Pide

Pide

Son dakika pide haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pide gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pide haber sayfamızda...

Pide

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.779 pide haberi bulunmuştur.
İftar saati lahmacun kavgası! Sipariş yetişmeyince kurşunladılar
İftar saati lahmacun kavgası! Sipariş yetişmeyince kurşunladılar Sultangazi'de, iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin gecikebileceğini söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, saldırganlar olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.
9.04.2024 Haberler
İftar saati lahmacun kavgası! Sipariş gelmeyince kurşunladılar
İftar saati lahmacun kavgası! Sipariş gelmeyince kurşunladılar Sultangazi, iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin alamaycaklarını söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, saldırganlar olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.
9.04.2024 Gündem
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı Bursa'da, 10 yaşındaki oğlu Y.E.K.’yi korumak isteyen Mesut Karagözoğlu’na (46) saldırarak, elleri ve kulağını parçalayan, yere düşerek çenesinin kırılmasına neden olan 4 köpeğin, sahipli ancak çipsiz olduğu ortaya çıktı. Çipleri takılarak kayıt altına alınan köpekler, rehabilitasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından sahiplendirilecek.
8.04.2024 Haberler
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı Bursa'da, 10 yaşındaki oğlu Y.E.K.’yi korumak isteyen Mesut Karagözoğlu’na (46) saldırarak, elleri ve kulağını parçalayan, yere düşerek çenesinin kırılmasına neden olan 4 köpeğin, sahipli ancak çipsiz olduğu ortaya çıktı. Çipleri takılarak kayıt altına alınan köpekler, rehabilitasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından sahiplendirilecek.
8.04.2024 Gündem
Oğlu için kendini feda etti! Ölümden döndü! 1,5 ay pipet ile beslenecek
Oğlu için kendini feda etti! Ölümden döndü! 1,5 ay pipet ile beslenecek Bursa'da iftar saati korkunç bir olay gerçekleşti. Oğluyla pide almaya giderken başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı ve tam 30 dikiş atıldı. 1,5 ay pipet ile beslenecek.
7.04.2024 Gündem
Oğlu için kendini feda etti, köpek sürüsünün arasında kaldı!
Oğlu için kendini feda etti, köpek sürüsünün arasında kaldı! Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.
7.04.2024 Haberler
Oğlu için kendini feda etti, köpek sürüsünün arasında kaldı! Çenesi kırıldı, elleri parçalandı
Oğlu için kendini feda etti, köpek sürüsünün arasında kaldı! Çenesi kırıldı, elleri parçalandı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.
7.04.2024 Gündem
Aylık 30 bin lira maaşı var: Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok
Aylık 30 bin lira maaşı var: Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
4.04.2024 Ekonomi
Survivor'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Son eleme adayı belli oldu
Survivor'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz olmuştu. Son eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
4.04.2024 Cadde
24 yaşındaki Gülhan'a kapıda pusu! Katil eski sevgili çıktı
24 yaşındaki Gülhan'a kapıda pusu! Katil eski sevgili çıktı Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen'in katili eski sevgilisi çıktı.
22.03.2024 Gündem
15 dakika pişiyor, tel tel oluyor! Haşhaşlı tahinli pideye yoğun ilgi
15 dakika pişiyor, tel tel oluyor! Haşhaşlı tahinli pideye yoğun ilgi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde ramazan ayında odun ateşinde pişirilen haşhaşlı tahinli pide yoğun ilgi görüyor.
18.03.2024 Gündem
Bakan Kacır, ramazan pidesi yaptı
Bakan Kacır, ramazan pidesi yaptı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Kacır, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sosyal Gelişmeyi Destekleme Projesi (SOGEP) kapsamında, Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle faaliyetlerini sürdüren “Gastro-Akademi Eğitim Mutfağı’nda kolları sıvadı, Ramazan pidesi hazırladı.
15.03.2024 Ekonomi
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı Yerel seçim kapsamında Trabzon'da bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı BURSA Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla, Bursa kestanesi için de Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alındı. Bursa kestanesiyle birlikte Bursa’nın Coğrafi İşaret Tescil Belgeli değeri de 33’e çıkmış oldu.
