Özkan Sümer

Özkan Sümer

Son dakika Özkan Sümer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Özkan Sümer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Özkan Sümer haber sayfamızda...

Özkan Sümer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.566 özkan sümer haberi bulunmuştur.
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan altyapı antrenörlerine sunum!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan altyapı antrenörlerine sunum! Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı, altyapı antrenörlerine, iki önemli konuda sunum yaptı, "Akademimizi daha eğitimli, daha bilinçli, daha kullanılabilir ve özel çalışmalarla daha iyi bir hale getirmek istiyoruz" dedi.
31.03.2024 Trabzonspor
Abdullah Avcı: Buranın kültüründe oyuncu yetiştirmek var!
Abdullah Avcı: Buranın kültüründe oyuncu yetiştirmek var! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavililerin akademisini ziyarette bulundu. Avcı, akademideki antrenörlere mesajlar verdi.
29.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Özkan Sümer'e anma töreni!
Trabzonspor'dan Özkan Sümer'e anma töreni! Trabzonspor'un eski başkanlarından Özkan Sümer, vefatının 3'üncü yılında kabri başında anıldı.
22.12.2023 Trabzonspor
Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin belalısı oldu!
Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin belalısı oldu! Trabzonspor’a şampiyonluk kazandıran Abdullah Avcı, bordo-mavililerde görev yaptığı dönem içerisinde, Kadıköy ekibini üçüncü kez liderlikten indirdi. Başarılı teknik adam, Karadeniz ekibinin 26 yıllık beklentisini de giderdi.
6.11.2023 Trabzonspor
Abdullah Avcı bunu hep yapıyor! Fenerbahçe'yi 3. kez zirveden indirdi
Abdullah Avcı bunu hep yapıyor! Fenerbahçe'yi 3. kez zirveden indirdi Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2'lik skorla yenen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, sarı-lacivertli takımı 3. kez liderlik koltuğundan etti.
5.11.2023 Trabzonspor
TFF'den Volkan Demirel ve Gökhan Zan'a özel ödül
TFF'den Volkan Demirel ve Gökhan Zan'a özel ödül Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2022-2023 sezonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri Töreni yapıldı.
29.08.2023 Futbol
Trabzonspor Futbol Okulları Yaz Kampı’nın ilk etabı tamamlandı
Trabzonspor Futbol Okulları Yaz Kampı’nın ilk etabı tamamlandı Trabzonspor Futbol Akademisi, KKTC karması ve 32 Trabzonspor Futbol Okulu’nun katılımıyla düzenlenen yaz kampının ilk etabı kupa ve madalya töreniyle tamamlandı.
13.07.2023 Trabzonspor
Sadi Tekelioğlu'ndan Emre Belözoğlu itirafı! Fenerbahçeli yıldızın transferini anlattı
Sadi Tekelioğlu'ndan Emre Belözoğlu itirafı! Fenerbahçeli yıldızın transferini anlattı Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Sadi Tekelioğlu, bordo-mavililerin gündemini değerlendirdi. Sadi Tekelioğlu, Trabzonspor'a önerdiği milli futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlattı.
9.04.2023 Trabzonspor
Kılıçdaroğlu: 85 milyonu kucaklaştıracağım
Kılıçdaroğlu: 85 milyonu kucaklaştıracağım CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Söz veriyorum, bitireceğim ayrımcılığı. 85 milyonu kucaklaştıracağım. Bir arada olacağız, beraber olacağız, birlikte olacağız ve güzel Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz” dedi.
4.04.2023 Gündem
Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu
Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu Trabzonspor’un olağanüstü gerçekleşen genel kuruluna tek aday olarak katılan Ertuğrul Doğan, bordo mavili kulübün 18’inci başkanı oldu. Başkan olarak ilk konuşmasında birlik beraberlik mesajı veren Doğan, "Büyük bir aileyiz ve şu andaki sorunları ortadan kaldırabilecek hafızaya, kültüre ve güçlü bir iradeye sahibiz. Kimse endişe etmesin, karamsarlığa da kapılmasın. Beraber aydınlık yarınlara yürüyeceğiz" dedi.
27.03.2023 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu: Efsanemizi kaybettik, acımız çok büyük
Ahmet Ağaoğlu: Efsanemizi kaybettik, acımız çok büyük Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, efsane teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı'nın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.
18.02.2023 Trabzonspor
Ahmet Suat Özyazıcı hayatını kaybetti
Ahmet Suat Özyazıcı hayatını kaybetti Trabzonspor'un efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı hayatını kaybetti. 87 yaşındaki Özyazıcı bu akşam saatlerinde evinde yaşamını yitirdi.
18.02.2023 Trabzonspor
