SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

PANDORA Sonbahar-Kış 2018 koleksiyonu

PANDORA Sonbahar-Kış 2018 sezonuna iki özel temayla giriş yapıyor.

|

Doğanın zarafetinden ilhamını alan “Yaşamın Kaynağı” ve Rönesans’ın ihtişamını yansıtan masal dünyasından esinlenen “Görkemli Masallar”

Yeni Başlangıçlar: Yaşamın Kaynağı

Yeni başlangıçları ve doğayı temsil eden; buğday desenli mücevherler ve parlak buğday demetleri 925 ayar gümüş ve PANDORA Shine’ın 18 ayar altın kaplama mücevherleriyle buluşuyor.

Elde tamamlanmış mücevherlerin geleneksel özelliklerini sembolik ve doğal unsurları harmanladığı ustalıkla işlenmiş buğday desenlerinden esinlenerek hazırlanan tasarımlar; en zarif haliyle kolyeler ve charm’lar, küpe ve yüzüklere yansıyor.

Buğday taneleri ve tüm görkemini yansıtan yeni mücevher koleksiyonu stilinize yeni bir parıltı getirecek.

Yeni Bir Dünya : Görkemli Masallar

Rönesans’ın gösterişinden ilhamını alan ve dönemin detaylarını bir araya “Görkemli Masallar” koleksiyonu elde tamamlanmış mücevher tasarımları ile geçmişi günümüze tekrardan taşıyor.
Dönemi yansıtan fantastik tasarımlar; gizli detayları, saklı hazineleri ortaya çıkaran dönen ve çevrilerek açılan mücevherlerden oluşuyor. Koleksiyondaki ikonik yüzükler özel el işçiliğiyle ve kraliyeti temsil eden mor rengiyle dikkat çekiyor.

Zarif dantel desenleriyle birlikte; yüzük, bileklikler ve charm’larda dönemin görkemini yansıtırken anahtar şeklindeki kolye uçları farklı boylardaki kolyelerle birlikte kullanılmak üzere tasarlandı.
Bu hayal dünyasını yansıtan koleksiyonu her gün ve günün her anında kullanabileceksiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.