11.03.2024 Ekonomi
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir?
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir? Oruç tutarken uzun süre tok kalmamızı sağlayacak besinler neler?
1 dilim baklava 1 saat yürüyüş
1 dilim baklava 1 saat yürüyüş Ramazan ayı başladı. Bu dönemde sağlıklı beslenme büyük önem taşıyor. Sahurda ve iftarda sağlıklı beslenmek için nelere dikkat edilmesi gerektiğini uzmanlarına sorduk
11.03.2024 Gündem
“Ramazan'da artan alışverişler israfa yol açmasın”
“Ramazan'da artan alışverişler israfa yol açmasın” İsraftan ne kadar kaçınılırsa fiyatların o kadar aşağı düşeceğini hatırlatan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Ülkemizde ne yazık ki her gün 6 milyon ekmek israf ediliyor. Gün boyu oruç tutup nefsimizi terbiye ederken bir lokma ekmek bulamayan insanların halinden anlamak için bu dönemde başta ekmek ve pide olmak üzere gıda israfından mümkün olduğunca kaçınmalıyız” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Sahura kalkılmazsa ne olur? Sağlıklı ramazan için 8 hayati öneri
Sahura kalkılmazsa ne olur? Sağlıklı ramazan için 8 hayati öneri 11 ayın sultanı ramazana sayılı günler kaldı. Bu ayırahat geçirmek için sahura kalkmaktan pide ve tatlı tüketimine dek bazı noktalara dikkat etmek büyük önem taşıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Ecem Baydı Ozman, ramazanı sağlıklı geçirmenin ipuçlarını verdi.
8.03.2024 Genel Sağlık
Ramazan’ın habercisi olan en keyifli 5 gelenek ve merak edilen hikayeleri!
Ramazan’ın habercisi olan en keyifli 5 gelenek ve merak edilen hikayeleri! Hayatımızda geçen her 11 ayın sonunda heyecanla karşıladığımız Ramazan ayı aslında herkes için mutlu ayrıntılar barındırıyor. İşte ne zaman görsek bizi samimiyetiyle kucaklayan ve Ramazan’ın habercisi olarak kuşaktan kuşağa aktarılan o 5 muhteşem geleneğin kökenleri.
8.03.2024 Advertorial
RAMAZAN PİDESİ FİYATI 2024: Ramazan pidesi kaç gram, kaç lira oldu? Bu sene Ramazan pidesi ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir Ramazan pidesi fiyatı...
RAMAZAN PİDESİ FİYATI 2024: Ramazan pidesi kaç gram, kaç lira oldu? Bu sene Ramazan pidesi ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir Ramazan pidesi fiyatı... Mübarek Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi haline gelen Ramazan pideleri için hazırlık süreci fırınlarda başladı. İslam alemi on bir ayın sultanı Ramazan ayında pide fiaytlarına odaklandı. 2024 Ramazan pidesi fiyatı da açıklandı. Peki, Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL oldu?
29.02.2024 Bilgi Rehberi
Yılların fırıncısı Ramazan pidesinin sırrını paylaştı! Hamuru yoğururken mutlaka yapın
Yılların fırıncısı Ramazan pidesinin sırrını paylaştı! Hamuru yoğururken mutlaka yapın İslam alemi için en önemli ayların başında Ramazan geliyor. İftar vakti heyecanla beklenirken en nefis yemekler sofraları süslüyor. Ramazan ayında sofraların demirbaşları arasında Ramazan pidesi yer alıyor. Çörek otlu, yumurtalı, susamlı… Yıllardır sofralarımınız vazgeçilmezi olan Ramazan pidesini evimizde yapalım…
27.02.2024 Yemek
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları paylaşan öğrenciler tepki çekti. İki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
27.02.2024 Gündem
Okulda beyin kanaması geçiren Mira'nın öğretmeni ile ilgili şok iddia! 'Otur, iyileşirsin, geçer'
Okulda beyin kanaması geçiren Mira'nın öğretmeni ile ilgili şok iddia! 'Otur, iyileşirsin, geçer' Ankara’da okulda düşüp başını sıraya çarparak beyin kanaması geçiren Mira Şahin (8) sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine hastanede ilk ifadesini verdi.
27.02.2024 Gündem
Ramazanda hediye çeki yükselişte
Ramazanda hediye çeki yükselişte Ramazan ayına sayılı günler kala erzak hazırlıkları başladı. Bu yıl erzak kolisi fiyatları 280 liradan başlıyor. Bunun yanı sıra hediye çeklerine de yoğun ilgi görülüyor.
27.02.2024 Ekonomi
Son dakika: Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu
Son dakika: Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu Ankara ve İstanbul'da 250 gram Ramazan pidesinin fiyatı 15 lira olarak belirlendi.
26.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pide ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.