Pide

Pide

Son dakika pide haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pide gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pide haber sayfamızda...

Pide

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.770 pide haberi bulunmuştur.
24 yaşındaki Gülhan'a kapıda pusu! Katil eski sevgili çıktı
24 yaşındaki Gülhan'a kapıda pusu! Katil eski sevgili çıktı Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen'in katili eski sevgilisi çıktı.
22.03.2024 Gündem
15 dakika pişiyor, tel tel oluyor! Haşhaşlı tahinli pideye yoğun ilgi
15 dakika pişiyor, tel tel oluyor! Haşhaşlı tahinli pideye yoğun ilgi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde ramazan ayında odun ateşinde pişirilen haşhaşlı tahinli pide yoğun ilgi görüyor.
18.03.2024 Gündem
Bakan Kacır, ramazan pidesi yaptı
Bakan Kacır, ramazan pidesi yaptı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Kacır, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sosyal Gelişmeyi Destekleme Projesi (SOGEP) kapsamında, Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle faaliyetlerini sürdüren “Gastro-Akademi Eğitim Mutfağı’nda kolları sıvadı, Ramazan pidesi hazırladı.
15.03.2024 Ekonomi
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı Yerel seçim kapsamında Trabzon'da bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı BURSA Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla, Bursa kestanesi için de Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alındı. Bursa kestanesiyle birlikte Bursa’nın Coğrafi İşaret Tescil Belgeli değeri de 33’e çıkmış oldu.
11.03.2024 Ekonomi
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir?
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir? Oruç tutarken uzun süre tok kalmamızı sağlayacak besinler neler?
1 dilim baklava 1 saat yürüyüş
1 dilim baklava 1 saat yürüyüş Ramazan ayı başladı. Bu dönemde sağlıklı beslenme büyük önem taşıyor. Sahurda ve iftarda sağlıklı beslenmek için nelere dikkat edilmesi gerektiğini uzmanlarına sorduk
11.03.2024 Gündem
“Ramazan'da artan alışverişler israfa yol açmasın”
“Ramazan'da artan alışverişler israfa yol açmasın” İsraftan ne kadar kaçınılırsa fiyatların o kadar aşağı düşeceğini hatırlatan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Ülkemizde ne yazık ki her gün 6 milyon ekmek israf ediliyor. Gün boyu oruç tutup nefsimizi terbiye ederken bir lokma ekmek bulamayan insanların halinden anlamak için bu dönemde başta ekmek ve pide olmak üzere gıda israfından mümkün olduğunca kaçınmalıyız” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Sahura kalkılmazsa ne olur? Sağlıklı ramazan için 8 hayati öneri
Sahura kalkılmazsa ne olur? Sağlıklı ramazan için 8 hayati öneri 11 ayın sultanı ramazana sayılı günler kaldı. Bu ayırahat geçirmek için sahura kalkmaktan pide ve tatlı tüketimine dek bazı noktalara dikkat etmek büyük önem taşıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Ecem Baydı Ozman, ramazanı sağlıklı geçirmenin ipuçlarını verdi.
8.03.2024 Genel Sağlık
Ramazan’ın habercisi olan en keyifli 5 gelenek ve merak edilen hikayeleri!
Ramazan’ın habercisi olan en keyifli 5 gelenek ve merak edilen hikayeleri! Hayatımızda geçen her 11 ayın sonunda heyecanla karşıladığımız Ramazan ayı aslında herkes için mutlu ayrıntılar barındırıyor. İşte ne zaman görsek bizi samimiyetiyle kucaklayan ve Ramazan’ın habercisi olarak kuşaktan kuşağa aktarılan o 5 muhteşem geleneğin kökenleri.
8.03.2024 Advertorial
RAMAZAN PİDESİ FİYATI 2024: Ramazan pidesi kaç gram, kaç lira oldu? Bu sene Ramazan pidesi ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir Ramazan pidesi fiyatı...
RAMAZAN PİDESİ FİYATI 2024: Ramazan pidesi kaç gram, kaç lira oldu? Bu sene Ramazan pidesi ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir Ramazan pidesi fiyatı... Mübarek Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi haline gelen Ramazan pideleri için hazırlık süreci fırınlarda başladı. İslam alemi on bir ayın sultanı Ramazan ayında pide fiaytlarına odaklandı. 2024 Ramazan pidesi fiyatı da açıklandı. Peki, Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL oldu?
29.02.2024 Bilgi Rehberi
Yılların fırıncısı Ramazan pidesinin sırrını paylaştı! Hamuru yoğururken mutlaka yapın
Yılların fırıncısı Ramazan pidesinin sırrını paylaştı! Hamuru yoğururken mutlaka yapın İslam alemi için en önemli ayların başında Ramazan geliyor. İftar vakti heyecanla beklenirken en nefis yemekler sofraları süslüyor. Ramazan ayında sofraların demirbaşları arasında Ramazan pidesi yer alıyor. Çörek otlu, yumurtalı, susamlı… Yıllardır sofralarımınız vazgeçilmezi olan Ramazan pidesini evimizde yapalım…
