Özge Borak

Özge Borak

Orta saha mevkinde görev yapan Türk milli futbolcu. Beşiktaş forması giymektedir. Türk oyuncu.   8 yaşındayken açılan bir sınavla Şehir Tiyatroları çocuk bölümünü kazanarak sanat hayatına adım atan Borak, İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) sanatçısı, başkoreografı Selçuk Borak'ın kızıdır. Sanatçı bir aileden gelen ve İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan sanatçının annesi, balerin Buket Borak olup, Kardeşi Selim Borak İDOB'un baş dansçılarından, eski kocası Bülent Şakrak, İDOB baletidir. 2010 yılında Bülent Şakrak ile boşanmışlardır. Daha sonra Ata Demirer ile 11 Kasım 2011 tarihinde nişanlanıp 22 Nisan 2012 tarihinde evlenmişlerdir. Özge Borak, ilk olarak 2003 yılında kamera karşısına geçerek bir dizide rol almış, film dünyasına da katılmıştır. 15 Ekim 2012 tarihinde, Leyla ile Mecnun adlı dizinin 68. bölümünde "Pakize" rolünde konuk oyuncu olarak oynamıştır.   Sahip olduğu ödüller 16. Sadri Alışık Ödülleri "komedi ya da müzikal en iyi yardımcı oyuncu" Eyyvah Eyvah 2 - Hakan Algül Rol aldığı oyunlar Caberet : Joe Masteroff - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2011 Doğumgünü Partisi : Harold Pinter - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2011 Bakhalar : Euripides : İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2010 Mecbur Adam : Dede Korkut\Ragıp Yavuz - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2009 Bagdat Hatun : Güngör Dilmen - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2006 Düğün Ya Da Davul : Haşmet Zeybek - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2003 Bir Gece Masalı (çocuk oyunu) : William Shakespeare\Neşe Erçetin - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2003 Memleketimden İnsan Manzaraları : Nazım Hikmet - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2001 Sarıpınar 1914 : Turgut Özakman - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2001 Sabaha Az Kala : Neşe Erçetin - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 1999 Atatürk Ve Çocuk (cocuk oyunu) : İstanbul Şehir Tiyatrosu - 1998 Filmografi Eyvah Eyvah 3 : Hakan Algül - (Müjgan) - 2014 Bir Yastıkta : (Ahsen) (TRT1) - 2013 Roja Res (Rozerin) Eyyvah Eyvah 2 : Hakan Algül - (Müjgan) - 2011 Eyyvah Eyvah : Hakan Algül - (Müjgan) - 2010 Küçük Kadınlar : Hakan Arslan - (Eylül) - 2009 - 2010 Eşref Saati : Zeynep Günay Tan - (Reyhan) - 2007 - 2009 Ihlamurlar Altında : Aydın Bulut - (Elif) - 2005 - 2007 Ömer Seyfettin Hikayeleri : "Fon Sadristsyn Karısı ve Oğlu" Erhan Tursun - 2005 Sultan Makamı : Aydın Bulut - (Nazlım) - 2003 - 2004 Kara Gün : Cem Akyoldaş - 2003

Özge Borak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 482 özge borak haberi bulunmuştur.
Aslı Enver: Berkin Gökbudak diyenler, bir de bu açıdan baksın!
Aslı Enver: Berkin Gökbudak diyenler, bir de bu açıdan baksın! Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, bebeğinin yüzünü ilk kez göstermişti. Enver, kızı Elay'ı Berkin Gökbudak'a benzetenler için hem eşinin hem de kendisinin çocukluk fotoğrafını yayımladı.
11.03.2024 Cadde
Ata Demirer isyan etti! 'Önce ses çıkarmadım ama adam coşmuş'
Ata Demirer isyan etti! 'Önce ses çıkarmadım ama adam coşmuş' Komedyen Ata Demirer, sosyal medyada adını kullanarak fan (hayran) hesabı açan, takipçi sayısı 100 bini geçtikten sonra da reklam alan kişiye "Bu çağda aşklar yalan" diyerek tepki gösterdi.
4.01.2024 Cadde
Özge Borak, 'Ayıp olmasın diye evlendim' sözlerine açıklık getirdi!
Özge Borak, 'Ayıp olmasın diye evlendim' sözlerine açıklık getirdi! Özge Borak, eski evlilikleriyle ilgili çok konuşulan sözler sarfetmişti. "Doğru yolda olmadığına inandığım bir şeyden daha önce vazgeçebilirdim. Ama ayıp olmasın ya şimdi, o kadar da adım attık diye vazgeçmedim" diyen ünlü oyuncu, röportajın aylar sonra yeniden gündeme gelmesi sonrası yeni bir açıklamada bulundu.
20.12.2023 Cadde
Eyvah Eyvah filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi?