Trabzonspor, kapılarını depremzede çocuklara açıyor
Trabzonspor, kapılarını depremzede çocuklara açıyor Trabzonspor, Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 yıkıcı deprem nedeniyle barınma ihtiyacı olan çocukları Özkan Sümer Futbol Akademisi ve Kadir Özcan Tesisleri’nde ağırlayacak.
7.02.2023 Trabzonspor
Sadi Tekelioğlu: Futbolda kurtuluş altyapıdadır
Sadi Tekelioğlu: Futbolda kurtuluş altyapıdadır Trabzonspor’un eski teknik direktörlerinden Sadi Tekelioğlu, “Türk futbolunun, özellikle ekonomik anlamda çöküşün arttığı bu dönemde kurtuluş altyapıdadır. Yetiştirilip üst takıma çıkarılan her isim, kulübü geleceğe sağlam adımlarla taşır" dedi.
26.01.2023 Trabzonspor
Okan Buruk çok sinirlendi! Galatasaray - Keçiörengücü maçında tartışmalı kararlar
Okan Buruk çok sinirlendi! Galatasaray - Keçiörengücü maçında tartışmalı kararlar Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Galatasaray ile Ankara Keçiörengücü karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'ndaki müsabakada Çağdaş Altay'ın kararları tartışmaları beraberinde getirdi. Okan Buruk hakeme büyük tepki gösterdi.
23.12.2022 Galatasaray
Abdullah Avcı: Özkan Sümer gibi derin izler bırakmak istiyorum
Abdullah Avcı: Özkan Sümer gibi derin izler bırakmak istiyorum Trabzonspor’un efsane teknik direktörü, başkanı ve futbolcusu Özkan Sümer’in 2’nci ölüm yıl dönümü için düzenlenen programda konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Ben de inşallah onun gibi bu kulübün tarihinde derin izler bırakmak istiyorum” dedi.
22.12.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'un efsanesi Özkan Sümer, kabri başında anıldı
Trabzonspor'un efsanesi Özkan Sümer, kabri başında anıldı Trabzonspor’un efsane teknik direktörü Özkan Sümer, ölümünün 2’nci yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.
22.12.2022 Futbol
Trabzonspor'un efsanesi Özkan Sümer, kabri başında anıldı
Trabzonspor'un efsanesi Özkan Sümer, kabri başında anıldı Trabzonspor’un efsane teknik direktörü Özkan Sümer, ölümünün 2’nci yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.
22.12.2022 Trabzonspor
'Sporun Enleri" ödülleri sahiplerini buldu, Demirören Grubu'na 8 ödül
'Sporun Enleri" ödülleri sahiplerini buldu, Demirören Grubu'na 8 ödül Bakırköy Ata Spor Kulübü'nün düzenlediği ve geleneksel hale gelen "Sporun Enleri 2022" töreninde ödüller sahiplerini buldu. Demirören Haber Ajansı (DHA) 3 ödüle layık görülürken Demirören Grubu'na toplamda 8 ödül verildi.
21.12.2022 Skorer
Trabzonspor'un net borcu: 1 milyar 980 milyon 882 bin TL
Trabzonspor'un net borcu: 1 milyar 980 milyon 882 bin TL Trabzonspor'da 52’nci Divan Genel Kurul toplantısı yapıldı ve kulübün borcu resmi açıklandı.
29.10.2022 Trabzonspor
Hüseyin Çimşir'den Galatasaray itirafı: Teklif aldım
Hüseyin Çimşir'den Galatasaray itirafı: Teklif aldım Teknik direktörlük kariyerine Trabzonspor'da başlayan ve uzun yıllar bordo-mavili ekibin formasını giyen Hüseyin Çimşir, futbolculuk kariyeri hakkında çarpıcı bir Galatasaray itirafında bulundu.
17.10.2022 Trabzonspor
Ahmetcan Kaplan eski takım arkadaşlarıyla vedalaştı
Ahmetcan Kaplan eski takım arkadaşlarıyla vedalaştı Trabzonspor’dan Ajax’a transfer olan 19 yaşındaki Ahmetcan Kaplan, Trabzonspor altyapısında birlikte forma giydiği eski takım arkadaşları ve hocasıyla vedalaştı.
21.08.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'un gözü rekorda! Tek hedef galibiyet
Trabzonspor'un gözü rekorda! Tek hedef galibiyet Süper Lig’de 38 yıl sonra şampiyon olan bordo-mavili takım pazar günü Başakşehir’i yenmeyi başarırsa 84 puana ulaşarak kendi rekorunu kıracak.
19.05.2022 Trabzonspor
AK Parti'li Çavuşoğlu: Türkiye’de büyük bir tiyatro oynanıyor
AK Parti'li Çavuşoğlu: Türkiye’de büyük bir tiyatro oynanıyor AK Parti Bursa İl Teşkilatı bayramlaşma törenine katılan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, "Türkiye’de büyük bir tiyatro oynanıyor. Bu tiyatronun aktörü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur" dedi.
2.05.2022 Siyaset
Trabzonspor'dan Abdullah Avcı'ya şampiyonluk hediyesi!
Trabzonspor'dan Abdullah Avcı'ya şampiyonluk hediyesi! Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da büyük başarının mimarlarından teknik direktör Abdullah Avcı ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip ile tarihe geçen Avcı'nın başarısı ödüllendiriliyor.
2.05.2022 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Özkan Sümer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.