Peynir

Peynir

Son dakika peynir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan peynir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan peynir haber sayfamızda...

Peynir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.479 peynir haberi bulunmuştur.
Ata Demirer ve annesinin diyaloğu güldürdü! 'Komedyene annesi sipariş veriyor'
Ata Demirer ve annesinin diyaloğu güldürdü! 'Komedyene annesi sipariş veriyor' Ata Demirer, kış sezonu boyunca kapalı gişe sahnelediği “Ata Demirer Gazinosu” ile önceki akşam Volkswagen Arena’daydı. Annesinin seyirci olarak katıldığı gösterisinden sonra sosyal medyada yaşanan diyoloğu yayınlayan Demirer, güldürdü.
21.04.2024 Magazin
Ata Demirer ve annesinin diyaloğu güldürdü! 'Komedyene annesi sipariş veriyor'
Ata Demirer ve annesinin diyaloğu güldürdü! 'Komedyene annesi sipariş veriyor' Ata Demirer, kış sezonu boyunca kapalı gişe sahnelediği “Ata Demirer Gazinosu” ile önceki akşam Volkswagen Arena’daydı. Annesinin seyirci olarak katıldığı gösterisinden sonra sosyal medyada yaşanan diyoloğu yayınlayan Demirer, güldürdü.
21.04.2024 Cadde
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024 Ekonomi
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum...
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum... 9 günlük Ramazan bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, onlarca vatandaş memleketlerinden ve tatil noktalarından eve dönüş için yola çıktı. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinden İstanbul'a doğru yola çıkanların yolculuğu adeta çileye dönüştü. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolunda trafik bazı bölgelerde zaman zaman durma noktasına geldi, gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu. İşte yollarda son durum…
14.04.2024 Gündem
Osmaniye’de son kullanma tarihi geçmiş peynir operasyonu!
Osmaniye’de son kullanma tarihi geçmiş peynir operasyonu! Osmaniye'de son kullanma tarihi geçmiş 1 ton 432 kilogram peynir ele geçirdi.
3.04.2024 Gündem
10 haneli köyde iş kurdu! Sağıp Ankara'ya, İstanbul'a satıyor: 'Sayıları 15'ti, 100'e çıkardım'
10 haneli köyde iş kurdu! Sağıp Ankara'ya, İstanbul'a satıyor: 'Sayıları 15'ti, 100'e çıkardım' Ankara Üniversitesi astronomi ve uzay bilimleri mezunu olan Emine Çölkuşu, kurumsal hayatı bırakarak Yozgat'ta hayvancılık yapmaya başladı. Şimdilerde 100 büyükbaş hayvan bakan Emine, hiç yaşıtının olmadığı 10 haneli köyünde yaptığı üretimi ve yaşadıklarını anlattı.
2.04.2024 Yaşam
Köy muhtarı başlattı 20 yıldır devam ediyor! Yoldan geçenlere ücretsiz iftar yemeği
Köy muhtarı başlattı 20 yıldır devam ediyor! Yoldan geçenlere ücretsiz iftar yemeği Gümüşhane’nin merkeze bağlı Kırıklı köyünde 20 yıl önce başlayan ve toplumsal dayanışmanın simgesi haline gelen Ramazan ayında yoldan geçenlere ücretsiz iftar hizmeti devam ediyor.
1.04.2024 Haberler
Köy muhtarı başlattı 20 yıldır devam ediyor! Yoldan geçenlere ücretsiz iftar yemeği
Köy muhtarı başlattı 20 yıldır devam ediyor! Yoldan geçenlere ücretsiz iftar yemeği Gümüşhane’nin merkeze bağlı Kırıklı köyünde 20 yıl önce başlayan ve toplumsal dayanışmanın simgesi haline gelen Ramazan ayında yoldan geçenlere ücretsiz iftar hizmeti devam ediyor.
