Pekmez

Pekmez

Son dakika pekmez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pekmez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pekmez haber sayfamızda...

Pekmez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.324 pekmez haberi bulunmuştur.
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Hamur işi işlenmiş et yemeyin
Hamur işi işlenmiş et yemeyin Sahurda yağlı hamur işinden, sucuk, salam, sosis gibi işlenmiş et ürünlerinden, gazlı içeceklerden uzak durun. Bunların yerine yumurta, yağsız zeytin ve peynirler, tam tahıllı ekmek tüketerek sağlığınızı koruyabilir, hatta kilo bile verebilirsiniz…
12.03.2024 Gündem
‘Mahzen’den neler çıktı!
‘Mahzen’den neler çıktı! “Mahzen” operasyonlarında, iki suç örgütüne mensup 73 şüpheli gözaltına alındı. Çökertilen suç örgütlerinden “Çirkinler”in, sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşinin iş yerlerinin kurşunlanması olayının da faili olduğu öğrenildi.
2.03.2024 Gündem
'Mahzen-2' operasyonunda şoke eden Ece Ronay detayı
'Mahzen-2' operasyonunda şoke eden Ece Ronay detayı İstanbul’da 3 farklı cinayete karışıp iş insanı Y.D.’yi de polis kıyafeti girerek kaçıran ‘Çirkinler’ şebekesine yönelik yapılan operasyona dair yeni detaylar ortaya çıktı. Operasyonda sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşi ile ilgili detaylar ise şoke etti
1.03.2024 Gündem
Gaziye ödenen tazminat  3 yıl sonra geri istendi
Gaziye ödenen tazminat 3 yıl sonra geri istendi Kayseri’de 17 Aralık 2016'da PKK’lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda sağ bacağını kaybeden gazi Ferdi Çatal'dan, mahkeme kararıyla ödenen 58 bin liralık tazminatın 35 bin lirası, fazla ödeme yapıldığı gerekçesiyle 3 yıl sonra geri talep edildi.
1.03.2024 Gündem
Tekirdağ'da 'Zıpkın-2' operasyonu! 7'si kaçak göçmen 19 şahıs yakalandı
Tekirdağ'da 'Zıpkın-2' operasyonu! 7'si kaçak göçmen 19 şahıs yakalandı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen ‘Zıpkın-2’ operasyonunda 5 şüpheli, 7 kaçak göçmen ve 7 yoklama kaçağı olmak üzere 19 kişi yakalandı.
1.03.2024 Gündem
Muhtar adayının hayatını kabusa çeviren 4 saniye! Cinsel içerikli fotoğraflara yüzü montaj edildi
Muhtar adayının hayatını kabusa çeviren 4 saniye! Cinsel içerikli fotoğraflara yüzü montaj edildi Hatay'da yaptığı görüntülü telefon görüşmesi sonrası ekran fotoğrafındaki yüzü cinsel içerikli fotoğrafların üzerine montajlanan muhtar adayı İsmail Bayır, kabusu yaşadı. 20 bin euro istenerek itibar suikastına uğrayan Bayır, dolandırıcılıklara karşı uyardı.
1.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı! 'Pekmez Kardeşler'e operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı! 'Pekmez Kardeşler'e operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “MAHZEN-1” operasyonunda “Pekmez Kardeşler” organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
1.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı! 'Pekmez Kardeşler' ve 'Çirkinler'e operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı! 'Pekmez Kardeşler' ve 'Çirkinler'e operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Mahzen' operasyonlarında 'Pekmez Kardeşler' ve 'Çirkinler' organize suç örgütlerinin çökertildiğini açıkladı.
1.03.2024 Gündem
Bal ya da pekmez kullanmayın! Isınınca şekerden katbekat daha kanserojen
Bal ya da pekmez kullanmayın! Isınınca şekerden katbekat daha kanserojen Tatlıların daha sağlıklı olması için bal ya da pekmez kullanıyorsanız bu pişmesi gereken tatlılarınız için pek de iyi bir fikir olmayabilir. Bal ve pekmez, şekerin aksine ısıl işlem gördüğünde kanserojen olabiliyor. Detaylar haberimizde.
