Pasifik

Pasifik

Son dakika Pasifik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pasifik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pasifik haber sayfamızda...

Pasifik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.119 pasifik haberi bulunmuştur.
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu Ruang Yanardağı defalarca patladı, yüzlerce kişi bölgeden tahliye edildi. Yetkililer 1871'de yaşananların tekrarlanmasından korkuyor.
18.04.2024 Dünya
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu Ruang Yanardağı defalarca patladı, yüzlerce kişi bölgeden tahliye edildi. Yetkililer 1871'de yaşananların tekrarlanmasından korkuyor.
18.04.2024 Haberler
Paris Olimpiyatları'nın ateşi Yunanistan'daki antik Olimpia'dan yola çıktı
Paris Olimpiyatları'nın ateşi Yunanistan'daki antik Olimpia'dan yola çıktı Yakılan ateşle birlikte 26 Temmuz'daki açılış törenine kadar üç ay sürecek meşale turu da başladı.
17.04.2024 Dünya
Gerçek ama ‘film gibi’ kurtarma operasyonu!
Gerçek ama ‘film gibi’ kurtarma operasyonu! Pasifik Okyanusu’ndaki küçük bir adacıkta, bir haftadan fazla süre mahsur kalan üç denizci, beyaz kumlu bir plaja palmiye yaprakları kullanılarak yazdıkları “yardım” yazısı sayesinde kurtarıldı.
12.04.2024 Dünya
Üçlü zirveden Çin'e tepki! 'Saldırgan tutumundan ciddi endişe duyuyoruz'
Üçlü zirveden Çin'e tepki! 'Saldırgan tutumundan ciddi endişe duyuyoruz' ABD Başkanı Joe Biden, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ve Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Marcos Jr Beyaz Saray’da üçlü bir zirve gerçekleştirdi. Liderler tarafından yayınlanan ortak bildiride Çin’in Güney Çin Denizi'ndeki tehlikeli ve saldırgan tutumundan ve hukuka aykırı hak iddialarından “ciddi endişe duyulduğu” vurgulandı.
12.04.2024 Dünya
Gözyaşlarıyla ölen kuzenini aradı, tüm dünya öğrendi! Beyaz kulübenin sırrı
Gözyaşlarıyla ölen kuzenini aradı, tüm dünya öğrendi! Beyaz kulübenin sırrı Kuzenini kanserden kaybettikten sonra günlerini acı içerisinde geçiriyordu. Aklına bahçesine telefon kulübesi inşa etme fikri geldi. Bu sayede ona söylemedikleri söyleyecek, hasretini giderecekti. "Normal bir telefon hattı üzerinden aktarılması mümkün olmadığı için rüzgarla taşınsın istedim” diyen bahçıvanı artık tüm dünya tanıyor.
11.04.2024 Yaşam
Biden'dan İsrail'e tam destek açıklaması
Biden'dan İsrail'e tam destek açıklaması ABD Başkanı Joe Biden, İran ve vekillerinden gelen tehditlere karşı İsrail’e desteklerinin tam olduğunu belirterek, “İsrail'in güvenliğini korumak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.
11.04.2024 Dünya
ABD ve Japonya arasında kritik görüşme! Birlik mesajı verdiler...
ABD ve Japonya arasında kritik görüşme! Birlik mesajı verdiler... ABD Başkanı Joe Biden ile Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Beyaz Saray’da bir araya geldi.
10.04.2024 Gündem
Endonezya'da 6.6 büyüklüğünde deprem
Endonezya'da 6.6 büyüklüğünde deprem Pasifik Ateş Çemberi üstündeki adalar ülkesini sarsan depremin ardından tsunami beklenmediği duyuruldu, yetkililer Molucca Denizi çevresinde yaşayanları artçı şoklar için uyardı.
9.04.2024 Dünya
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda ve ikili görüşmelerinde Belçika ve Avrupa'nın diğer şehirlerinde gerçekleştirilen terör örgütü PKK provokasyonlarının ele alındığını belirtti. "(Avrupa'da) PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum" dedi.
5.04.2024 Dünya
Fidan’ın yoğun diplomasi trafiği
Fidan’ın yoğun diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde geldiği Belçika’da ardı ardına ikili temaslar gerçekleştirdi.
5.04.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda peş peşe kritik temaslar
Bakan Fidan'dan NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda peş peşe kritik temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda mevkidaşları ile görüşmeler gerçekleştirdi.
3.04.2024 Gündem
Genel sekreterlik için Rutte favori
Genel sekreterlik için Rutte favori NATO dışişleri bakanları, ittifakın Ukrayna’ya vermiş olduğu askeri yardım ve desteği kurumsallaştırma çabasında.
3.04.2024 Dünya
