SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Pantene Yıldızı Parlayanlar’dan Sevgililer Günü’ne özel tavsiyeler

Saçlarınız Sevgililer Günü'ne hazır mı? Partnerinizi Sevgililer Günü'nde %100 daha güçlü ve daha bakımlı görünen saçlarla etkilemeye ne dersiniz?

|

Sevgililer Günü’ne hazırlanırken cildinizin, kıyafetinizin, makyajınızın ve tabii ki saçınızın en iyi, en güzel halini ortaya çıkartmak istersiniz. Bu özel günde saçlarınızın güçlü ve sağlıklı görünmesi kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olarak modunuzu yükseltecektir. Saçlarınızın doğal gücünü ve sağlıklı görünümünü en iyi şekilde ortaya çıkartmak için Pantene’in her saç tipine uygun bakım ürünlerinden kendinize özel oluşturacağınız bakım rutini ile yılın en romantik gününe hazırlanabilirsiniz.

Pantene Yıldızı Parlayanlar, kışın etkisiyle yıpranan saçlarınızın gücünü geri getirmek için saç bakımında dünya lideri Pantene’in her saç tipine en uygun saç bakım ürünleri ile #PanteneSaçıDönüşümü hareketine katılarak Sevgililer Günü’nde saçlarının en iyi, en güzel hali için sizi dönüşüme davet ediyor!

Gür ve düz saçlarının ışıltısı ile dikkat çeken Afra Saraçoğlu özel günlere özel bir bakım rutinini tercih eden isimlerden. “Saçlarım çok sık şekillendirme işlemi gördüğü için düzenli bir saç bakım rutinimin olması benim için çok önemli. Bu nedenle her duşta şampuandan sonra mutlaka saç tipime en uygun olan Pantene Onarıcı Koruyucu Saç Bakım Kremi’ni kullanıyorum. Ama Sevgililer Günü gibi kendimi her zamankinden güzel ve güçlü hissetmek istediğim özel günlerde saçımın en iyi halini ortaya çıkartmak için küçük ama etkili bir yardımcım daha var; Pantene Superfood 1 Dakikada Mucize Bakım Kürü. Bu yoğun bakımla saçlarım da en az benim kadar güçlü hissettiği için sonrasında içim rahat bir şekilde saçlarıma istediğim modeli verebiliyorum. Benim tercihim günün enerjisini en iyi yansıtan; yarı toplu kalın buklelerden yana.”

Kıvırcık saçları ile tanınan Aslı Bekiroğlu Sevgililer Günü’nde de çok sevdiği doğal buklelerinden vazgeçmiyor. “Kendimi en iyi hissettiğim, enerjimi en güzel yansıtan halim benim için her zaman doğal halim. O nedenle Sevgililer Günü gibi özel bir günde de çok sevdiğim buklelerimden vazgeçmiyorum. Saçlarımı her zaman yumuşacık ve ışıl ışıl yapan sürekli kullandığım 3 Dakikada Mucize Krem’i duşta kullandıktan sonra, saçlarımı şekillendirmeye başlamadan önce durulanmayan Pantene 7/24 Belirgin Bukleler Saç Bakım Kremi’ni kullanarak buklelerimi belirginleştirmeyi, saçımın güçlü ve sağlıklı görünmesini çok seviyorum.”

İnce telli ve dalgalı saçlarının her zaman güçlü ve sağlıklı görünmesine özen gösteren Merve Çağıran Sevgililer Günü’ne özel romantik bir saç modeli denemek istiyor. “Saçlarım ince telli olduğu için düzenli ve saç tipime uygun bakım yapılmadığı zaman kolaylıkla yağlanmaya ve güçsüz durmaya müsait olabiliyor maalesef. Bu nedenle saçlarımın en iyi halini ortaya çıkartmak için ben her zaman ağırlaştırmadan bakım yapan ürünleri tercih ediyorum. Her duşta hafif yapısıyla saçımın ihtiyacı olan Pantene Köpük Krem’i tercih ediyorum. Saçımı şekillendireceğim her zaman mutlaka Pantene Argan Yağlı Elixir’i kuru saç boyuma ve uçlarına uygulayarak saçlarımın parlak ve canlı gözükmesini sağlıyorum. Sevgililer Günü’nde saçlarımın doğal güzelliğini de destekleyecek daha önce denemediğim farklı bir model ile günün romantik enerjisini saçlarımda da desteklemek istiyorum.”

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.