13.02.2024 Yemek
Pamuk gibi irmik helvasının sırrı! Karışıma bir kaşık ekleyince tam kıvamında oluyor
Pamuk gibi irmik helvasının sırrı! Karışıma bir kaşık ekleyince tam kıvamında oluyor Geleneksel Türk lezzetlerinde başı çeken irmik helvası basit gibi gözükse de kıvamını tutturmak zor olabiliyor. Sürekli kavurma ve tam ölçülü malzemeler eklemek gerekiyor. Biri yanlış veya eksik olunca irmik helvasının kıvamı tutmuyor. İşte tam kıvamında irmik helvasının tarifi…
9.02.2024 Yemek
Yapay ete, böcek ununa izin yok!
Yapay ete, böcek ununa izin yok! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakanlığın, yapay ete, böcek ununa izin verdiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Böyle bir çalışmamız yok” dedi.
11.01.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı'dan yapay et iddialarına ilişkin açıklama: İzin verilmesi söz konusu değildir
Bakan Yumaklı'dan yapay et iddialarına ilişkin açıklama: İzin verilmesi söz konusu değildir Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, zaman zaman 'bakanlık yapay ete izin verdi' gibi bazı haberler, paylaşımlar yapıldığını belirterek, "Yapay et bakanlığımızın hiçbir zaman gündeminde olmamıştır, olmayacaktır. Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir" dedi.
10.01.2024 Ekonomi
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli yere sahip olan tekerlemeler "ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Halk edebiyatına özgü bir türdür. Tekerlemelerin masal, oyun, tören ve bağımsız olarak 4 çeşidi bulunur. Tekerlemeler hem eğlenceli vakit geçirmede hem de çocukların konuşma kabiliyetini geliştirmede önemli rol oynar. Çocukların yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Gerçek yaşamla ilgisi olmayan sözlerden meydana gelen söylemesi en zor, kısa, uzun, kolay, iyi diksiyon, komik, oyun, çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örneklerine içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Çıtır çıtır ve bayatlamayan simit tarifi! Sanki pastaneden almış gibi oluyor
Çıtır çıtır ve bayatlamayan simit tarifi! Sanki pastaneden almış gibi oluyor Türk mutfağının sevilen lezzetleri arasında hiç şüphesiz simit yer alıyor. Hem sabah kahvaltıları hem de atıştırmalık olarak çayın yanında çokça tüketiliyor. Çıtır çıtır simidi evde kendiniz yapmak isterseniz tam size göre tarifimiz var. Sanki pastaneden alınmış gibi oluyor.
18.12.2023 Yemek
Kadınlar, 160 çeşit ürün üretip ekonomiye katkı sağlıyor
Kadınlar, 160 çeşit ürün üretip ekonomiye katkı sağlıyor Ordu’nun Çamaş ilçesinde kadınlar tarafından kurulan kooperatif ile 160 çeşit doğal ürünün üretimi yapılıyor. Kadınlar koruyucu kullanmadan ürettikleri ürünlerin satışını yaparak, aile ve ilçe ekonomisine katkı sağlıyor.
16.12.2023 Ekonomi
Evde pekmezi olan en uygun kış tatlısını denesin! Kaşık kaşık yediren tarif
Evde pekmezi olan en uygun kış tatlısını denesin! Kaşık kaşık yediren tarif Geleneksel Türk mutfağının sevilen lezzetlerinden biri de pekmezli muhallebidir. Sağlıklı içeriği ve lezzeti sayesinde kış aylarının vazgeçilmez tatlısıdır. İşte evinde pekmezi olanın hemen denemek isteyeceği pekmezli muhallebi.