Eyvah Eyvah filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi? Eyvah Eyvah filmi oyuncuları ve konusu merak konusu oldu. Yeniden ekranlara gelecek olan Eyvah Eyvah filminin yönetmen koltuğunda Hakan Algül otururken senaryosunu ise başroldeki oyuncu Ata Demirer kaleme aldı. 2010 yılı Türk yapımı olan filmin başrollerinde Demet Akbağ, Ata Demirer, Şehsuvar Aktaş gibi isimler yer alıyor. Peki; Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi? Eyvah Eyvah konusu nedir, oyuncuları kimler?
5.12.2023 Bilgi Rehberi
Eyyvah Eyvah oyuncuları kim? Eyyvah Eyvah filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Eyyvah Eyvah oyuncuları kim? Eyyvah Eyvah filmi konusu nedir, nerede çekildi? Eyvah Eyvah filmi 2010 yılında vizyona girdi. Yerli komedi filminin başrollerinde Ata Demirer ve Demet Akbağ yer alıyor. Filmde klarnet çalan müzisyen Hüseyin ile Firuzan'ın hayatın anlatılıyor. Peki, Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi?
12.10.2023 Cadde
Uğur Bilgin, İrem Uslu ile evlendi! Eşine yaptığı serenat gündem oldu
Uğur Bilgin, İrem Uslu ile evlendi! Eşine yaptığı serenat gündem oldu Uzun yıllardır Güldür Güldür Show'da yer alan başarılı oyuncu Uğur Bilgin, nişanlısı İrem Uslu ile dünyaevine girdi. Sade bir törenle evlenen Uslu ve Bilgin'in karşılıklı dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu eğlence sırasında eşine serenat yaptı.
27.08.2023 Cadde
Özge Borak'tan tekne pozları
Özge Borak'tan tekne pozları 'Eyvah Eyvah', 'Ihlamurlar Altında' ve 'Eşref Saati' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Özge Borak, sosyal medya hesabından paylaştığı tatil pozlarıyla gündeme geldi.
13.07.2023 Cadde
Özge Borak'tan teknede bikinili poz
Özge Borak'tan teknede bikinili poz 'Eyvah Eyvah', 'Ihlamurlar Altında' ve 'Eşref Saati' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Özge Borak, sosyal medya hesabından paylaştığı tatil pozuyla gündeme geldi. Siyah bikinisiyle objektif karşısına geçen ünlü oyuncunun pozuna beğeni yağdı.
19.06.2023 Cadde
Mutluluk bir yolculuk
Mutluluk bir yolculuk House of Performance’ın ilk prodüksiyonu “Dostlarla Akşam Yemeği” seyirciyle buluştu. İki evli çiftin çıkmazlarını anlatan oyunu, oyuncularından dinledik.
21.05.2023 Kültür Sanat
İstanbul’un yeni performans sahnesi
İstanbul’un yeni performans sahnesi İstanbul Bakırköy’de yer alan Avşar Sineması yeni yüzüyle kapılarını açtı. Tiyatro, müzik, sinema alanında çok amaçlı bir kültür sanat merkezi olan House Of Performance (HOP), kendi kurumsal yapısında ustalarla gençleri bir araya getirerek, gelenekle çağdaş yapının el ele verdiği bir buluşma noktası olacak.
28.04.2023 Kültür Sanat
Özge Borak'tan itiraflar! 'Ayıp olmasın diye evliliklerimden vazgeçmedim'
Özge Borak'tan itiraflar! 'Ayıp olmasın diye evliliklerimden vazgeçmedim' Meslektaşı Bülent Şakrak'la 2006–2010 yılları arasında evli kalan, 2012'de dünyaevine girdiği komedyen Ata Demirer'den 2014'te boşanan Özge Borak, konuk olduğu programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatan 41 yaşındaki oyuncu, evliliklerine güvenemediği için çocuk yapmadığını söyledi.
18.04.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hadise zirvede Hadise, geçtiğimiz cuma günü çıkardığı ‘Feryat’ eseriyle zirveye yerleşti...
17.04.2023 Cadde
Gül Sunal: Ali'yi, Kemal ile karşılaştırmak doğru değil!
Gül Sunal: Ali'yi, Kemal ile karşılaştırmak doğru değil! Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, 14 Nisan’da vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Cadde
Özge Borak'tan babaanneye son görev!
Özge Borak'tan babaanneye son görev! Özge Borak, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babaannesi Neriman Borak'ın geçtiğimiz hafta entübe edildiğini duyurmuştu. Oyuncunun babaannesi, önceki gün hayatını kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan Özge Borak, babaannesinin cenazesinde zor anlar yaşadı.
