Özge Gürel Kimdir

Özge Gürel Kimdir

Özge Gürel (d. 5 Şubat 1987, İstanbul), Türk oyuncu. Özge Gürel, 5 Şubat 1987 tarihinde İstanbul'da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. Liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünü yarıda bıraktı. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı. Kızım Nerede dizisinde Zeynep karakteriyle oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. 2014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakterini canlandırmıştır. Aynı yıl Kiraz Mevsimi dizisinde başrol oyuncusu oldu ve bu dizide Öykü Acar karakterini canlandırdı. 2016'da Gürel'in Affet şarkısının klibi yayınlandı. 2016-2017 yıllarında Kiraz Mevsimi, İtalya'nın en ünlü kanallarından birisi olan Canale 5’te yayınlandı ve İtalya televizyonunda yayınlanan ilk Türk dizisi oldu. İtalya'da yayınlanan dizinin başrol oyuncuları Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel bir programın davetlisi oldu. 2017 yılında da Yıldızlar Şahidim adlı dizide başrolü oynadı. Ardından Dolunay dizisinde Nazlı Pınar karakterini canlandırdı. 2018 yılında Börü dizisinde ve Börü sinema filminde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2018-2019'da Muhteşem İkili adlı dizide "Nilüfer Can" adlı karakteri canlandırdı. 2019'da Dolunay, İtalya'da yayınlanmaya başladı. 2019 yılında Penti adlı markanın reklam yüzü oldu. 2020'de eski rol arkadaşı Can Yaman ile yeniden Bay Yanlış adlı dizide birlikte oynamaya başladı. Ardından Atalay Taşdiken'in yönetmen koltuğuna oturduğu Kar Kırmızı filmiyle 57. Altın Portakal Film Festivali'nde prömiyerini yapmış ve en iyi kadın oyuncu dalında altın portakal için aday olmuştur.

Özge Gürel Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 430 özge gürel kimdir haberi bulunmuştur.
Serkan Çayoğlu, Fatih Sultan Mehmet'i canlandıracak! 'Büyük bir sorumluluk'
Serkan Çayoğlu, Fatih Sultan Mehmet'i canlandıracak! 'Büyük bir sorumluluk' Son olarak 'Kader Bağları' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz gün bir davette yeni imajı ile görüntülendi. Yakında ‘Fatih’ dizisinde Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracak olan Çayoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.12.2023 Cadde
Ayakta alkışlandı
Ayakta alkışlandı Shakespeare’in unutulmaz eserlerinden ‘Titus Kompleks’, önceki akşam DasDas’ta tiyatroseverlerle buluştu.
3.12.2023 Cadde
Geliri eğitime
Geliri eğitime Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun geliri 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin ardından ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken kız çocuklarının eğitimi için kullanılacak dördüncü kitabı ‘Anneme ve Kızıma’ İnkılâp Kitabevi’nden çıktı.
28.11.2023 Cadde
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin'den bebek müjdesi!
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin'den bebek müjdesi! Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin, geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden, hayranlarını sevindiren haber geldi. Ünlü çift bebek beklediklerini açıkladı.
17.11.2023 Cadde
Özge Gürel: Şu an kendimizi hazır hissetmiyoruz
Özge Gürel: Şu an kendimizi hazır hissetmiyoruz Özge Gürel, Serkan Çayoğlu çifti, önceki gün Etiler'deki Beca çıkışı görüntülendi. Çifte, çocuk beklentileri soruldu. "Özge bilir" cevabını veren Serkan Çayoğlu, topu eşine attı.
1.09.2023 Cadde
Sevgililerine aynı mesajı yazdılar! Serkan Çayoğlu'ndan Kaan Yıldırım açıklaması
Sevgililerine aynı mesajı yazdılar! Serkan Çayoğlu'ndan Kaan Yıldırım açıklaması Serkan Çayoğlu, kendisinin daha önce eşi Özge Gürel ile fotoğrafına yazdığı "Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir" sözünü; yakın dostu Kaan Yıldırım’ın da Pınar Deniz ile bir paylaşımına not düşmesiyle ilgili konuştu.