1.04.2024 Gündem
Hatay Sultan Sofrası lezzetleri
Hatay Sultan Sofrası lezzetleri Hatay Sultan Sofrası’nın yöresel lezzetlerini konuklarıyla buluşturan Shangri-La Bosphorus, Istanbul’daki  IST TOO  Ramazan ayı boyunca Hatay Sultan Sofrası’nın iki şefini ağırlıyor.
30.03.2024 Pazar
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu!  'Baş döndüren' ödül oyunu
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! 'Baş döndüren' ödül oyunu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Ödül oyununda yarışmacıların başı döndü. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
29.03.2024 Cadde
Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro!
Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro! Bir arada olmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşatan Ramazan sofraları için Ramazan ayı boyunca sürecek tatlı bir telaş başlıyor! Bal, pastırma, peynir gibi iftariyeliklerden bakliyatlara, meyve-sebzelerden et - balık çeşitlerine ve kolayca hazırlanabilen tatlılara kadar iftar ve sahurda gönül rahatlığıyla besleyici ve lezzetli sofralar kurabileceğiniz her çeşit ürün, güvenilir alışverişin adresi Metro’da sizleri bekliyor. Düzenli analiz ve denetimlerden geçirilen Metro Usulü ürünler, Ramazan sofralarına hem lezzet hem de kalite ve güven katıyor.
28.03.2024 Advertorial
“Vatandaş sırf ucuz diye aldıkları ürünlerle sağlıklarının kötü etkilenmesine müsaade etmesin”
“Vatandaş sırf ucuz diye aldıkları ürünlerle sağlıklarının kötü etkilenmesine müsaade etmesin” Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim“ dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Akşener: Ahlat’ı Davos ve Soçi yapmak için çalışacağız
Akşener: Ahlat’ı Davos ve Soçi yapmak için çalışacağız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Diyorum ki iki dudağınızın arasında, emeklilerin tümüne 11 bin lira seyyanen zam verin. Emekli maaşı asgari ücret kadar yapılır. Şimdi yeni buraya gelirken bir arkadaşımdan duydum. Seyyanen zam yapılacağı konuşuluyormuş. 5 bin liraymış. 5 bin lirayı kabul etmiyorum Sayın Erdoğan. 11 bin lira zam vermenin bu ülkeye bir zararı yok. Ama o emekliler ayağa kalkar.” dedi.
20.03.2024 Gündem
Merdiven altı ürünler toplatıldı
Merdiven altı ürünler toplatıldı Tarım ve Orman Bakanlığı, alışveriş merkezlerinde yöresel ürün adı altında satılan etiketsiz sucuk, peynir ve tereyağlarına el koydu.
16.03.2024 Ekonomi
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Ülkemiz bir spor devrimi yaşıyor
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Ülkemiz bir spor devrimi yaşıyor Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Tüm tezviratlara rağmen, ‘Atatürk’ün ismini kaldıracaksınız, şöyle yapacaksınız, böyle yapacaksınız’ demelerine rağmen, biz iş yaparız. Lafla peynir ekmek gemisi yürümez, işlerle yürür. Dolayısıyla biz hep iş yaparız, hizmet yaparız eser üretiriz. Türkiye’nin dört bir yanında eserlerimiz var. Kazandırdığımız eserler ortada. Ülkemiz bir spor devrimi yaşıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, son 22 yılda yapılan eserler ortada” dedi.
14.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı Yerel seçim kapsamında Trabzon'da bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
ŞOK AKTÜEL KATALOG İNDİRİMLERİ 13-19 MART 2024 | ŞOK aktüel ürünler kataloğunda neler var?
