Pelin Karahan

Pelin Karahan

Türk dizi oyuncusu.   Hayatı   Karahan, İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun ,bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Ankara Polis Koleji'nden ayrıldıktan sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’nden başarıyla mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme’den mezun oldu. Karahan, okul yıllarında çeşitli faaliyetlere büyük katılım gösterdi. İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi.Bu reklamların devamıda geldi. Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti,Komili Şampuan, İpana reklam filmlerinde de oynadı.Şu sıralar Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mihrimah Sultan'ı canlandırmaktadır.   Özel Hayatı   2011 yılının ekim ayında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona'da evlendi ve kocasının soyadını aldı. Ancak Bekiroğlu'ndan 2013 yılı Kasım ayında anlaşmalı olarak boşandı.

Pelin Karahan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 788 pelin karahan haberi bulunmuştur.
Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi!
Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi! 2014 yılında oyuncu Pelin Karahan ile dünyaevine giren Bedri Güntay, önceki gün Etiler'deydi. Güntay, 2023 model Porsche marka spor arabası ile de ilk kez görüntülenmiş oldu.
12.03.2024 Cadde
Pelin Karahan: Zor zamanları atlattım!
Pelin Karahan: Zor zamanları atlattım! Kanal D'de beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle hafızalarda yer eden iki çocuk annesi Pelin Karahan, oğullarının büyüdüğünü belirterek, "Ben de bir proje yapmak istiyorum" dedi.
22.02.2024 Cadde
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’ Etliye sütlüye karışmadan, gündemde kalmak için rakipleriyle polemiğe girmeden, yıldız olmak ve öyle kalmak herkesin harcı değil… Bengü, müzik listelerinde yedi hafta bir numarada kalan ve Altın Plak kazandığı ilk albümü “İki Melek”i çıkardığında 2009 yılıydı.
17.02.2024 Pazar
Başarılı kadınlar buluşacak
Başarılı kadınlar buluşacak Aydan Taş öncülüğünde gerçekleştirilecek ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ projesi, bu yıl depremzede üniversite öğrencilerine umut ışığı olacak.
14.02.2024 Cadde
Gün çocukların
Gün çocukların Pelin Karahan, oğulları Ali Demir ve Eyüp Can’la Metropol İstanbul’da görüntülendi.
5.02.2024 Cadde
'Çocuklar artık büyüdü, beni zorlayan tarafları yok'
'Çocuklar artık büyüdü, beni zorlayan tarafları yok' Kanal D'de beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle hafızalarda yer eden; 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda rol alan Pelin Karahan, çocukları Ali Demir ve Eyüp Can ile Akmerkez'de sömestr alışverişine çıktı.
18.01.2024 Cadde
Pelin Karahan'dan samimi açıklamalar! 'Çocuklarım futbol oynarken yere düşünce içim gidiyor'
Pelin Karahan'dan samimi açıklamalar! 'Çocuklarım futbol oynarken yere düşünce içim gidiyor' Son olarak 'Güven Bana' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz gün eşi Bedri Güntay ile birlikte Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karahan, çocuklarıyla ilgili konuşarak samimi açıklamalar yaptı.
8.01.2024 Cadde
Pelin Karahan'a yabancı hayranlarından yoğun ilgi
Pelin Karahan'a yabancı hayranlarından yoğun ilgi Oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Karahan, tek başına geldiği AVM'de bir süre mağazaları dolaşıp, yılbaşı sonrası alışverişin keyfini çıkardı.
5.01.2024 Cadde
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin'den bebek müjdesi!
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin'den bebek müjdesi! Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin, geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden, hayranlarını sevindiren haber geldi. Ünlü çift bebek beklediklerini açıkladı.
17.11.2023 Cadde
‘Erkekler güçlü kadın sevmiyor’
‘Erkekler güçlü kadın sevmiyor’ Pelin Karahan, erkeklerin kuvvetli ve güçlü kadınları sevmediğini açıkladı.
16.11.2023 Cadde
'Hamile kalınca evliliği hızlandırdık!'
'Hamile kalınca evliliği hızlandırdık!' Pelin Karahan, Kanal D'de 2007-2011 yılları arasında beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle hafızalarda yer etti. 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda da kamera karşısına geçen oyuncu, iş insanı Bedri Güntay'la evliliğine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.
16.11.2023 Cadde
Pelin Karahan: Real Madrid ve Arda Güler hayranıyız
Pelin Karahan: Real Madrid ve Arda Güler hayranıyız Pelin Karahan, önceki gün çocukları Ali Demir ve Eyüp Can ile birlikte Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, eğlence merkezinde çocuklarıyla neşeli bir gün geçirdi.