11.08.2023 Cadde
‘Özge usta, ben çırağım’
‘Özge usta, ben çırağım’ Serkan Çayoğlu, önceki akşam Esentepe Nadide Restaurant’ta görüntülendi.
11.08.2023 Cadde
Çağla Gizem Şahin ve Ahmet Kural, balayından 10 kişi döndü!
Çağla Gizem Şahin ve Ahmet Kural, balayından 10 kişi döndü! Ahmet Kural ve sevgilisi Çağla Gizem Şahin,18 Temmuz'da mutluluğa 'evet' demişti. Bodrum Cennet Koyu'nda avukat Çağla Gizem Şahin’le evlenen Ahmet Kural, balayını dostlarıyla teknede geçirdi. Balayını baş başa geçirmek yerine arkadaşlarıyla dört günlük tatil yapan çift, İstanbul’a döndü.
25.07.2023 Cadde
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin balayında! Eşinin ellerinden öptü
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin balayında! Eşinin ellerinden öptü Avukat Çağla Gizem Şahin’le dünyaevine giren Ahmet Kural, önceki gün Türkbükü Cennet koyunda görüntülendi. Ahmet Kural’ın bir ara eşinin ellerinden öpüp gözlerine bakarak bir şeyler anlattığı anlar objektiflere böyle yansıdı.
21.07.2023 Cadde
Ahmet Kural evlendi! Eşi Çağla Gizem Şahin'in sözleri utandırdı
Ahmet Kural evlendi! Eşi Çağla Gizem Şahin'in sözleri utandırdı Oyuncu Ahmet Kural, dört yıldır birlikte olduğu Avukat Çağla Gizem Şahin ile dün akşam Bodrum’da düzenlenen düğün ile hayatını birleştirdi. Cennet Koyu'nda düzenlenen törene, ikilinin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. Çağla Gizem Şahin, damatlığı ile ilk kez düğün günü gördüğü eşine övgüler yağdırdı.
19.07.2023 Cadde
Ahmet Kural dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler
Ahmet Kural dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler Başarılı oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile Bodrum’da düzenlenen düğün ile dünya evine girdi.
18.07.2023 Cadde
Serkan Çayoğlu: Evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmıyorum!
Serkan Çayoğlu: Evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmıyorum! Son olarak 'Oregon' adlı yapımda yer alan 36 yaşındaki oyuncu Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim geçtiğimiz sene dünyaevine girdiği Özge Gürel ile evliliğiyle ilgili konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.07.2023 Cadde
Hadise'ye plajda önlem! Denize girmedi, perdeler kapalı oturdu
Hadise'ye plajda önlem! Denize girmedi, perdeler kapalı oturdu Bir derginin daveti için soluğu Bodrum’da alan Hadise Açıkgöz, otelin kabanasında güneşlendi. Denize girmeyen şarkıcının hotelin beach’inden ayrıldığı sırada elini beline atan erkek arkadaşının bu hali objektiflere yansıdı.
24.06.2023 Cadde
Ünlüler tatilde! Bodrum'da güneşin ve denizin keyfini çıkardılar
Ünlüler tatilde! Bodrum'da güneşin ve denizin keyfini çıkardılar Bir derginin daveti için Bodrum’a gelen Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Hande Doğandemir, Saadet Işıl Aksoy, Yüsra Geyik, Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat, Hazal Türesan, Yiğit Kirazcı, Sinem Ünsal, Nesrin Cevadzade, Derin, Deren Talu gibi isimler soluğu kaldıkları otelin plajında aldı. Ünlü isimlerin tatilinden renkli kareler objektiflere takıldı.
19.06.2023 Cadde
Plajda fotoğraf yarışı
Plajda fotoğraf yarışı Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Hande Doğandemir, Saadet Işıl Aksoy, Yüsra Geyik ve Sinem Ünsal gibi birçok ünlü, Bodrum’da bir etkinliğe katıldı.