27.02.2024 Yemek
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları paylaşan öğrenciler tepki çekti. İki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
27.02.2024 Gündem
Okulda beyin kanaması geçiren Mira'nın öğretmeni ile ilgili şok iddia! 'Otur, iyileşirsin, geçer'
Okulda beyin kanaması geçiren Mira'nın öğretmeni ile ilgili şok iddia! 'Otur, iyileşirsin, geçer' Ankara’da okulda düşüp başını sıraya çarparak beyin kanaması geçiren Mira Şahin (8) sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine hastanede ilk ifadesini verdi.
27.02.2024 Gündem
Ramazanda hediye çeki yükselişte
Ramazanda hediye çeki yükselişte Ramazan ayına sayılı günler kala erzak hazırlıkları başladı. Bu yıl erzak kolisi fiyatları 280 liradan başlıyor. Bunun yanı sıra hediye çeklerine de yoğun ilgi görülüyor.
27.02.2024 Ekonomi
Son dakika: Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu
Son dakika: Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu Ankara ve İstanbul'da 250 gram Ramazan pidesinin fiyatı 15 lira olarak belirlendi.
26.02.2024 Ekonomi
Pistten çıkan uçakta kaptan uyarmış: Tehlikeli işler yapıyorsun
Pistten çıkan uçakta kaptan uyarmış: Tehlikeli işler yapıyorsun Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının 2 pilotu hakkında, ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirterek, pilotlara beraat talebinde bulundu.
8.02.2024 Haberler
Pistten çıkan uçakta kaptan uyarmış: Tehlikeli işler yapıyorsun
Pistten çıkan uçakta kaptan uyarmış: Tehlikeli işler yapıyorsun Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının 2 pilotu hakkında, ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirterek, pilotlara beraat talebinde bulundu.
8.02.2024 Ekonomi
'İnci Taneleri' ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
'İnci Taneleri' ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi, 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları, Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından, ikinci bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Cadde
2023'ün en popüler yemeği belli oldu! İşte ilk sırada yer alan yemek
2023'ün en popüler yemeği belli oldu! İşte ilk sırada yer alan yemek Ünlü bir online yemek sipariş sitesi, 2023 yılının "en"lerini açıkladı. En çok sipariş verilen ürünlerin listesini yayınladı. Bakalım o listenin birinci sırasında ne var?
6.01.2024 Gündem
Çatlamayan ve dağılmayan saray sarması tarifi! Yılların ustası püf noktasını verdi
Çatlamayan ve dağılmayan saray sarması tarifi! Yılların ustası püf noktasını verdi Türk mutfağının sevilen lezzetleri arasında yer alan saray sarması sütlü tatlıların en çok tercih edilenlerindendir. Ancak saray sarması yaparken karşılaşılan problemlerin başında çatlaması ve dağılması gelir. Yılların usta tatlıcısı saray sarmasının püf noktalarını verdi.
16.12.2023 Yemek
En kolay rulo pasta tarifi! Çayın yanına şipşak hazır olacak
En kolay rulo pasta tarifi! Çayın yanına şipşak hazır olacak Pratikliği ve lezzetiyle birçok kişinin favori tatlıları arasında yer alan rulo pasta özellikle çay saatlerinin veya özel günlerin vazgeçilmezidir. Ayrıca görüntüsüyle de sofralara şıklık katar. İşte, en kolay rulo pasta tarifinden başlayarak, rulo pasta yaparken dikkat etmeniz gereken noktalar
16.12.2023 Yemek
Daha önce böyle puding yemediniz! Tatlıya bakış açınızı değiştirecek puding tarifi
Daha önce böyle puding yemediniz! Tatlıya bakış açınızı değiştirecek puding tarifi Tatlı krizlerinize farklı bir lezzet arayışında mısınız? O zaman bu puding tarifi tam size göre! Daha önce böyle bir tatlı denemediğinizden eminiz. İçindeki özel malzemelerle sizi mest edecek bu tarif, sadece lezzetiyle değil, aynı zamanda sunumuyla da göz dolduracak.
16.12.2023 Yemek
Pide salonlarını aratmıyor! Damak çatlatan pide tarifi
Pide salonlarını aratmıyor! Damak çatlatan pide tarifi Pide, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Özellikle Ramazan sofralarında, özel günlerde veya sıradan bir akşam yemeğinde tercih edilen bu enfes lezzet, herkesin damak zevkine hitap eder. İşte pide salonlarını aratmayacak, ev yapımı ve damak çatlatan pide tarifi…
15.12.2023 Yemek
Lokanta usulü tavuk sote tarifi! Tavuk asla kuru kalmıyor
Lokanta usulü tavuk sote tarifi! Tavuk asla kuru kalmıyor Tavuk sote, hızlı ve pratik bir şekilde hazırlanan, lezzetli bir tavuk yemeğidir. Bu yemek, çeşitli sebzelerle bir araya getirilen tavuk parçalarının, aromatik baharatlar ve soslarla buluştuğu lezzetli bir kombinasyon sunar. İşte lokanta usulü tavuk sote yapımıyla ilgili püf noktalar…
13.11.2023 Yemek

Benzer Haber Etiketleri

Pide ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.