9.03.2023 Cadde
Babaannesini kaybetmişti! 'Onun okuduğu dualar olmadan nasıl şifalanacağım diyorum'
Babaannesini kaybetmişti! 'Onun okuduğu dualar olmadan nasıl şifalanacağım diyorum' 'Eyvah Eyvah', 'Ihlamurlar Altında' ve 'Eşref Saati' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Özge Borak, geçtiğimiz günlerde yoğun bakımda olan babaannesinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Ünlü isim, son olarak bugün toprağa verilecek olan babaannesiyle ilgili yaptığı duygusal bir paylaşımla dikkat çekti.
8.03.2023 Cadde
Özge Borak'ın acı günü! Babaannesi hayatını kaybetti
Özge Borak'ın acı günü! Babaannesi hayatını kaybetti 'Eyvah Eyvah', 'Ihlamurlar Altında' ve 'Eşref Saati' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Özge Borak, geçtiğimiz hafta babaannesinin yoğun bakımda olduğunu ve entübe edildiğini duyurmuştu. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda babaannesini kaybettiklerini duyurdu.
8.03.2023 Cadde
Ara vermiyor
Ara vermiyor Mert Turak, başrolünü Özge Borak’la paylaştığı ‘Kum Zambağı’ filminin çekimlerini tamamladı.
7.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hayranlarıyla buluşacak   Yenilikçi ve enerjik tarzıyla aktif olarak kullandığı sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarıyla dikkat çeken Zara, yılın ilk önemli konseri için Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahnede olacak...
29.12.2022 Cadde
'Tek ses' oldular
'Tek ses' oldular Ünlü isimler, 1 Aralık Dünya AIDS günü için hazırlanan ‘Tek Ses’ projesine destek olup, farkındalık yarattı.
1.12.2022 Cadde
Özge Borak: Annemi kopyaladım!
Özge Borak: Annemi kopyaladım! Babası Selçuk Borak’ın İstanbul Devlet Operası ve Balesi sanatçısı, annesi Buket Borak’ın balerin, abisi Selim Borak’ın balet olmasına rağmen oyunculuk mesleğini seçen Özge Borak, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman yayınladığı karelerle adından söz ettiren ünlü isim, annesinin yıllar önce deniz kenarında verdiği pozu taklit etti.
21.10.2022 Cadde
Özge Borak: Süper kahraman edasıyla dalarım!
Özge Borak: Süper kahraman edasıyla dalarım! Babası Selçuk Borak’ın İstanbul Devlet Operası ve Balesi sanatçısı, annesi Buket Borak’ın balerin, abisi Selim Borak’ın balet olmasına rağmen oyunculuk mesleğini seçen Özge Borak, şimdilerde Muğla'da tatilin keyfini çıkarıyor. Siyah mayosu ile objektif karşısına geçen güzel oyuncu, dalış öncesi teknede verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.
28.09.2022 Cadde
Belki de dünyanın yerinden oynama vakti gelmiştir
Belki de dünyanın yerinden oynama vakti gelmiştir Dans, müzik, bol kahkaha ve kadınlar... DasDas’ın yeni oyunu “Dünya Yerinden Oynar” kadınların yüzyıllara dayanan özgürlük mücadelesini en “yakıştırılmayan” yerden sahneye taşıyor.
18.09.2022 Kültür Sanat
'Hayat Bilgisi' ile yıldızı parlayan Serhan Arslan'ın mutlu günü
'Hayat Bilgisi' ile yıldızı parlayan Serhan Arslan'ın mutlu günü Bir döneme damga vuran gençlik dizisi 'Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı 'Kopil' karakteri ile tanınan ve son olarak 'Leyla Hanım' filminde rol alan oyuncu Serhan Arslan evlendi. Modacı sevgilisi Nazlı Ceren Köksal ile nikah masasına oturan ünlü isim, en mutlu gününden kareleri takipçileriyle paylaştı.
16.09.2022 Cadde
Özge Borak çocukluk fotoğrafını paylaştı
Özge Borak çocukluk fotoğrafını paylaştı Fotoğraftaki minik kızı tanıyabildiniz mi? O şimdilerde çok ünlü bir oyuncu. Sosyal medyada takipçilerini yıllar öncesine götüren Özge Borak'ı görenler tanımakta güçlük çekti.
24.08.2022 Cadde
Dedemin Fişi oyuncuları kim? Dedemin Fişi filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Dedemin Fişi oyuncuları kim? Dedemin Fişi filmi konusu nedir, nerede çekildi? Dedemin Fişi filminde bir ailenin miras kavgası ekrana geliyor. Film, 2016 yılında vizyona girdi. Başrollerde ise Onur Buldu, Alper Kul ve Erdem Yener'in bulunduğu Dedemin Fişi filmi TV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Peki, Dedemin Fişi filmi nerede çekildi?
19.07.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Özge Borak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.