19.06.2023 Cadde
Özge Gürel'den eşi Serkan Çayoğlu'nun doğum gününde aşk dolu paylaşım
Özge Gürel'den eşi Serkan Çayoğlu'nun doğum gününde aşk dolu paylaşım Yaklaşık yedi yıldır aşk yaşayan oyuncu Serkan Çayoğlu ile meslektaşı Özge Gürel, geçtiğimiz ağustos ayında hayatını birleştirmişti. Özge Gürel, yeni yaşına giren eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.
31.05.2023 Cadde
Özge Gürel 'makyajsızım' dedi, fotoğrafların silinmesini istedi!
Özge Gürel 'makyajsızım' dedi, fotoğrafların silinmesini istedi! Geçtiğimiz temmuz ayında Almanya'nın Karlsruhe şehrinde hayatlarını birleştiren Özge Gürel-Serkan Çayoğlu çifti, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Sinema çıkışında makyajsız halde görüntülenen Gürel, koşar adım arabaya bindi. Ünlü oyuncu, fotoğrafların yayınlanmaması için çaba gösterse de bu isteğinde başarılı olamadı.
12.03.2023 Cadde
Özge Gürel: Serkan ile birlikte büyüyoruz
Özge Gürel: Serkan ile birlikte büyüyoruz Geçtiğimiz ağustos ayında yedi yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Serkan Çayoğlu ile dünyaevine giren güzel oyuncu Özge Gürel, "Nikahı ve düğünü hatırladıkça Serkan ile yüzümüz aydınlanıyor" dedi.
28.01.2023 Cadde
Görkemli gala
Görkemli gala Başrolünde İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık’ın yer aldığı ‘49’ filminin galası, önceki akşam gerçekleşti.
20.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Eski eşe gönderme Miley Cyrus, yeni single’ı ‘Flowers’ı, eski eşi Liam Hemsworth’un doğum günü olan 13 Ocak’ta yayınlayacak...
6.01.2023 Cadde
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu arasında tatlı atışma!
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu arasında tatlı atışma! Özge Gürel, kendisi gibi oyuncu olan eşi Serkan Çayoğlu ile gidecekleri etkinlik öncesi Instagram hesabından eğlenceli bir paylaşıma imza attı. 35 yaşındaki güzel, etkinliğe eşinden önce hazırlanınca, ortaya çok ilginç bir diyalog çıktı.
5.01.2023 Cadde
‘Çocuk yok’
‘Çocuk yok’ Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, bir etkinlikte görüntülendi.
29.12.2022 Cadde
Ormanlar için söylediler
Ormanlar için söylediler Ünlü isimler, ‘Umut Yeşerten Şarkılar-TEMA Vakfı 30. Yıl Özel Yayını’ gecesinde sahne alıp, fidan bağışına destek verdi.
5.12.2022 Cadde
Özge Gürel, İtalya’nın gözdesi
Özge Gürel, İtalya’nın gözdesi Oynadığı projelerle İtalya’da büyük hayran kitlesine sahip olan Özge Gürel’e reklam teklifi yağıyor.
16.11.2022 Cadde
Pelin Karahan'dan Bedri Güntay açıklaması: Akciğeri tertemiz oldu
Pelin Karahan'dan Bedri Güntay açıklaması: Akciğeri tertemiz oldu Eşi Bedri Güntay geçtiğimiz gün acil bir şekilde ameliyata alınan Pelin Karahan, sosyal medya paylaşımın ardından bu kez hastane önünde açıklama yaptı. "Eşimin sağlık problemleriyle 10 gündür uğraşıyorduk. Mide sıkıntısı olduğunu düşünüyorduk ama öyle değilmiş" diyen oyuncu, çocuklarının babası, 39 yaşındaki iş insanının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
11.11.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Özge Gürel Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.