Pembeyle Yapabileceğiniz En İyi Renk Kombinasyonları

2000'lerden sonra millennial pembesini hiçbir renk tahtından edemedi. Pantone çeşitli renkleri "yılın rengi" ilan etse de pembe iddiasını hiçbir zaman kaybetmedi. Ancak pek çoğumuz pembe giyinip fazla "şeker kız" görünmekten korkuyoruz. Pembenin Barbie ve kız çocuğu algısından dolayı kombinlenmesi oldukça zor ve hatta ince bir çizgi. Pembeyle bir Instagram yıldızı gibi görünmek isteyenler için birkaç renk kombinasyonu önerim var.

Neon renklerin hakimiyet kuracağı bir bahar ve ardından sonbahar sezonu geliyor. New York, Londra, Milan ve Paris moda haftaları bunun sinyalini verdi. Hatta neon renkleri gözlerimize soktu. Peşpeşe rengarenk geçecek birkaç sezonun en iddialı renkleri arasında "pembe" başı çekecek. Philosophy, Jacquemus, Valentino ve çok daha fazla marka pembenin onlarca farklı tonuyla onlarca farklı yorumlarını koleksiyonlarında sergiledi. Bizim için de pembeyi gardırobumuza ekleme vakti!

Haberin Devamı

İşte pembeler içinde bir moda ikonu etkisi yaratmak isteyenler için pembeyle yapabileceğiniz birkaç renk kombinasyonu:

Pembe & Kırmızı

İlginç bir şekilde pembenin yanında en kaliteli görünen renk kırmızı. Bu iki sıcak rengi kafanızda birleştirdiğinizde bayağı görünebileceğini düşünebilirsiniz ancak yan yana geldiklerinde oldukça çarpıcı ve modern görünümlere imza atabilirsiniz.

Pembeyle Yapabileceğiniz En İyi Renk Kombinasyonları

Pembe & Turuncu

Belki de en sıradışı pembe kombinasyonu pembe-turuncu. İki rengin de en sıcak tonlarıyla özellikle yaz için göz alıcı kombinler yaratabilirsiniz. Nar çiçeği ile fuşyanın saten bir kombinde buluştuğunu hayal edin. Veya hayal etmeyin, en sağdaki defile görüntüsüne bir göz atın.

Pembeyle Yapabileceğiniz En İyi Renk Kombinasyonları

Pembe & Siyah

"Siyah her renkle giyilir" derler fakat siyah her renkle bu etkiyi yaratmaz. Siyahın yanına en çok yakışan renklerden birisi pembe olabilir. Özellikle fuşya tonları. Saten veya kadife gibi parlak bir kumaşla sonbahar ve kış kombinlerinizi ısıtması muhtemel.

Pembeyle Yapabileceğiniz En İyi Renk Kombinasyonları

Pembe & Mor/Mavi/Gri

Pembeyle tereddüt etmeden deneyebileceğiniz üç renk daha! Pembeyi mor ile kombinleyecekseniz açık bir pembe ve koyu bir mor ile kontrast yaratmanızı öneririm. Mavi ile kombinlemeniz durumunda sezonun neon trendini göz önünde bulundurarak iki rengin de göz alıcı tonlarına yönelmelisiniz. Gri ve pembe zaten zamansız bir ikili. Bu ikiliyi de sezonun trendi ekoseyle birleştirebilirsiniz. Gri ekose bir ceketin içine pembe bir bluz veya altına pembe bir etek kombininizi hareketlendirebilir.

Pembeyle Yapabileceğiniz En İyi Renk Kombinasyonları

Haberin Devamı

Paletinizi korkak alıştırmayın

Sözün özü paletinizi de elinizi de korkak alıştırmayın. Sezon trendlerini, favori pembenizle birleştirmekten çekinmeyin. Tereddütteyseniz yan renkleri pembe bir çift ayakkabı, küpe veya pembe çantanızla tamamlayın. Ufak bir renk patlamasıyla kendinizi bir star gibi hissetmeniz muhtemel.

İletişim:
Instagram: iamduygubay