Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Pop müziği üç beş kişinin elinde kaldı’

"Best Of" albüm ile uzun bir adan sonra sevenleriyle buluştuğunu söyleyen ünlü popçu Bendeniz, önceki gün City's AVM'de objektiflere takıldı.

|

Yıllardır İzmir'de yaşadığı için göz önünde olmayan ve albüm çalışması için İstanbul'a geldiğini belirten Bendeniz, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Youtube'da izlenme rakamlarının doğru olmadığını söyleyen ünlü popçu, "Ben çoğunun yalan olduğunu biliyorum. Mümkün değil çünkü! Madonna gibi dünya starının tıklanmasına baktığımızda bizimkilerin maşallah dünya starı kategorisinde görüyorum. Bence bu işin üzerine gitmeleri lazım.

Bir sürü hak sahibi olan sanatçı arkadaşımızın hakkı böylelikle yenmiş oluyor. İnsanların bu tür hareketlerle müziği yıpratmaları yüzünden pop müziğin hali ortada. Pop müzik maalesef 3-5 kişinin elinde yıprandı kaldı " diye konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.