Para

Para

Son dakika para haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan para gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan para haber sayfamızda...

Para

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 170.296 para haberi bulunmuştur.
Galatasaraylı Carlos Vinicius için transfer kararı verildi!
Galatasaraylı Carlos Vinicius için transfer kararı verildi! Galatasaray'ın devre arasında Fulham'dan kiraladığı Carlos Vinicius için transfer kararının belli olduğu öğrenildi.
19.04.2024 Galatasaray
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.
19.04.2024 Gündem
CHP'li Yücel: Emeklilerimiz üvey evlat muamelesi görmekten bıktı
CHP'li Yücel: Emeklilerimiz üvey evlat muamelesi görmekten bıktı CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Her şeye para var, emekliye gelince para yok. Emeklilerimiz bu ülkede üvey evlat muamelesi görmekten bıktı usandı, sandıkta da tepkisini gösterdi, anlamak istemeyen, mesajı almayan AKP iktidarıdır. AKP iktidarı yerel seçimlerde halktan sarı kart gördü ama yetmemiş; illa kırmızı kart gösterin diye bekliyorlar" dedi.
19.04.2024 Gündem
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade CHP'de para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada avukat Ergün Özer'in ifadesi alındı.
19.04.2024 Gündem
GRAM ALTIN FİYATI bugün kaç para? 🟡 Son dakika altın fiyatları grafiği: Çeyrek, yarım, tam altın fiyatlarındaki alış  - satış fiyatları!
GRAM ALTIN FİYATI bugün kaç para? 🟡 Son dakika altın fiyatları grafiği: Çeyrek, yarım, tam altın fiyatlarındaki alış - satış fiyatları! Son dakika altın fiyatları ile ilgili araştırmalar sürüyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatlarındaki alış - satış rakamları için canlı grafik haberimizde. İşte 19 Nisan 2024 bugüne ait altın fiyatları listesi
19.04.2024 Bilgi Rehberi
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Süper Lig
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi'
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi' Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen, şu sıralar Melbourne City'de kariyerini sürdüren Tolgay Arslan, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Cinsel istismarın ses kaydı! Kuaförden çırak öğrenciye skandal mesajlar
Cinsel istismarın ses kaydı! Kuaförden çırak öğrenciye skandal mesajlar Zonguldak’ta kadın kuaförü Hasan E. (46) hakkında yanında çalışan çırak öğrenci Ö.T.’ye (14) yönelik ‘Zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Çocuğa karşı cinsel taciz’ suçlamalarıyla 78 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
19.04.2024 Gündem
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
Dilan ve Engin Polat çifti için yeni karar
Dilan ve Engin Polat çifti için yeni karar Kara para aklama suçundan tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında "Vergi usul kanununa muhalefet" suçundan tahliye kararı verilirken, 2 ayrı suçtan ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.
19.04.2024 Gündem
DGS başvuru ve sınav tarihi ne zaman? 2024 DGS başvuru ücreti kaç para? İşte ÖSYM'nin sınav takvimindeki Dikey Geçiş Sınavı bilgisi
DGS başvuru ve sınav tarihi ne zaman? 2024 DGS başvuru ücreti kaç para? İşte ÖSYM'nin sınav takvimindeki Dikey Geçiş Sınavı bilgisi ÖSYM tarafından her yıl uygulanan Dikey geçiş Sınavı DGS için geri sayım başladı. Başvuru tarihlerine kısa bir zaman kala adaylar arayışa geçti. DGS ne zaman, 2024 Dikey Geçiş Sınavı: DGS başvuru tarihi hangi ayda, hangi günler? DGS başvuru ücreti ne kadar, belli oldu mu? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte ÖSYM takviminde yer alan DGS süreci
19.04.2024 Bilgi Rehberi
'Enflasyon faiz indirimini düşünmek için yüksek'
'Enflasyon faiz indirimini düşünmek için yüksek' İngiltere Merkez Bankası (BoE) Para Politikası Komitesi Üyesi Megan Greene, İngiltere'nin son ücret artışı ve hizmet fiyat enflasyonu verilerinin BoE'nin faiz oranlarını düşürmeyi düşünmesi için çok yüksek olduğunu söyledi.
