Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Özlem Kaymaz oğlu Daniel'i tedavi için Antalya'ya götürdü

Eski Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, iki ay önce Hollanda’da ameliyatı yapılamayan Nager Sendromu hastası oğlu Daniel’i tedavi için dün Akdeniz Üniversitesi’ndeki ABD’li doktoruna götürdü.

|

Özlem Kaymaz, 16 yaşındaki Nager Sendromu hastası olan oğlu Daniel de Vries'in sağlığına kavuşması için canla başla uğraşıyor.

Özlem Kaymaz, oğlunun çenesindeki problemden dolayı nefes alması güçleşince ameliyat için geçen yıl Hollanda'ya gitmişti. Ancak yoğun bakımda yeterli yatak ve hemşire olmadığı gerekçisiyle ameliyat iptal edilmişti. Hayal kırıklığına rağmen umudunu yitirmeyen Kaymaz, Kasım 2018'den beri doktor arayışındaydı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; 44 yaşındaki eski manken, dün oğlunun ABD'li doktorunun Akdeniz Üniversitesi'ne gittiğini öğrendi. Soluğu Antalya'da alan Özlem Kaymaz, oğlunun sağlığına kavuşması için çıktıkları yolculuğu "Sebeb-i ziyaretimiz mühim" mesajıyla sosyal medyada duyurdu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.