Payı

Payı

Son dakika Payı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Payı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Payı haber sayfamızda...

Payı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.947 payı haberi bulunmuştur.
Zabıt katibinden 80 milyonluk vurgun: Tatlı dilime güler yüzüme para veriyorlar
Zabıt katibinden 80 milyonluk vurgun: Tatlı dilime güler yüzüme para veriyorlar Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla yargılanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman Demirel ve 14 sanık davanın ilk duruşmasında savunma yaptı.
8.05.2024 Gündem
ABD'de mortgage faizi 4 hafta sonra geriledi
ABD'de mortgage faizi 4 hafta sonra geriledi ABD'de geçen hafta mortgage başvurularında artış yaşanırken, 30 yıllık faiz 4 haftalık artışın ardından ilk kez geriledi.
8.05.2024 Uzmanpara
Yabancıya satışta sert fren! İstanbul’un iki ilçesine dikkat çekildi
Yabancıya satışta sert fren! İstanbul’un iki ilçesine dikkat çekildi Konut piyasasında yaşanan durgunluk yabancıya da sıçradı. Özellikle son dönemde yabancıların yaptığı alımlarda da büyük düşüşler gözleniyor. Peki konutta yabancı payının azalmasının nedeni ne? Şu anda yabancılar İstanbul’da en çok hangi ilçelerde alım yapıyor? İşte detaylar...
8.05.2024 Ekonomi
Emekli promosyonları daha da artar mı? İşte en yüksek ödeme yapan 3 banka
Emekli promosyonları daha da artar mı? İşte en yüksek ödeme yapan 3 banka Milyonlarca emeklinin gözü kulağı yeni dönem zam oranlarına çevrildi. Temmuz ayında açıklanacak olan haziran ayı enflasyon rakamlarının ardından emekliler için zam oranı da netleşmiş olacak. Peki emekli maaşlarında yaşanacak bir artış sonrasında bu promosyonlara da yansır mı? Promosyon anlaşması yapmak isteyenler emekliler daha yüksek ödeme almak için temmuz ayını beklemeli mi? İşte en yüksek ödeme yapan 3 banka...
8.05.2024 Ekonomi
KADEM'den Canan Sarı açıklaması! "İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur"
KADEM'den Canan Sarı açıklaması! "İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur" Kadın ve Demokrasi Derneği'nden (KADEM) basında yer alan Canan Sarı iddialarına tepki geldi. Yapılan açıklamada "6 yaşında evlendirilen kız çocuğu davasında mağdurun avukatlığını yürüten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Avukat Canan Sarı, bugün bir gazetenin manşetten verdiği haberde apaçık bir iftiraya maruz kalmıştır. Sarı'ya yönelik ithamların hiçbir gerçeklik payı yoktur" denildi.
7.05.2024 Gündem
Bakan Kacır duyurdu! Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık
Bakan Kacır duyurdu! Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Girişimcileri, üniversiteleri ve yatırımcıları buluşturarak iş birliği imkanları oluşturuyoruz. Geride bıraktığımız 22 yılda girişimcilik ekosistemimizin önemli yapı taşları Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık" dedi.
7.05.2024 Gündem
KOTON HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI! KOTON Mağazacılık halka arz kaç lot verdi? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görmeye başlayacak?
KOTON HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI! KOTON Mağazacılık halka arz kaç lot verdi? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görmeye başlayacak? Koton Halka arz sonuçları açıklandı. 30 Nisan, 2-3 Mayıs tarihleri arasında talep toplayan Koton Mağazacılık 30,50 TL hisse payı ile halka arz olmuştu. Bireysel yatırımcıya eşit dağıtımın olacağı SPK onayı sonrası duyurulmuştu. 3.473.380 yatırımcıya eşit oranda dağıtım yapıldı. Peki Koton halka arz kaç lot verdi? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?
7.05.2024 Bilgi Rehberi
ABD bankaları kredi standartlarını sıkılaştırdı
ABD bankaları kredi standartlarını sıkılaştırdı ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gerçekleştirdiği ankete göre ilk çeyrekte daha fazla ABD bankası daha sıkı kredi standartları bildirdi.
7.05.2024 Uzmanpara
TEMETTÜ TAKVİMİ 2024: Hangi şirket ne kadar temettü ödeyecek? Açıklandı...
TEMETTÜ TAKVİMİ 2024: Hangi şirket ne kadar temettü ödeyecek? Açıklandı... 2024 temettü takvimi açıklandı. Şirketler geçtiğimiz yıla ait performanslarına göre kar dağıtım planlarını hazırladı. Bununla birlikte temettü miktarları ve tarihleri belirlendi. Portföylerini şekillendirmek ve yatırım stratejilerini belirlemek isteyen yatırımcılar, ''Bu ay hangi şirket ne zaman ve ne kadar temettü ödeyecek?'' sorusunu araştırıyor. İşte, 2024 Temettü ödeyecek şirketler listesi ile temettü ödeme tarihleri…
7.05.2024 Bilgi Rehberi
Melek yatırımcılar esenliğin peşinde
Melek yatırımcılar esenliğin peşinde Çalışan esenliği sektörünün hızlı büyümesi, melek yatırımcıları cezbediyor. Çıktığı her yatırım turunda gördüğü ilgi daha da artan Wellbees, kaynakları büyümeye yönlendirdi, bugün 6 kıtadaki yaklaşık 100 şirkette 250 bin çalışana hizmet veriyor.
7.05.2024 Kobi
Ölüm emriyle nefesler tutuldu
