Panama

Panama

Son dakika Panama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Panama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Panama haber sayfamızda...

Panama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.877 panama haberi bulunmuştur.
Moskova'daki terör saldırısında can kaybı artıyor
Moskova'daki terör saldırısında can kaybı artıyor Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölü sayısı 60'ı aşarken 100'den fazla yaralı da hastanelerde tedavi altında bulunuyor.
23.03.2024 Dünya
Mutluluk resmi Finlandiya’da
Mutluluk resmi Finlandiya’da Birleşmiş Milletler’in desteğiyle hazırlanan Dünya Mutluluk Raporu’nda Finlandiya üst üste yedinci yılda zirvede yer aldı. Afganistan ise 143 ülke arasında en mutsuzu oldu.
21.03.2024 Dünya
Ölüm ormanı! 106 km'lik sonu gelmez kabus
Ölüm ormanı! 106 km'lik sonu gelmez kabus Geçidin ötesindeki umuda ulaşmak için her yıl yüzbinlerce insan, 'ölüm ormanı'ndaki yolculuğa mecbur kalıyor. 106 kilometre boyunca devam eden sonu gelmez kabus sırasında, sayısız tehlike bekliyor.
5.03.2024 Dünya
İçinde yok yok! Dünyanın en büyük kruvaziyer gemisi Kuşadası'nda
İçinde yok yok! Dünyanın en büyük kruvaziyer gemisi Kuşadası'nda Kuşadası’na dünyanın en büyük yolcu gemilerinden biri olan Panama bayraklı Sun Princess ile çoğunluğu Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı olan 3 bin 745 turist ve bin 675 mürettebat geldi. Kente ilk seferini yapması dolayısıyla gemi kaptanı ve şirket yöneticileri ile bir araya gelerek çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Ömer Günel; "Kruvaziyer turizmi için attığımız adımların meyvelerini veriyor olması bizi çok mutlu etti" dedi.
3.03.2024 Gündem
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri!
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri! Bu haftaki konumuz futbolun en büyük vitrini olan Dünya Kupası’na katılan ülkelerin attığı ilk goller olacak. Bu onuru yakalayan fautbolcular kimler? Gelin hep birlikte bu tarihi isimlerle bir bakalım.
25.02.2024 Futbol
14 kanun teklifi Meclis'te kabul edildi
14 kanun teklifi Meclis'te kabul edildi TBMM Dışişleri Komisyonu, uluslararası anlaşmaların onaylanmasının uygun bulunmasına dair 14 kanun teklifini kabul etti.
31.01.2024 Gündem
Su ürünleri ihracatında 1,7 milyar dolarlık gelir
Su ürünleri ihracatında 1,7 milyar dolarlık gelir Türkiye’nin su ürünleri ihracatında Muğla’nın başı çektiği su ürünlerinde 2023 yılında gerçekleşen ihracat 1,7 milyar dolar, hayvansal mamuller ihracatı ile birlikte 3,5 milyar dolara ulaştı.
12.01.2024 Ekonomi
Boeing 737 Max 9'un kopan kapısı, bir evin bahçesinde bulundu!
Boeing 737 Max 9'un kopan kapısı, bir evin bahçesinde bulundu! Yaklaşık 5 bin metre irtifada kopan acil çıkış kapısı, yüzlerce uçuşun iptaline ve hava ulaşımında felce yol açtı. Alaska Havayolları'ndaki Boeing 737 Max 9'ların birkaç gün önce basın uyarısı verdiği ortaya çıktı, yanı sıra gevşek cıvatalar bulundu.
9.01.2024 Dünya
Ömür boyu seçim yasağı getirilmişti! Pakistan'da eski başbabakan için karar verildi
Ömür boyu seçim yasağı getirilmişti! Pakistan'da eski başbabakan için karar verildi Pakistan Yüksek Mahkemesi, 2017’de görevden alınan ve hakkında ömür boyu seçim yasağı getirilen Navaz Şerif’in seçim yasağını kaldırdı.
8.01.2024 Dünya
Çanakkale Boğazı'nda sürüklenen tanker kurtarıldı
Çanakkale Boğazı'nda sürüklenen tanker kurtarıldı Çanakkale Boğazı'nda makine arızası yapan ve sürüklenen Panama bayraklı 'ELIJAH' isimli tanker, römorkör eşliğinde götürüldüğü Bozcaada Demir Sahası’na demir attı.
6.01.2024 Gündem
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması Dünya üzerinde yaşayan insan sayısı anlamına gelen dünya nüfusu her geçen gün artış gösteriyor. Bu artışlar yıldan yıla ölüm, doğum ve göçlere göre farklılık gösterebiliyor. Dünya üzerinde bu artış bazı ülkelerde daha fazla artış gösteriyor. Ülkelere göre dünya nüfus sıralamasında Çin başı çekerken ikinci sırada Hindistan ve üçüncü sırada Amerika Birleşik Devletleri (ABD) yer alıyor. Kadın ve erkek doğum, ölüm oranları da ülke içerisinde farklılıklar gösteriyor. Dünyada kaç insan var? Ülkelere göre güncel dünya nüfus sıralaması ve tablosu ile ilgili detaylı bilgilere “Dünya Nüfusu 2024” içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Dünya
