Petrol

Petrol

Son dakika petrol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan petrol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan petrol haber sayfamızda...

Petrol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.081 petrol haberi bulunmuştur.
Yeni rekor gelir mi? Altın yatırımı yapacaklara çok önemli uyarı!
Yeni rekor gelir mi? Altın yatırımı yapacaklara çok önemli uyarı! Gram altın fiyatları, ons altın tarafındaki güçlü seyrin etkisiyle yeni tarihi zirvesini test etmeye devam ediyor. Peki altında yeni zirveler görülecek mi? Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım merak edilen soruları cevapladı.
18.04.2024 Ekonomi
'Altında yeni zirveler görmek mümkün'
'Altında yeni zirveler görmek mümkün' İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Uzmanpara
Altın yatırımı olanlar dikkat: "İran-İsrail gerilimi sonrası altında yeni zirveler görmek mümkün"
Altın yatırımı olanlar dikkat: "İran-İsrail gerilimi sonrası altında yeni zirveler görmek mümkün" İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Ekonomi
Yargıtay Başkanlığı'nda adaylar salt çoğunluk sayısı olan 175 oyu alamadı
Yargıtay Başkanlığı'nda adaylar salt çoğunluk sayısı olan 175 oyu alamadı Yargıtay Başkanlığı'nda seçimler yeniden aday başvuruları alınarak yapılacak 21'inci tur oylaması ile devam edecek.
17.04.2024 Gündem
Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı
Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı Diyarbakır’da yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan gerekçeli karar hazırlandı.
17.04.2024 Gündem
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı Beyoğlu’nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması olayı ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
İstanbul'da tramvay arızası: Yolcular raylarda yürüdü
İstanbul'da tramvay arızası: Yolcular raylarda yürüdü Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvayda meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler aksadı. Bazı vatandaşlar tramvaydan inerek raylarda yürüdü.
17.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Sivas- İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Sivas- İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını belirterek, “Sivas-Ankara YHT hattını kullanan vatandaşlarımızın taleplerini doğrultusunda çalışmalarımızı tamamladık. 483 yolcu kapasitesine sahip setler ile işletilecek ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul-Sivas arasında seferleri başlatıyoruz.” dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Fırat Kalkanı'nda tespit edilen PKK'lılara operasyon
Fırat Kalkanı'nda tespit edilen PKK'lılara operasyon Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı teröriste yönelik operasyon düzenlendi! Konuyla ilgili MSB'den açıklama yapıldı.
17.04.2024 Gündem
Antalya’da papağan operasyonu
Antalya’da papağan operasyonu Antalya’da pazar yerinde yapılan denetimde, satışa sunulmuş halde 8 adet Sultan papağanı ve 33 adet Cennet papağanına el konuldu.
17.04.2024 Gündem
API petrol stokları arttı
API petrol stokları arttı Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları önceki hafta yaşanan artışın ardından geçen hafta daha da yukarı geldi.
17.04.2024 Uzmanpara
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Kopenhag’da 400 yıllık tarih küle döndü
Kopenhag’da 400 yıllık tarih küle döndü Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan, ülkenin en önemli simgelerinden 400 yıllık tarihi Borsa Binası (BÖRSEN), dün sabah çıkan yangında kül oldu.
17.04.2024 Dünya
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından  “Hür ve müstakil” girdiği 31 Mart yerel seçiminde umduğunu bulamayan İYİ Parti, ülke genelinde yüzde 3.77 oy oranında kalmış, sadece bir il ve 24 ilçe kazanabilmişti.
17.04.2024 Gündem
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir'
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir' İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (FSVO), Beypazarı marka sodalarda yüksek oranda bor tespit edildiğini açıklayarak, tüketilmemesini önerdi. Sodanın İsviçre’deki dağıtımcısı BAK-SAN GmbH’nin de ürünü derhal satıştan çektiği ve geri çağırma işlemlerini başlattığı bildirildi.
17.04.2024 Gündem
Gizli yasak deşifre oldu, ele veren de Kraliçe'nin oğlu! 'Monopoly kapıdan içeri giremez'
Gizli yasak deşifre oldu, ele veren de Kraliçe'nin oğlu! 'Monopoly kapıdan içeri giremez' Yaz akşamlarının, arkadaş ve akraba buluşmalarının vazgeçilmez eğlencelerinden olan Monopoly, oynayanların kazanma ve en çok da mülk satın alma aşkıyla yanıp tutuştuğu tutkulu bir oyun. Dünya üzerinde herkesin oynamakta özgür olduğu bu oyunu, bırakın oynamayı evine sokması bile yasak olan bir aile var!
17.04.2024 Yaşam
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan açıklamalarında öğretmen atamalarına ilişkin de konuştu.
16.04.2024 Gündem
Hatay'da ortaya çıktı! Bulduğu Bizans dönemine ait sikkeleri teslim etti
Hatay'da ortaya çıktı! Bulduğu Bizans dönemine ait sikkeleri teslim etti Hatay'ın Antakya ilçesinde bir vatandaş Bizans dönemine ait sikkeleri Müze Müdürlüğü görevlilerine bildirdi. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
Gabar'da petrol nasıl çıkartılıyor? CNN Türk "Petrolün başkenti" Şırnak'ta!
Gabar'da petrol nasıl çıkartılıyor? CNN Türk "Petrolün başkenti" Şırnak'ta! Türkiye'nin petrol başkenti olarak anılan Şırnak Gabar'da günlük petrol üretimi 40 bin varilin üzerine çıktı. Yeni hedef ise 100 bin varilin üzerine çıkabilmek. CNN Türk ekipleri Gabar'da o çalışmaları görüntüledi.
16.04.2024 Gündem
Gabar'da petrol nasıl çıkartılıyor? CNN Türk "Petrolün başkenti" Şırnak'ta!
Gabar'da petrol nasıl çıkartılıyor? CNN Türk "Petrolün başkenti" Şırnak'ta! Türkiye'nin petrol başkenti olarak anılan Şırnak Gabar'da günlük petrol üretimi 40 bin varilin üzerine çıktı. Yeni hedef ise 100 bin varilin üzerine çıkabilmek. CNN Türk ekipleri Gabar'da o çalışmaları görüntüledi.
16.04.2024 Haberler
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Antalya, ihracat kaybını doğu ülkeleriyle kapatmaya çalışıyor
Antalya, ihracat kaybını doğu ülkeleriyle kapatmaya çalışıyor Türkiye'nin en önemli domates üretim merkezi Antalya'yı ihracatta Rusya-Ukrayna savaşı etkiledi. İhracatın yüzde 90'ını Ukrayna'ya yaptıklarını açıklayan ihracatçı Bülent Özdemir, kaybı Doğu Avrupa ülkeleriyle kapatmaya çalıştıklarını açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı...
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı... Petrol Latincede taş (yani petra) ve yağ (yani oleum) sözcüklerinden oluşan bir kelime. Taşın yağı anlamına geliyor. Bugünlerde dünyada yine taşın yağı konuşuluyor.
16.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Petrol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.