Tokat Pazar Belediyesi, İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Pazar Belediyesi, İlk Meclis Toplantısını Yaptı

19.04.2019 - 15:45 | Son Güncellenme:

Pazar Belediyesi, ilk meclis toplantısını yaptı

Pazar Belediyesi, İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ın Pazar ilçesinde, yeni Belediye Başkanı Erdoğan Yılmaz, belediye meclis üyeleriyle ilk meclis toplantısını yaptı.Yılmaz,"31 Mart seçimi bitmiştir. Artık Pazarımıza hizmet etmemiz lazım. Hiç ayrım yapmadan tüm arkadaşlarımızla beraber ilçemize hizmet etmek için çalışacağız'' dedi.
31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde, Pazar ilçesinde AK Parti'den belediye olarak seçilen Erdoğan Yılmaz meclis üyeleriyle ilk meclis toplantısını yaptı.
Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, Pazar'da güzel hizmetler yapmak için yola çıktıklarını belirterek, "İlk meclis toplantımızı yaptık. Hiç ayrım yapmadan tüm arkadaşlarımızla beraber, ilçemize hizmet edeceğiz. Bu süreç içerisinde bütün arkadaşlarımızdan destek istiyoruz. Herkesin bu memleket için elini taşın altına koyması gerektiğine inanıyoruz. Hizmet odaklı, insanlarımıza yardım edebilen, onların daha rahat yaşayabilmesi adına imkan tanıyan bir kurum haline getirmek için tüm çabamızla çalışacağız. Pazar'ın tamamına hizmet için kollarımızı sıvadık. İlçemizin her mahallesine, her köşesine nasıl hizmet götürebileceğimizin çalışmalarını yapacağız. Bizim derdimiz üzüm yiyip bağcıyı dövmek değil, biz bu memlekete sözler verdik. Bu 5 yıllık süreçte de gönül belediyeciliği adına verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz'' dedi.

FOTOĞRAFLI