Piyasa

Piyasa

Son dakika piyasa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan piyasa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan piyasa haber sayfamızda...

Piyasa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.842 piyasa haberi bulunmuştur.
Portekiz'den Rafa Silva için Galatasaray iddiası! Okan Buruk yeşil ışık yakmıştı
Portekiz'den Rafa Silva için Galatasaray iddiası! Okan Buruk yeşil ışık yakmıştı Süper Lig'de ve Süper Kupa'da şampiyonluk hedefleyen Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılıların gündeminde yer alan Rafa Silva için Portekiz'den flaş bir iddia ortaya atıldı.
29.03.2024 Galatasaray
BOTAŞ doğal gaz fiyatlarını değiştirmedi
BOTAŞ doğal gaz fiyatlarını değiştirmedi BOTAŞ, doğal gaz toptan satış fiyatlarında değişikliğe gitmedi.
29.03.2024 Ekonomi
Küresel hisse senetlerinde güçlü performans
Küresel hisse senetlerinde güçlü performans Küresel hisse senedi piyasaları ABD'de ekonominin yumuşak bir iniş yapacağına dair umutlar ve yapay zeka konusundaki heyecanla son beş yılın en iyi ilk çeyrek performansını kaydetti.
29.03.2024 Uzmanpara
Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.50 oranında yükselişle 9125 puan seviyesinden başladı.
29.03.2024 Uzmanpara
Japonya'da konut başlangıçları 9 aydır düşüyor
Japonya'da konut başlangıçları 9 aydır düşüyor Japonya'da konut başlangıçları şubat ayında analistlerin beklentilerinin üzerinde geriledi. Konut başlangıçları üst üste 9'uncu ayda da düşüş gösterdi.
29.03.2024 Uzmanpara
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor?
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL haftanın son işlem gününe 32.32’nin üzerinde başladı.
29.03.2024 Uzmanpara
Altın fiyatlarında tüm zamanların rekoru
Altın fiyatlarında tüm zamanların rekoru Altın fiyatları bu hafta itibarıyla sert yükseliş göstermeye devam ediyor. Dün ons altın ve gram altın tüm zamanların en yüksek seviyesini test etti. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...
29.03.2024 Uzmanpara
Borsada yükselişi engelleyen 5 neden! Seçim sonrası piyasada yön ne olacak?
Borsada yükselişi engelleyen 5 neden! Seçim sonrası piyasada yön ne olacak? Borsa son 1 aylık süre içerisinde kararsız seyrini koruyor. Şubatın sonuna doğru endeks 9450 puan ile tarihi rekor seviyeyi gördükten sonra geri çekilmişti. Endeks 9000 puan seviyesi civarında yön bulmaya çalışıyor. Peki şu anda borsadaki yükselişi engelleyen unsurlar ne? Seçim sonrası piyasada beklentiler neler? Konuyla ilgili tüm merak edilenleri Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye anlattı. Maviş, borsada 10 bin puan seviyesinin görülebilmesi için iki önemli detaya dikkat çekti. İşte detaylar...
29.03.2024 Ekonomi
Arda Güler için bomba transfer iddiası! Dünya devinden ters köşe
Arda Güler için bomba transfer iddiası! Dünya devinden ters köşe Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 19 yaşındaki on numaraya bir diğer dünya devinin teklifte bulunabileceği öğrenildi.
29.03.2024 İspanya La Liga
Nicolo Zaniolo'ya dev talip! Kiralama formülü ile transfer hamlesi
Nicolo Zaniolo'ya dev talip! Kiralama formülü ile transfer hamlesi Aston Villa'dan Galatasaray'a geri dönmesine kesin gözüyle bakılan Nicolo Zaniolo ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcuya Serie A temsilcisinin kanca attığı aktarıldı.
29.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan Bundesliga operasyonu! 2 yıldız gündemde
Beşiktaş'tan Bundesliga operasyonu! 2 yıldız gündemde Beşiktaş'ın kariyerini Bundesliga'da sürdüren 2 yıldızın peşine düştüğü öne sürüldü.
28.03.2024 Beşiktaş
Juventus'un genç yıldızına Almanlar talip!
Juventus'un genç yıldızına Almanlar talip! Roma'da kiralık olarak forma giyen Dean Huijsen için dev kulüplerin harekete geçtiği öne sürüldü.
28.03.2024 İtalya Serie A
Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri sırada! En ciddi talipler belli oldu
Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri sırada! En ciddi talipler belli oldu Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri harekete geçti. Sarı-lacivertlilerden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcu için en ciddi talipler ortaya çıktı.
28.03.2024 Fenerbahçe
Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı!
Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı! Galatasaray'ın eski futbolcularından Bafetimbi Gomis, Japonya ekibi Kawasaki Frontale'e transfer olma sebebini açıkladı.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi'
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi' Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Orkun Kökçü'nün açıklamaları sonrası yaşanan olaylar ve şu andaki kararına dair açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Sandro Tonali'ye yeni soruşturma! 50 kez kuralları ihlal etti
Sandro Tonali'ye yeni soruşturma! 50 kez kuralları ihlal etti İngiltere Futbol Federasyonu, Newcastle United forması giyen Sandro Tonali'nin 50 kez bahis kurallarını ihlal ettiği ve hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.
28.03.2024 İspanya La Liga
Futbol federasyonu oruç tutmalarını yasakladı! Fransa kampını terk etti
Futbol federasyonu oruç tutmalarını yasakladı! Fransa kampını terk etti Olimpik Lyon'un genç futbolcusu Mahamadou Diawara, Fransa Futbol Federasyonu'nun futbolcuların oruç tutmasını yasaklaması nedeniyle milli takım kampından ayrıldı.
28.03.2024 Fransa Ligue 1
ABD'nin büyüme rakamları açıklandı
ABD'nin büyüme rakamları açıklandı ABD ekonomisi 2023 yılının son çeyreğinde beklentilerin üzerinde büyüdü.
28.03.2024 Ekonomi
ABD'de büyüme beklentileri aştı
ABD'de büyüme beklentileri aştı ABD ekonomisi 2023 yılının son çeyreğinde beklentilerden daha güçlü büyüdü.
28.03.2024 Uzmanpara
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor Fransa'nın Lille takımında 5'inci sezonunu geçiren Yusuf Yazıcı için sürpriz iddia ortaya atıldı. Milli futbolcunun Süper Lig deviyle görüşmelere başladığı ileri sürüldü.
28.03.2024 Beşiktaş
Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.65 oranında yükselişle 8863 puan seviyesinden başladı.
28.03.2024 Uzmanpara
Nikkei Endeksi yüzde 1'den fazla düştü
Nikkei Endeksi yüzde 1'den fazla düştü Japonya'nın Nikkei 225 Endeksi yüzde 1'den fazla düştü. Endeksin düşmesinde yatırımcıların, yetkililerin döviz piyasasına müdahale edeceği beklentisiyle temkinli hareket etmeleri etkili oldu.
28.03.2024 Uzmanpara
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek kararı! İşte kazanacağı yeni ücret
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek kararı! İşte kazanacağı yeni ücret Fenerbahçe, bu sezon İsmail Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan ve performansıyla dikkat çeken İsmail Yüksek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Avrupa'dan birçok talibi bulunan Milli oyuncuyla sözleşme uzatmak için masaya oturmaya hazırlanırken İsmail Yüksek'in yeni maaşı da ortaya çıktı. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Dolar ve euroda son durum ne?
Dolar ve euroda son durum ne? Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 32.25’in üzerinde başladı.
28.03.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Piyasa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.