 'Türk müyüm diye düşündüm'
Vincenzo Montella keyifli ve mutlu! 'Türk müyüm diye düşündüm' Geleneksel Gillette Milliyet Brand&Sport Summit’te konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Göreve geldiğimde yarı Türk müyüm diye de düşündüm. Türkiye’de rahatım, keyifliyim, mutluyum” dedi.
15.12.2023 Futbol
Rıza Çalımbay: 7-8 oyuncunun sakatlığı aynı yerden
Rıza Çalımbay: 7-8 oyuncunun sakatlığı aynı yerden Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Yarınki maç olsun, bundan sonraki Lugano maçı olsun biz kazanmak için oynayacağız. Taraftar için, Beşiktaş için, ülke puanı için kazanmamız gerekiyor. Keşke elenmeseydik de iddiamız devam etseydi. Çok daha farklı şeyler olabilirdi" dedi.
29.11.2023 Beşiktaş
Servet Çetin, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kıyasladı! Çok konuşulacak Icardi ve Dzeko sözleri
Servet Çetin, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kıyasladı! Çok konuşulacak Icardi ve Dzeko sözleri Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, futbol gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 42 yaşındaki teknik adam, Süper Lig'de kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile Fenerbahçe'yi kantara çıkardı.
24.11.2023 Sivasspor
Berlin'deki maçta ev sahibi Türkiye!
Berlin'deki maçta ev sahibi Türkiye! Berlin Olimpiyat Stadı’nda, 72 bin taraftarın izlediği, bunun 50 binden fazla Türk taraftarın olduğu TFF Başkanı tarafından açıklandı. Büyükekşi, “En büyük Türkiye... Türkiye en güzel şeylere layık” dedi.
20.11.2023 Milli Takım
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Bu galibiyet, takıma güveni getirdi
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Bu galibiyet, takıma güveni getirdi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Almanya deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrılan A Milli Futbol Takımı'nın performansını yorumladı.
18.11.2023 Milli Takım
Mustafa Şentop: Sezai Karakoç ömrünü İslam birliğine adamıştı
Mustafa Şentop: Sezai Karakoç ömrünü İslam birliğine adamıştı Kocaeli'de düzenlenen Uluslararası Sezai Karakoç Günleri’ne katılan eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sezai Karakoç'un ömrünü İslam birliğine adadığını anlattı.
18.11.2023 Gündem
Trabzonspor'da Paul Onuachu hayran bıraktı! 'Goller de gülmek de yakışıyor sana'
Trabzonspor'da Paul Onuachu hayran bıraktı! 'Goller de gülmek de yakışıyor sana' Trabzonspor, Süper Lig'in 12'nci haftasında Konyaspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti. Bordo-mavililerin zafer gecesini spor yazarları kaleme aldı.
11.11.2023 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Öz Güven ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.