SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Paşabahçe'den Batman koleksiyonu

Paşabahçe Mağazaları, dünyaca ünlü çizgi roman karakteri ‘Batman’nin yaratılışının 75’inci yılına özel bir koleksiyon hazırladı.

|

Süper kahraman Batman figürleriyle hazırlanan ve 25 parçadan oluşan koleksiyon, Paşabahçe Mağazaları’nda raflardaki yerini aldı.

Paşabahçe Mağazaları, dünyanın her yerinde, her yaştan insanın sevdiği ‘Batman’ karakterini yeni koleksiyonuna taşıdı. Bu sene yaratılışının 75’inci yılını dolduran unutulmaz karakterin yer aldığı koleksiyondaki ürünler, çocuk ruhunu kaybetmeyen, maceracı süper kahramanlar için tasarlandı.

Paşabahçe Mağazaları’nın Batman koleksiyonu bardak, kupa, şişe ve tabaklardan oluşuyor. Batman figürlerinin yer aldığı 25 parçalık bu özel koleksiyon sadece Paşabahçe Mağazaları’nda satışa sunuluyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.