Ölüm emriyle nefesler tutuldu Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’, önceki akşam yayınlanan 92’nci bölümüyle pazar akşamına damga vurdu.
7.05.2024 Cadde
Trump’a 'sus payı' davasında yeni para cezası! Hapis yolu gözüktü...
Trump’a 'sus payı' davasında yeni para cezası! Hapis yolu gözüktü... Eski ABD Başkanı Donald Trump “sus payı” davası kapsamında konulan basına konuşma yasağını bir kez daha ihlal ettiği gerekçesiyle para cezasına çarptırıldı. Yasağı ihlal etmeyi sürdürmesi halinde Trump'a hapis cezası verileceği açıklandı.
7.05.2024 Dünya
Avcılar'da facianın eşiğinden dönüldü! Vinç aracın üzerine böyle devrildi
Avcılar'da facianın eşiğinden dönüldü! Vinç aracın üzerine böyle devrildi Avcılar'da bir inşaatta facianın eşiğinden dönüldü. Dev vinç aracın üzerine böyle düştü. İşte o anlar...
6.05.2024 Gündem
İnşaat çalışması sırasında vinç otomobilin üzerine devrildi, facianın eşiğinden dönüldü...O anlar kamerada
İnşaat çalışması sırasında vinç otomobilin üzerine devrildi, facianın eşiğinden dönüldü...O anlar kamerada Avcılar’da inşaat çalışması sırasında toprağın çökmesi sonucu vinç, park halindeki otomobilin üstüne devrildi. Aracın yanındaki 2 kişi kıl payı kurtulurken, vincin devrilme anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
6.05.2024 Haberler
'Yargı' pazar akşamına damga vurdu! Ölüm emriyle nefesler tutuldu
'Yargı' pazar akşamına damga vurdu! Ölüm emriyle nefesler tutuldu Büyük final için heyecanlı bekleyişin devam ettiği ‘Yargı’ dizisi, dün gece 92'nci bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Bölümün sonunda Ilgaz için verilen ölüm emri önümüzdeki bölüm için heyecanı yükseltti.
6.05.2024 Cadde
Seçil Erzan davasında yeni iddianame! Mağdur sayısı yükseliyor
Seçil Erzan davasında yeni iddianame! Mağdur sayısı yükseliyor Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 26 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin davaya, bir yeni iddianame daha eklendi. Böylelikle davada mağdur sayısı 27’ye yükseldi.
6.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail mesajı: Baskının dozunu yükseltiyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail mesajı: Baskının dozunu yükseltiyoruz İsrail ile ticareti durdurduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İyice canileşen İsrail yönetimini ateşkese zorlamak maksadıyla diplomasi ve ticaret boyutunda baskının dozunu sürekli yükseltiyoruz' dedi.
6.05.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail mesajı: Baskının dozunu yükseltiyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail mesajı: Baskının dozunu yükseltiyoruz İsrail ile ticareti durdurduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İyice canileşen İsrail yönetimini ateşkese zorlamak maksadıyla diplomasi ve ticaret boyutunda baskının dozunu sürekli yükseltiyoruz' dedi.
6.05.2024 Gündem
Bakanlıktan altın ithalatı kotasıyla ilgili açıklama
Bakanlıktan altın ithalatı kotasıyla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı, işlenmemiş altın ithalatında uygulanan kotaya ilişkin bir bilgilendirme duyurusu yayınladı.
6.05.2024 Uzmanpara
Bakanlıktan altın ithalatına kota açıklaması
Bakanlıktan altın ithalatına kota açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, işlenmemiş altın ithalatında uygulanan kotaya ilişkin bir bilgilendirme duyurusu yayınladı.
6.05.2024 Ekonomi
Kaza yapan sürücü dehşet saçtı! Hıncını yanındaki kadından çıkardı
Kaza yapan sürücü dehşet saçtı! Hıncını yanındaki kadından çıkardı Eyüpsultan'da alkollü olduğu iddia edilen minibüs sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda bulunan beton mantarlara çarptı. Araç sürücüsü ise olayın ardından sinirle yanındaki kadını araçtan indirerek darp etti.
6.05.2024 Haberler
Kaza yapan sürücü dehşet saçtı! Hıncını yanındaki kadından çıkardı
Kaza yapan sürücü dehşet saçtı! Hıncını yanındaki kadından çıkardı Eyüpsultan'da alkollü olduğu iddia edilen minibüs sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda bulunan beton mantarlara çarptı. Araç sürücüsü ise olayın ardından sinirle yanındaki kadını araçtan indirerek darp etti.
6.05.2024 Gündem
Milyonları ilgilendiriyor: En düşük emekli maaşında tahminler değişti
Milyonları ilgilendiriyor: En düşük emekli maaşında tahminler değişti Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayında tüketici enflasyonunun aylık yüzde 3,18, yıllık yüzde 69,80 olduğunu açıkladı. Bu durumda en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Ekonomistler ne diyor? İşte detaylar...
6.05.2024 Ekonomi
Kadınlar istihdamda daha yolun başında
Kadınlar istihdamda daha yolun başında Altınbaş Üniversitesi Yayınları tarafından İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gülçin Taşkıran editörlüğünde hazırlanan “Emeğin Kadın Suretleri”, Türkiye’de kadın emeğinin durumunu çok yönlü bir şekilde ele alıyor.
6.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Payı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.