ABD Başkanı Biden ile Çin Devlet Başkanı telefonda görüştü
ABD Başkanı Biden ile Çin Devlet Başkanı telefonda görüştü ABD Başkanı Joe Biden ile Çin Devlet Başkanı Xi Jinping telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Beyaz Saray tarafından görüşmelerin detayları açıklandı.
2.04.2024 Dünya
Asya için büyüme tahmini yükseltildi
Asya için büyüme tahmini yükseltildi Dünya Bankası, Çin ekonomisinin geçen yılki %5,2'den %4,5'e gerilemesine rağmen, ticaretteki toparlanmanın Çin hariç gelişmekte olan Asya-Pasifik ülkelerinin bu yıl %4,6 oranında büyümesini sağlayacağını ve bu oranın 2023'teki %4,4'lük orandan daha hızlı olacağını belirtti.
1.04.2024 Uzmanpara
Deniz piyadelerine savaş emri! Washington Post fotoğraflarla duyurdu: Büyük savaş öncesi akılalmaz plan
Deniz piyadelerine savaş emri! Washington Post fotoğraflarla duyurdu: Büyük savaş öncesi akılalmaz plan Tayvan nedeniyle Pasifik'te ABD-Çin savaşının patlamasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Washington Post gazetesi de bu bağlamda yayınladığı haberinde ABD'nin en önemli askeri birliği olan deniz piyadelerinin Çin için özel hazırlandığını ve görevlerini açıkladı.
30.03.2024 Dünya
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok Google haritalarda dahi gözükmeyen Çin'in gizli üssü basına sızdı. Yakın zamanda Pasifik'te çıkması beklenen savaş kapsamında Tayvan başkentini birebir kopyaladı, söz konusu olay dünyada ses getirdi.
27.03.2024 Dünya
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
Japonya'da çekirdek enflasyon hızlandı
Japonya'da çekirdek enflasyon hızlandı Japonya'nın çekirdek enflasyonu şubat ayında hızlandı. Daha geniş fiyat eğilimini ölçen bir endeksin keskin bir şekilde yavaşladığını gösteren veriler merkez bankasının faiz oranlarını ne kadar sürede tekrar artıracağı konusundaki belirsizliği vurguladı.
22.03.2024 Uzmanpara
'Japon tahvillerine yatırımcı ilgisi artabilir'
'Japon tahvillerine yatırımcı ilgisi artabilir' Pacific Investment Management Co'ya (Pimco) göre Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) politika değişikliğinin potansiyel ölçeği bazılarının beklediğinden daha fazla olabilir ve daha önce menkul kıymetlerden uzak durmuş olabilecek yatırımcıların Japon tahvillerine olan ilgisinin yenilenmesine yol açabilir.
20.03.2024 Uzmanpara
Denizin dibi kaynamaya başladı! Kanadalı uzman konum verdi: 7.9 şiddetinde deprem olacak
Denizin dibi kaynamaya başladı! Kanadalı uzman konum verdi: 7.9 şiddetinde deprem olacak Kanadalı deprem uzmanları, ABD'nin kuzeyinde bulunan Washington eyaletinin kıyılarında akılalmaz bir keşifte bulundu. Saatte 200 depremin meydana geldiği nokta hakkındaki detaylar tüyler ürpertti.
14.03.2024 Dünya
Rusya, İran ve Çin Umman Körfezi'nde savaş gemileriyle ortak tatbikata başlıyor
Rusya, İran ve Çin Umman Körfezi'nde savaş gemileriyle ortak tatbikata başlıyor Tatbikatta Pakistan, Kazakistan, Azerbaycan, Oman, Hindistan ve Güney Afrika donanmalarından temsilcilerin gözlemci olarak görev alacağı bildirildi.
12.03.2024 Dünya
Yaşayan Nostradamus'tan savaş kehaneti! Konumu ve katılacak ülkeleri söyledi: Ölülerle iletişime geçecekler
Yaşayan Nostradamus'tan savaş kehaneti! Konumu ve katılacak ülkeleri söyledi: Ölülerle iletişime geçecekler Yaşayan Nostradamus lakaplı Brezilyalı kahin Athos Salomé 2024 yılı içinde küresel bir savaş çıkacağını belirterek ilginç açıklamalara imza attı.
8.03.2024 Dünya
AGM-183'ü Guam'a getirdiler! ABD'nin uzaydan hedefini vuran silahı, okların gösterdiği ülke ortaya çıktı
AGM-183'ü Guam'a getirdiler! ABD'nin uzaydan hedefini vuran silahı, okların gösterdiği ülke ortaya çıktı ABD'nin bilinen tek hipersonik füzesi AGM-183 Çin'in hemen yanı başında bulunan Guam Adası'na getirildi. Uzaydan hedefini vurabilen söz konusu füzenin bir anda kritik bölgeye getirilmesi dünyada ses getirdi.
6.03.2024 Dünya
THY, Asya-Pasifik bölgesinde güçleniyor
THY, Asya-Pasifik bölgesinde güçleniyor Türk Hava Yolları (THY), dünyanın 6’ncı kıtası Avustralya’ya uçuşlara başladı.
3.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pasifik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.