Polonez

Polonez

Son dakika polonez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan polonez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan polonez haber sayfamızda...

Polonez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 83 polonez haberi bulunmuştur.
Gülsin Onay çok özel bir resitalle ENKA’da
Gülsin Onay çok özel bir resitalle ENKA’da Dünyaca ünlü piyanist, devlet sanatçısı Gülsin Onay, 23 Kasım Çarşamba akşamı çok özel bir resital ile ENKA Oditoryumu’nda sanatseverlerin karşısına çıkacak.
18.11.2022 Kültür Sanat
Renkli düğün
Renkli düğün Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay’ın düğününe ünlü isimler akın etti. Gecede şıklık yarışı yaşandı.
12.09.2022 Cadde
Muğla’ya yakıştı
Muğla’ya yakıştı 3. İdil Biret Muğla Müzik Festivali, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum Kalesi’nde ücretsiz olarak düzenlendi.
8.07.2022 Ege
Dilan Çıtak Tatlıses'in nişan elbisesine köpek işedi!
Dilan Çıtak Tatlıses'in nişan elbisesine köpek işedi! 'İmparator' lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses, uzun süredir beraber olduğu meslektaşı Levent Dörter ile nişanlandı. Nişan pastasını kestikten sonra pistte dans eden çiftin başına talihsiz bir olay geldi. Dilan Çıtak, "Şimdi ben buna nasıl kızayım?" diyerek, şaşkınlığını dile getirdi.
18.05.2022 Cadde
Polonyalı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Polonyalı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Polonyalı bulmaca cevabı, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kulanım anlamı açısından da önem teşkil eden sorular arasındadır. Bu bakımdan Polonyalı bulmaca cevabını öğrenebilir ve buna göre kolaylıkla bulmacayı tamamlayabilirsiniz. Polonyalı bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada tüm detaylarıyla derledik.
10.03.2022 Eğitim
Türk eserleri açık artırmayla satışa çıkarılıyor
Türk eserleri açık artırmayla satışa çıkarılıyor İngiliz müzayede evi Sotheby's, aralarında Hürrem Sultan'ın portresi ile zümrüt ve elmastan yapılmış Babür gözlüklerini açık artırmayla satışa sunacak.
22.10.2021 Ekonomi
İdil Biret gençlerle sahnede
İdil Biret gençlerle sahnede 3. Muğla İdil Biret Müzik Festivali’nde İdil Biret ile aynı sahneyi paylaşacak olan genç piyanistler belli oldu.
18.07.2021 Kültür Sanat
Bir yıldız  doğuyor!
Bir yıldız doğuyor! Türkiye’nin ödüllü piyanisti Iraz Yıldız, Kilyos’ta klip çekimi yaptı.
25.08.2020 Cadde
Sucuk 3 milyar TL’yi buldu pastırma atağa kalktı
Sucuk 3 milyar TL’yi buldu pastırma atağa kalktı Türkiye’de şarküteri ürünlerinde en çok sucuk ve pastırmanın tüketildiği ortaya çıktı.
4.01.2020 Ekonomi
Burcu Kıratlı: Yeni bir diziye başlıyorum
Burcu Kıratlı: Yeni bir diziye başlıyorum Boşandıktan kısa bir süre sonra tekrar barışan popçu Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi.
13.12.2019 Cadde
Beklemeyi değil yatırımı seçti
Beklemeyi değil yatırımı seçti Şarküteri sektöründe faaliyet gösteren Polonez, üretim tesislerinin büyüklüğünü ikiye katlamak için yatırıma başlıyor. Polonez Genel Müdürü Günsoy, “Beklemek çözüm değil. Yatırım yapacağız. Agresif büyüyeceğiz” dedi
5.05.2019 Ekonomi
Duyguların ve özlemin bestecisi: Frederic Chopin
Duyguların ve özlemin bestecisi: Frederic Chopin Fryderyk Franciszek Chopin ya da bildiğimiz adıyla Frédéric Chopin, duygularıyla, vatan özlemiyle piyanoyu adeta dile getiren tarihin en büyük müzisyenlerinden biriydi. Günümüzde her akşam dünyanın farklı bir noktasında mutlaka besteleri dinlenen bu büyük sanatçı, kendisinden sonra gelen kuşakları da derinden etkiledi.
1.03.2019 Müzik
Milli füze SOM-B1 Azerbaycan Ordusu’nun geçit töreninde
