Portakal

Portakal

Son dakika portakal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan portakal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan portakal haber sayfamızda...

Portakal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.364 portakal haberi bulunmuştur.
Fibromiyalji hastası mısınız? Bahar ve ramazanınız rahat geçebilir
Fibromiyalji hastası mısınız? Bahar ve ramazanınız rahat geçebilir Yumuşak doku romatizması adıyla bilinen fibromiyaljiyi en çok etkileyen mevsim bahar ayları. Ramazan ayında da sağlıklı yaşam düzenini sağlamak önem taşıyor. Fibromiyalji ile ilgili önemli çalışmaları bulunan Uzman Doktor Mehmet Portakal, hem baharın hem de Ramazan'ın sorunsuz geçmesinin mümkün olduğunu açıkladı.
27.03.2024 Genel Sağlık
Ciltteki gözenekleri kapatmak için tek çare bundaymış! Çantanızdan eksin etmeyin
Ciltteki gözenekleri kapatmak için tek çare bundaymış! Çantanızdan eksin etmeyin Aynaya bakıp cildinizin neden alışılmadık derecede genişlemiş gözeneklere sahip olduğunu merak ediyor musunuz? Burun ve yanakların etrafındaki küçük şişlikler veya çukurlarla karakterize edilen portakal kabuğu derisi, cildinizde çöküntülere veya ciddi şekilde genişlemiş gözeneklere neden olur. Bu sorunla karşılaştıysanız çözümü çok basit.
27.03.2024 Cilt Bakımı
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler Türkiye Kültür Yolu Festivali’yle sanatın ve kültürün renkli yolculuğu 16 şehre yayılıyor!  Festival bu yıl altı bin etkinlik ve 40 bin sanatçıyı sanatseverlerle buluşturuyor.
26.03.2024 Kültür Sanat
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi'
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi' İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi Gökçen Hacıoğlu vefat etti. Oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Hacıoğlu, babaannesinin mezarının fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi.
21.03.2024 Cadde
Temizlik ürünlerini rafa kaldırıyor! Beyaz sirkeyle karışınca ne kireç ne mikrop bırakıyor
Temizlik ürünlerini rafa kaldırıyor! Beyaz sirkeyle karışınca ne kireç ne mikrop bırakıyor Kokusu ve lezzetiyle en sevilen kış meyvelerinden olan portakal, lezzetli olmasının yanı sıra size tasarruf ettirebilir. Peki nasıl? İşte C deposu portakalla tasarruf etmenin yolları.
14.03.2024 Püf Noktası
'Siyasete devam edin' çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt
'Siyasete devam edin' çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt 31 Mart'taki seçimlerin ardından CHP'de yaşanacak olası mağlubiyetin ardından olağanüstü kurultay hazırlığı yapıldığı iddia edilirken Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.
9.03.2024 Gündem
CHP'yi karıştıran DEM Parti krizi! Talimat Kılıçdaroğlu'ndan mı gitti? Açıklama geldi
CHP'yi karıştıran DEM Parti krizi! Talimat Kılıçdaroğlu'ndan mı gitti? Açıklama geldi CHP'de süren DEM Parti krizi derinleşirken, iddialar CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na uzandı.
8.03.2024 Gündem
Antalya'da sağanak ve hortum! 6 kişi yaralandı, 1000 dönüm sera zarar gördü
Antalya'da sağanak ve hortum! 6 kişi yaralandı, 1000 dönüm sera zarar gördü Antalya’da dün akşam etkili olan sağanak hayatını felç etti, denizden karaya ulaşan 2 hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerindeki seraları, tarım alanlarını, iş yerlerini ve binaları etkiledi, 6 kişi de yaralandı. Hortum, örtü altı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm seraya zarar verdi.
6.03.2024 Gündem
Acılı anneden korkunç iddialar! 5 kişi tarafından işkence gördü, aç susuz bırakılıp öldürüldü
Acılı anneden korkunç iddialar! 5 kişi tarafından işkence gördü, aç susuz bırakılıp öldürüldü Adana’da öldürüldükten sonra portakal bahçesinde gömülen genç kızın acılı annesi, kızının 5 kişi tarafından işkenceye uğrayıp, aç susuz bırakıldıktan sonra öldürüldüğünü öne sürdü.
4.03.2024 Gündem
İstenmeyen tüylerden kurtaran karışım! Portakal kabuğunu soyun, pamuk gibi yapıyor
İstenmeyen tüylerden kurtaran karışım! Portakal kabuğunu soyun, pamuk gibi yapıyor İstenmeyen tüylerle uğraşmak can sıkıcı durumlardan biridir. Ancak portakal kabuğunun bu etkisine inanamayacaksınız. İşte tüyleri yok eden doğal karışım.
3.03.2024 Cilt Bakımı
Okul kantinlerinde yeni dönem! Haftanın bir günü satışına izin verildi
Okul kantinlerinde yeni dönem! Haftanın bir günü satışına izin verildi Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) ‘Sağlıklı Besleniyorum’ projesi kapsamında okul kantinlerinde çorba günü ve meyve günü düzenlenecek.
3.03.2024 Gündem
Portakalın faydaları saymakla bitmiyor! Günlük yaşamda bilinmeyen 6 faydası