9.12.2023 Yemek
'Depremin acısını çalışarak unutuyoruz'
'Depremin acısını çalışarak unutuyoruz' Gaziantep 'in İslahiye ilçesinde depremzede kadınlar, belediyenin kurduğu kooperatifin çatısı altında sebze ve meyveleri işleyerek üretim yapıp, geçimlerini sağlıyor.
7.12.2023 Haberler
'Depremin acısını çalışarak unutuyoruz'
'Depremin acısını çalışarak unutuyoruz' Gaziantep 'in İslahiye ilçesinde depremzede kadınlar, belediyenin kurduğu kooperatifin çatısı altında sebze ve meyveleri işleyerek üretim yapıp, geçimlerini sağlıyor.
7.12.2023 Ekonomi
Cottonbox Yapay Zeka Koleksiyonu
Cottonbox Yapay Zeka Koleksiyonu Yenilikçi marka vizyonuyla ev tekstili sektöründe trendlere yön veren Cottonbox, dijital dönüşüm yolculuğunda adımlarını hızlandırdı.
27.11.2023 Mimarlık
Takviye gıdada yeni dönem yolda: Etken maddeye sınır çocuklara özel ayar
Takviye gıdada yeni dönem yolda: Etken maddeye sınır çocuklara özel ayar Takviye gıdalarda yeni düzenlemeyle tatlı kaşığı gibi net olmayan ölçüler kalkacak. Etken maddelerin oranına bakanlık kısıt getirebilecek. Arı sütü, propolis içeren takviye edici gıdalara 2-4 yaş grubu için onay yok.
20.11.2023 Ekonomi
Ayrı ayrı yenirse doğal ilaç, birlikte zehir küpü! Yoğurt ile pekmez vücutta demir bırakmıyor
Ayrı ayrı yenirse doğal ilaç, birlikte zehir küpü! Yoğurt ile pekmez vücutta demir bırakmıyor Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde yaygın olan yoğurdun içine pekmez koyup yeme alışkanlığı aslında oldukça zararlı. Ayrı ayrı tüketildiğinde doğal ilaç olan bu besinlerin etkisi birleşince zarara dönüşüyor. İşte detaylar.
6.11.2023 Genel Sağlık
Binbir derde deva eşsiz öksürük şurubu! Gece yatmadan bir kaşık içen şifa buluyor
Binbir derde deva eşsiz öksürük şurubu! Gece yatmadan bir kaşık içen şifa buluyor Andız ağacı meyvesinden elde edilen andız pekmezi iyileştirici birçok özelliği sayesinde tüketen herkese adeta şifa dağıtıyor. İşte öksürükten nefes darlığına binbir derde deva olan andız pekmezinin faydaları.
4.11.2023 Genel Sağlık
Pekmezin gerçeği ile sahtesini ayırt ettiren tüyo! Bir kaşık dökünce hemen anlaşılıyor
Pekmezin gerçeği ile sahtesini ayırt ettiren tüyo! Bir kaşık dökünce hemen anlaşılıyor Pekmez sağlığa faydaları saymakla bitmeyen besinlerden birisi. Ancak günümüzde piyasada organik diye sahte ve katkı maddesi içeren pekmezler satılıyor. Sahtesi ile gerçeği neredeyse ayırt edilemez halde. Peki gerçek pekmez nasıl anlaşılır? Bir kaşık pekmeze dökünce hemen anlaşılıyor.
30.10.2023 Püf Noktası
İkisini birlikte deneyin! Sabahları 2 kaşık pekmeze limon sıkıp içince bakın ne oluyor
İkisini birlikte deneyin! Sabahları 2 kaşık pekmeze limon sıkıp içince bakın ne oluyor Limon ve pekmez ikilisi sabahları tüketildiğine adeta bir ilaç etkisi oluşturuyor. İşte geçmek bilmeyen öksürüğe ve enfeksiyon hastalıklarına iyi gelen karışımın faydaları.
25.10.2023 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Pekmez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.