19.04.2024 Uzmanpara
'Faiz indirimi haziranda olabilir'
'Faiz indirimi haziranda olabilir' Avrupa Merkez Bankası (ECB) politika yapıcısı Olli Rehn, ECB'nin faiz oranlarını haziran ayında düşürmeye başlayabileceğini söyledi.
19.04.2024 Uzmanpara
S&P, İsrail'in kredi notunu düşürdü
S&P, İsrail'in kredi notunu düşürdü Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, jeopolitik riskler nedeniyle İsrail'in kredi notunu düşürdü.
19.04.2024 Uzmanpara
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
19.04.2024 Cadde
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.'
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.' Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aydın, estetik operasyon sonrası gündem olan Cenk Eren hakkında açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Cadde
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı?
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı? Bankalarda kredi faizlerindeki yükselişler kredi ile konut alımını bir hayli zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayı itibarıyla düşüş dikkat çekti. Yüksek tutarlarda kredi çekip ev almak isteyenler 2 ev parası da faize ödüyor. Peki kredi faizleri daha da artar mı? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
1.7 milyar dolarlık rekor sendikasyon
1.7 milyar dolarlık rekor sendikasyon Ziraat Bankası 742 milyon dolar ve 884 milyon euro olmak üzere toplamda 1.7 milyar dolarlık sendikasyon kredisi temin ederek geçen yıl sağladığı krediyi yüzde 132 oranında yenilediğini duyurdu.
19.04.2024 Ekonomi
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın 1988 yılında evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
'Bombacı Mülayım' tutuklandı! İki kişi adli kontrol şartıyla serbest
'Bombacı Mülayım' tutuklandı! İki kişi adli kontrol şartıyla serbest Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne ait çeşitli verileri sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden ‘BombacıMülayim01’ adıyla açtığı hesaptan paylaşan polis ile ona asılsız bilgi aktardıkları belirlenen 2 polis memuru, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. 1 kişi tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.04.2024 Gündem
Bakan Ersoy turizm hedefini açıkladı
Bakan Ersoy turizm hedefini açıkladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Turist sayısı olarak 4'üncü sıraya yükseldik. Hedefimiz de dünyada ilk 3'e girmek. Çok hızlı bir şekilde regülasyonlar yapıyoruz. Ülkemizi 60 milyon- 100 milyon bandında turist alan ülkeler seviyesine getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Estetik dolandırıcısı doktor!  6 aylık takip sonucu yakalandı
Estetik dolandırıcısı doktor! 6 aylık takip sonucu yakalandı Aksaray’da kendisine burun ve burun estetiği ameliyatına gelen hastalarından malzeme parası adı altında para talep ederek ortaklarının işlettiği medikal dükkanına yönlendiren ve yaptığı estetik ameliyatlarını sağlık ameliyatı gibi göstererek kamuyu yüksek miktarda zarara uğratan doktor ve ekibi polisin 6 aylık takip sonucu yaptığı operasyonla yakalandı.
18.04.2024 Gündem
İncelemede ortaya çıktı! 250 milyonluk yeni vurgun
İncelemede ortaya çıktı! 250 milyonluk yeni vurgun Antalya'nın Manavgat ilçesinde Denizbank şubesinde, müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalınmasına ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
18.04.2024 Gündem
Merkez Bankası'nın rezervleri arttı
Merkez Bankası'nın rezervleri arttı Merkez Bankası toplam rezervleri 5 Nisan ile biten haftada 3 milyar 745 milyon dolar arttı.
18.04.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi
Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi Merkez Bankası toplam rezervleri 5 Nisan ile biten haftada 3 milyar 745 milyon milyon dolar arttı.
18.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Para ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.