Panama Hakkında Bilgiler; Panama Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Panama Hakkında Bilgiler; Panama Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Panama, Orta Amerika'da yer almaktadır. Ülke, 200'ün üstünde adadan oluşan Pearl adalarının en büyüğüdür. 3 Kasım 1903 tarihinde kurulan Panama'nın yüz ölçümü 75.517 kilometrekaredir. Panama'nın nüfusu ne kadar, para birimi nedir? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Kolombiya Hakkında Bilgiler; Kolombiya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kolombiya Hakkında Bilgiler; Kolombiya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kolombiya, bir Güney Amerika ülkesidir. Ülkede müzik ve dans bir tutku olarak öne çıkıyor. Ülke, salsanın başkenti olarak kabul ediliyor. Kolombiya, aynı zamanda dünyada en büyük ikinci kahve üreticisidir. Kolombiya hakkında daha detaylı bilgiyi sizler için derledik.
3.01.2024 Dünya
Kostarika Hakkında Bilgiler; Kostarika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kostarika Hakkında Bilgiler; Kostarika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kosta Rika günümüzde sıklıkla ziyaret etmek istenilen bir Orta Amerika ülkesi olmaktadır. Bu bakımdan Kosta Rika ülkesi nerededir? Kosta Rika ülkesinin şehirleri, başkenti gibi konular hakkında detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.
2.01.2024 Dünya
ÖZEL | Beşiktaş'ta Genesio için kritik saatler! Eski kulübünün hedefinde
ÖZEL | Beşiktaş'ta Genesio için kritik saatler! Eski kulübünün hedefinde Beşiktaş’ın 1,5+1 yıllık sözleşme teklif ettiği Fransız teknik adam, eski kulübü Lyon’un yanı sıra bazı Fransız kulüplerinin hedefinde yer alıyor. Fransa’ya çıkarma yapan İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Genesio’yu ikna ederek 2-3 gün içinde İstanbul’a getirmeye çalışıyor.
2.01.2024 Beşiktaş
Tuna Nehri'nde gemi mayına çarptı
Tuna Nehri'nde gemi mayına çarptı Tuna Nehri'nde Panama bayraklı bir gemi mayına çarptı. Gemide görev yapan 4 Türk denizcinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
28.12.2023 Haberler
Tuna Nehri'nde gemi mayına çarptı
Tuna Nehri'nde gemi mayına çarptı Tuna Nehri'nde Panama bayraklı bir gemi mayına çarptı. Gemide görev yapan 4 Türk denizcinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
28.12.2023 Gündem
İsveç'in NATO'ya üyeliğine dair teklif Komisyon'da kabul edildi
İsveç'in NATO'ya üyeliğine dair teklif Komisyon'da kabul edildi İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun teklifi, TBMM Dışişleri Komisyonu'nda oyçokluğu ile kabul edildi.
26.12.2023 Gündem
Rıza Çalımbay işaret etmişti! Beşiktaş'tan 3 milyon euroluk transfer teklifi
Rıza Çalımbay işaret etmişti! Beşiktaş'tan 3 milyon euroluk transfer teklifi Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Rıza Çalımbay'ın daha önce işaret ettiği transfer için 3 milyon euroluk teklif sunulduğu aktarıldı.
18.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a Panamalı stoper! Eintracht Frankfurt yakın takipte
Beşiktaş'a Panamalı stoper! Eintracht Frankfurt yakın takipte Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan kurmayların 22 yaşındaki Panamalı stoperi takibe aldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların gündemindeki genç savunmacı için Bundesliga temsilcisi Eintracht Frankfurt'un da devrede olduğu aktarıldı.
17.12.2023 Beşiktaş
153 ülke ateşkes istedi
153 ülke ateşkes istedi ABD’nin 8 Aralık tarihinde BM Güvenlik Konseyi’ne BAE tarafından sunulan ve ateşkes çağrısı içeren karar tasarısını veto etmesi üzerine, BM Genel Kurulu’nun Filistin konulu 10. Acil Oturumu, Arap ve İİT Gruplarının talebi üzerine 12 Aralık salı günü toplandı.
14.12.2023 Dünya
Bakır 4 ayın zirvesinden döndü
Bakır 4 ayın zirvesinden döndü Londra'da bakır fiyatları güçlenen doların bakıra yönelik arzın kısıtlanacağına dair endişeleri dengelemesiyle geçen hafta çıktığı yaklaşık 4 ayın en yüksek seviyesinden düştü.
4.12.2023 Uzmanpara
Bakır 2 ayın zirvesinden döndü
Bakır 2 ayın zirvesinden döndü Londra bakırın fiyatı, güçlenen ABD doları ve yenilenen ekonomik riskler nedeniyle 2 ayın en yüksek seviyesinden geriledi.
22.11.2023 Uzmanpara
Bakır 2 ayın en yüksek seviyesinde
Bakır 2 ayın en yüksek seviyesinde Bakır fiyatları bu sabah Peru ve Panama'daki arz endişeleri nedeniyle son iki ayın en yüksek seviyesine çıktı. Zayıflayan ABD doları da yukarı harekete destek verdi.
21.11.2023 Uzmanpara
‘Üç Kız Kardeş’ Slovenya’da
‘Üç Kız Kardeş’ Slovenya’da Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkede ekrana gelen ‘Üç Kız Kardeş’, şimdi de Slovenya’da izleyiciyle buluşacak.
11.11.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Panama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.