ŞOK AKTÜEL KATALOG İNDİRİMLERİ 13-19 MART 2024 | ŞOK aktüel ürünler kataloğunda neler var? ŞOK aktüel ürünler kataloğu indirim listesi yayınlandı. ŞOK market, 13-19 Mart tarihinde geçerli yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. ŞOK market indirimlerini kaçırmak istemeyen vatandaşlar, güncel indirimli aktüel ürünler kataloğunu incelemek istiyor. Yoğurt, Peynir, Sucuk, Süt ve daha birçok üründe indirim başladı. İşte 13-19 Mart ŞOK markette bu haftanın indirimli ürünleri…
14.03.2024 Bilgi Rehberi
Mehmet Ali Erbil müstakbel damadı Yiğit Poyraz'ı savundu! 'Bir yarışma insana neler yaptırıyor'
Mehmet Ali Erbil müstakbel damadı Yiğit Poyraz'ı savundu! 'Bir yarışma insana neler yaptırıyor' Survivor All Star 2024'te izleyenleri şoke eden bir kural ihlali yaşandı. Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek bir çuvala yiyecek doldurup yarışmacı arkadaşlarının yanına geri döndü. Gündem olan olayın ardından ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz'ı savunduğu bir açıklama yaptı.
12.03.2024 Cadde
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir?
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir? Oruç tutarken uzun süre tok kalmamızı sağlayacak besinler neler?
Oruçluyken ağız kokusu nasıl önlenir? Ramazan’da oruç tutarken ağız kokusu nasıl giderilir?
Oruçluyken ağız kokusu nasıl önlenir? Ramazan’da oruç tutarken ağız kokusu nasıl giderilir? Oruç tutarken uzun süre aç kalınması, sıvı tüketilememesi ve gün boyu diş fırçalanamaması nedeniyle ağız ve diş sağlığı olumsuz etkilenebiliyor. Peki, Oruçluyken ağız kokusu nasıl önlenir? İşte ağız kokusunu önleyecek öneriler...
11.03.2024 Gündem
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği Bir nektarinin tadını Bayramiç'in doğası nasıl etkileyebilir? Maraş'ın yöresel kültürü tarhananın işlenmesine neler kazandırabilir? Aromasını, tadını, kokusunu, hatta şeklini... Gelin birlikte AB'den coğrafi işaretli ürünlerle bu yolculuğun izini sürelim...
11.03.2024 Milliyet Executive
Pul biber diye meğer talaş yemişiz! Sahte olup olmadığını hemen anlayacaksınız
Pul biber diye meğer talaş yemişiz! Sahte olup olmadığını hemen anlayacaksınız Gıda sektöründe sıklıkla yaşanan problemler arasında pul biber yerine talaş satılması mevcut. Peynir, zeytin ve daha birçok ürüne pul biber de dahil oldu. İşte sahte pul biberi anlamanın püf noktaları.
9.03.2024 Püf Noktası
Survivor All Star 2024'te iletişim oyununu kazanan takım belli oldu!
Survivor All Star 2024'te iletişim oyununu kazanan takım belli oldu! Survivor All Star 2024'de iletişim ödülü oyunu nefes kesti. İletişim oyununun ödülü, yarışmacıların istedikleri bir arkadaşlarıyla görüşmesinin yanı sıra, menemen, ekmek, beyaz peynir ve çikolatayı içeriyordu. İletişim oyununu kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...
8.03.2024 Cadde
‘52 yıllık işim beni bile kandırırlar’
‘52 yıllık işim beni bile kandırırlar’ Zeytinyağı, tereyağı, bal derken şimdi de peynir, sucuk, sirkede sahtecilik yapıldı. Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birlik Başkanı Ziya Şahin ‘52 yıldır işin içindeyim beni bile kandırırlar’ diye uyarıyor.
4.03.2024 Gündem
Tavuk ile soğanı aynı yerde kesti, linç yedi! 'Başbakan kural ihlali yaptı'
Tavuk ile soğanı aynı yerde kesti, linç yedi! 'Başbakan kural ihlali yaptı' Geçtiğimiz günlerde Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'in sosyal medya hesabından yaptığı yemek paylaşımı, ülkede tartışma yarattı. Nedeni çiğ tavuk ve soğanı aynı tahtada kesmesiydi. Peki ortalığı karıştıran bu olayın ardında nasıl bir gerçek yatıyor? İşin uzmanına sorduk.
1.03.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Peynir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.