31.10.2023 Cadde
Pelin Karahan: Bana hâlâ 'Aslı' diyorlar!
Pelin Karahan: Bana hâlâ 'Aslı' diyorlar! Pelin Karahan, Kanal D'de 2007-2011 yılları arasında beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle hafızalarda yer etti. 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda da kamera karşısına geçen Karahan, oyunculuk kariyerinin nasıl başladığını anlattı.
21.10.2023 Cadde
Pelin Karahan ailesiyle alışverişte
Pelin Karahan ailesiyle alışverişte Ünlü oyuncu Pelin Karahan, 2014'te dünyaevine girdiği Bedri Güntay ve iki oğluyla birlikte bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Karahan, boş günlerini değerlendirmeye çıktıklarını dile getirdi.
17.10.2023 Cadde
Gariban da kazanır
Gariban da kazanır 2021’de Wall Street’teki ilginç bir kazanç olayını anlatan “Dumb Money/Keriz Parası” zengin-fakir mücadelesini borsaya taşıyor.
13.10.2023 Kültür Sanat
'Okullar açıldı, çok mutluyum'
'Okullar açıldı, çok mutluyum' 'Kavak Yelleri' dizisinin Aslı'sı olarak ünlenen, 2014 yılında nikâh masasına oturduğu iş insanı Bedri Güntay ile mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Karahan, altı yaşındaki oğlu Eyüp Can ile Akmerkez’de görüntülendi.
15.09.2023 Cadde
Pelin Karahan, Bodrum'daki evinin manzarasını paylaştı
Pelin Karahan, Bodrum'daki evinin manzarasını paylaştı Bir döneme damga vuran 'Kavak Yelleri' dizisinin Aslı'sı olarak ünlenen Pelin Karahan, ailesiyle birlikte yaz aylarını geçirdiği Bodrum'daki evinin manzarasını sosyal medyada yayınladı.
3.08.2023 Cadde
Çağla Gizem Şahin ve Ahmet Kural, balayından 10 kişi döndü!
Çağla Gizem Şahin ve Ahmet Kural, balayından 10 kişi döndü! Ahmet Kural ve sevgilisi Çağla Gizem Şahin,18 Temmuz'da mutluluğa 'evet' demişti. Bodrum Cennet Koyu'nda avukat Çağla Gizem Şahin’le evlenen Ahmet Kural, balayını dostlarıyla teknede geçirdi. Balayını baş başa geçirmek yerine arkadaşlarıyla dört günlük tatil yapan çift, İstanbul’a döndü.
25.07.2023 Cadde
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin balayında! Eşinin ellerinden öptü
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin balayında! Eşinin ellerinden öptü Avukat Çağla Gizem Şahin’le dünyaevine giren Ahmet Kural, önceki gün Türkbükü Cennet koyunda görüntülendi. Ahmet Kural’ın bir ara eşinin ellerinden öpüp gözlerine bakarak bir şeyler anlattığı anlar objektiflere böyle yansıdı.
21.07.2023 Cadde
Ahmet Kural evlendi! Eşi Çağla Gizem Şahin'in sözleri utandırdı
Ahmet Kural evlendi! Eşi Çağla Gizem Şahin'in sözleri utandırdı Oyuncu Ahmet Kural, dört yıldır birlikte olduğu Avukat Çağla Gizem Şahin ile dün akşam Bodrum’da düzenlenen düğün ile hayatını birleştirdi. Cennet Koyu'nda düzenlenen törene, ikilinin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. Çağla Gizem Şahin, damatlığı ile ilk kez düğün günü gördüğü eşine övgüler yağdırdı.
19.07.2023 Cadde
Ahmet Kural dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler
Ahmet Kural dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler Başarılı oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile Bodrum’da düzenlenen düğün ile dünya evine girdi.
18.07.2023 Cadde
Banu Zorlu'nun yat tatili! Altın künyesini kaybetti, umursamadı
Banu Zorlu'nun yat tatili! Altın künyesini kaybetti, umursamadı Ünlü şarkıcı ve yapımcı Banu Zorlu, tatil sezonunu açtı. Konser maratonu arasında arkadaşlarıyla yatta görüntülenen şarkıcı, milyonluk takılarıyla poz verdi. Zorlu, çekimin ardından bir de aksilik yaşadı.
7.07.2023 Cadde
Pelin Karahan: Üç ay Bodrum'dayız
Pelin Karahan: Üç ay Bodrum'dayız Oyuncu Pelin Karahan, önceki gün eşi Bedri Güntay ile Bodrum Ortakent’teydi. Mutfak araçları satan bir mağazadan çıkan ünlü çift, üç tekerlekli motorlarına binerken görüntülendi.
22.06.2023 Cadde
Pelin Karahan'ın şampiyonluk coşkusu! 'Ofsaytın ne olduğunu öğrendim'
Pelin Karahan'ın şampiyonluk coşkusu! 'Ofsaytın ne olduğunu öğrendim' Galatasaray'ın 23'üncü Süper Lig şampiyonluğu ünlüler dünyasını da sevince boğdu. Kutlama için stada giden isimlerden biri de Pelin Karahan oldu. Saçlarını sarı-kırmızı iplerle ördüren oyuncu, oğulları ve eşi Bedri Güntay ile bir an olsun yerinde oturmadı ve tezahüratlara eşlik etti. Kutlama sonrası Etiler'de görüntülenen Karahan, futbol itirafıyla dikkat çekti.
8.06.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yaza ‘Merhaba’ partisi Didem Özkan Beauty, yaza ve değişime, moda danışmanı Aysun Kaba’nın ev sahipliğiyle “Merhaba” dedi...
6.06.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Pelin Karahan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.