Milli füze SOM-B1 Azerbaycan Ordusu’nun geçit töreninde Azerbaycan ordusunun 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bakü'de askeri geçit töreni düzenlendi. Törende Türkiye'yi Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar temsil etti Türk savunma sanayiinin önde gelen şirketlerinden ROKETSAN’ın ürettiği SOM-B1, Azerbaycan Ordusu’nun 100. yıldönümü kutlamaları sebebiyle düzenlenen geçit töreninde sergilendi.
26.06.2018 Dünya
Milli füze SOM-B1 Azerbaycan Ordusu’nun geçit töreninde
Milli füze SOM-B1 Azerbaycan Ordusu’nun geçit töreninde Azerbaycan ordusunun 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bakü'de askeri geçit töreni düzenlendi. Törende Türkiye'yi Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar temsil etti Türk savunma sanayiinin önde gelen şirketlerinden ROKETSAN’ın ürettiği SOM-B1, Azerbaycan Ordusu’nun 100. yıldönümü kutlamaları sebebiyle düzenlenen geçit töreninde sergilendi.
26.06.2018 Dünya
Glutensiz pastırma üretildi
Glutensiz pastırma üretildi Türkiye'nin ilk glutensiz pastırması tüketicilerle buluşuyor.
Pastırmanın faydaları
Pastırmanın faydaları Protein ve besin değeri oldukça yüksek olan pastırma doğru koşullarda üretildiğinde gönül rahatlığıyla tüketilebilir. Peki pastırma nasıl tüketilmeli? Pastırmanın faydaları nelerdir?
6.07.2021 Et Yemekleri
Hilltown’ı açıyor yatırıma yüklenecek
Hilltown’ı açıyor yatırıma yüklenecek İstanbul’da 250 milyon euro’luk Hilltown’ın açılışına hazırlanan Rönesans Gayrimenkul, yatırımda hız kesmiyor. Yeni projelerle ilgilenen firma, 2020’ye kadar 1.5 milyar euro’luk projeye daha imza atmayı planlıyor
17.10.2017 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Polenezköy muhtarını da Polonya'ya götürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Polenezköy muhtarını da Polonya'ya götürdü Polonya'ya resmi ziyaret yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonezköy Mahallesi Muhtarı Frederik Novvicki de heyetiyle beraber Polonya'ya götürdü. Basın toplantısında da Erdoğan, "Biz Polonyayı İstanbul'daki Polonezköyümüzden de iyi tanırız. Muhtarımızda bizimle ziyarette bulundu"dedi.
17.10.2017 Siyaset
‘Kırmızı ete uzun  vadeli çözüm şart’
‘Kırmızı ete uzun vadeli çözüm şart’ Et ürünleri alanında faaliyet gösteren Polonez, sektörde hedef büyüttü. Polonez Genel Müdürü Andaç Günsoy, son beş yılda pazarın üçüncüsü olarak yüzde 8’lik pazar paylarını koruduklarnı belirterek, bu süreçte cirolarını yaklaşık 1.5-2 kar artırdıklarını söyledi.
24.04.2017 Ekonomi
Türkiye'nin lezzet haritası
Türkiye'nin lezzet haritası Polonez, satış noktalarından aldığı bilgilere göre Türkiye'nin lezzet haritasını çıkardı.
23.02.2017 Yaşam
Polonez ile geleneksel tatları günümüz ihtiyaçlarına uygun
Polonez ile geleneksel tatları günümüz ihtiyaçlarına uygun Polonez az yağlı, düşük kalorili ve glutensiz ürünleri ile geleneksel tatları günümüz ihtiyaçlarına uygun hale getiriyor.
İstanbul'da 3 gün elektrik kesintisi
İstanbul'da 3 gün elektrik kesintisi İstanbul'da Anadolu yakasının bazı ilçelerinde 3 gün elektrik kesintisi uygulanacak.
19.10.2015 Gündem
Misbahçem'den hasat şenliği
Misbahçem'den hasat şenliği Dalından taptaze meyveler toplamaya davetlisiniz!
16.10.2015 Kültür Sanat
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi İstanbul'da Ümraniye, Çekmeköy, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy ve Maltepe'nin bazı mahallelerinde 5 Ekim'de elektrik kesintisi yapılacak.
4.10.2015 Gündem
İstanbul'da 3 Ağustos'ta elektirik kesintileri olacak
İstanbul'da 3 Ağustos'ta elektirik kesintileri olacak Anadolu Yakası'ndaki Pendik, Maltepe, Ümraniye, Üsküdar, Beykoz, Tuzla, Kartal ve Sultanbeyli'nin bazı mahallelerinde 3 Ağustos Pazartesi günü elektrik kesintisi yapılacak.
1.08.2015 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polonez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.