PMYO sınav giriş belgesi nasıl alınır? Sınav ne zaman?
PMYO sınav giriş belgesi nasıl alınır? Sınav ne zaman? 2019 Yılı Polis Meslek Yüksekokulları (PMYO) giriş sınavına katılacak adayların sınav yerleri ile tarihleri belli oldu. PMYO adayları, hem sınav tarihlerini öğrenmek için hem de sınav giriş yeri hakkında bilgi almak için www.pa.edu.tr internet adresinden merak ettiği soruları araştırıyor.
18.09.2019 Gündem
PMYO sınav giriş yerleri belli oldu! PMYO sınav giriş belgesi nasıl alınır?
PMYO sınav giriş yerleri belli oldu! PMYO sınav giriş belgesi nasıl alınır? Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden PMYO sınavı hakkında duyuru yayımlandı. Paylaşılan duyuruda, 2019 Yılı Polis Meslek Yüksekokulları (PMYO) Giriş sınavına katılacak adayların sınav yerleri ile tarihlerinin açıklandığı belirtildi. Peki PMYO sınav girşi belgesi nasıl alınır?
17.09.2019 Gündem
2018 PMYO sınav giriş yerleri ve tarihleri açıklandı! PMYO sınav giriş belgesi
2018 PMYO sınav giriş yerleri ve tarihleri açıklandı! PMYO sınav giriş belgesi 2018 PMYO sınav giriş yerleri ve tarihleri Polis Akademisi Başkanlığı tarafından açıklandı. Sınava girecek olan adaylar sınav giriş belgelerini http://girisbelge.pa.edu.tr/ adresi üzerinden sorgulayabilecek. Peki PMYO sınav tarihi ne zaman?
11.09.2018 Gündem