Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Özlem Önal ile ünlü yapımcının aşkı evliliğe gidiyor

Dedeman Ailesi'nin varislerinden Özlem Önal'ın, Hollywood yapımcısı Stuart Parr ile yaşadığı ilişki hızla evliliğe gidiyor. Önal ile sevgilisinin her an nikah masasına oturabileceği konuşuluyor.

|

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un yazısı şöyle:
"ABD'de yaşayan Özlem Önal'ın, aşk orucunu bir Hollywood ünlüsü ile bozduğunu geçen ay ilk bu köşede okumuştunuz.
ABD'ye gittiği ilk yıllarda ünlü aktör Josh Lucas ile flört eden Özlem Hanım, bu kez 'Southpaw' filminin de yapımcısı olan Stuart Parr ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çifti New York'tan tanıyan bir arkadaşım, 'Özlem muhteşem bir kadın, hayatımın aşkı' diyen ünlü Parr'ın gözünün Önal'dan başkasını görmediğini söyledi. 48 yaşındaki Özlem Hanım'ın da Parr'a çok aşık olduğunu, bu ilişkinin mutlu sonla bitebileceğini belirtti.

20 YILDIR BEKAR GEZİYOR
Sosyetenin hâlâ en gözde kadınlarından olan Özlem Hanım, STFA'nın ortağı olan Taşkent Ailesi'nin büyük oğlu Nur Taşkent'le 5 yıllık evlilik yapmıştı. 20 yıldır bekar gezen Özlem Hanım, çevresinden edindiğim bilgilere göre 'Bu kadar bekarlık yeter' deyip nikah masasına oturacak gibi görünüyor; hadi hayırlısı."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.