Portakalın faydaları saymakla bitmiyor! Günlük yaşamda bilinmeyen 6 faydası Birçok kişinin favori meyvesi olan Portakal, artık sadece kış aylarında değil diğer mevsimlerde de sıklıkla tüketilen bir besin haline geldi. İçeriğinde bulunan yüksek oranda C vitamini, potasyum, folik asit ve sitrat ile portakal, lezzetli olmasının yanında aynı zamanda adeta bir şifa deposu gibi.
1.03.2024 Genel Sağlık
“Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon, 18 lira 36 kuruşa markette satıldı”
“Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon, 18 lira 36 kuruşa markette satıldı” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon 18 lira 36 kuruşa, 3 lira 50 kuruş olan portakal 23 lira 53 kuruşa, 115 lira olan kuru incir 506 lira 20 kuruşa, 13 lira 33 kuruş olan kabak 47 lira 90 kuruşa markette satıldı” dedi.
1.03.2024 Ekonomi
Baharatların son kullanma tarihi geçtiyse çöpe atmayın! Evde kullanım alanlarını duyunca şaşıracaksınız
Baharatların son kullanma tarihi geçtiyse çöpe atmayın! Evde kullanım alanlarını duyunca şaşıracaksınız Baharatlar, yemeklere tat ve aroma katan önemli malzemelerdir. Ancak, son kullanma tarihleri geçebilir. Ancak, bu durumda çöpe atmak zorunda değilsiniz. Son kullanma tarihi geçen baharatların kullanım alanlarını duyunca çok şaşıracaksınız.
29.02.2024 Püf Noktası
Portakal kadar C vitamini içeriyor! Kolejen üretimini destekliyor, dokuları onarıyor
Portakal kadar C vitamini içeriyor! Kolejen üretimini destekliyor, dokuları onarıyor C vitamini, vücut için hayati öneme sahip olan suda çözünen bir vitamin olup, birçok sağlık faydası sağlar. Portakal en çok c vitamini içeren besinlerin başında yer alır. Ancak bu meyve neredeyse portakal kadar C vitamini içeriyor.
28.02.2024 Püf Noktası
Sabah uyanır uyanmaz yapın, çok etkili! Portakal hafızayı fişek gibi yapıyor
Sabah uyanır uyanmaz yapın, çok etkili! Portakal hafızayı fişek gibi yapıyor Sabahları kendinizin en verimli, en mutlu ve sağlıklı halini işe götürmek istiyorsanız mutlu uyanmanızı sağlayacak ipuçlarına bakmanızda fayda var. İşte detaylar!
26.02.2024 Genel Sağlık
Ayakkabı cilasının mutlulukla bir ilgisi var! Depresyonu işte böyle bıçak gibi kesip atıyor
Ayakkabı cilasının mutlulukla bir ilgisi var! Depresyonu işte böyle bıçak gibi kesip atıyor Pittsburgh Üniversitesi'nden araştırmacılar, olumlu anıları uyandırmada kokuların kelimelerden daha etkili olduğunu, bunun da depresyonlu kişilerin olumsuz düşünce kalıplarından kurtulmasına yardımcı olabileceğini öğrendi. Yapılan araştırmada şaşırılacak kokular vardı. İşte depresyonu ortadan kaldıran o kokular...
18.02.2024 Ruh Sağlığı
Tarihte koku
Tarihte koku Kokunun kadim geçmişi doğudan gelen bir kültür olarak karşımıza çıkıyor. Antik Mısır, Babil, Hitit, Hint, İran, Akdeniz ve Mezopotamya medeniyetleri için koku çok değerliydi.
18.02.2024 Gündem
‘Portakal gazı’ beyne zarar verdi
‘Portakal gazı’ beyne zarar verdi Brown Üniversitesi, 1955-1975 arasında süren Vietnam Savaşı’nda ABD birliklerinin kimyasal silah olarak kullandığı “portakal gazı”nın beyne zarar verdiğini ortaya koydu.
16.02.2024 Dünya
Sevgililer gününde vahşet! Sevgilisi itiraf etti, sulama kuyusundan cesedi çıktı
Sevgililer gününde vahşet! Sevgilisi itiraf etti, sulama kuyusundan cesedi çıktı Adana'da bir kişi sevgililer gününde, kız arkadaşını öldürüp cesedini sulama kuyusuna gömdü.Adli Tıp Kurumuna gelen genç kızın annesi, oyuncak ayı ile feryat etti. Acılı anne, "Benim kızımın sevgilisi yoktu, 4-5 gündür kızımı öldürmüşlerdi" dedi.
15.02.2024 Gündem
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı Ara tatilin sona ermesi ile özellikle nezle, grip, soğuk algınlığı gibi hastalıkların çocuklarda artmasını beklediklerini belirten uzmanlar, mutlaka önlem alınması gerektiğine dikkat çekti.
13.02.2024 Sağlık
Fazla vitamin hasta edebilir
Fazla vitamin hasta edebilir Yüksek dozda C vitamini böbrek taşına, sık alınan E vitamini de inmeye neden oluyor. Çok kullanılan A vitamini ise karaciğere hasar veriyor. Tabağınızda protein, tahıl, sebze-meyve ve süt ürünleri varsa bu vitaminlerin takviye olarak alınması önerilmiyor.
12.02.2024 Gündem
AK Parti'nin Antalya ilçe adayları belli oldu! Erdoğan'dan 31 Mart mesajı
AK Parti'nin Antalya ilçe adayları belli oldu! Erdoğan'dan 31 Mart mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptı. Konuşmasının ardından Erdoğan, Antalya ilçe adaylarını açıkladı.
9.02.2024 Gündem
Kabızlığı birkaç dakika ortadan kaldıran çözüm! 'Portakalı kabuğuyla yiyorum'
Kabızlığı birkaç dakika ortadan kaldıran çözüm! 'Portakalı kabuğuyla yiyorum' Portakalı kabuğuyla yediği videoyu sosyal medyada paylaşan kadının videosu kısa süre içerisinde tıklanma rekoru kırdı. Genç kadın, portakalı kabuğuyla tüketince kabızlık derdinin sona erdiğini belirtiyor. İşte detaylar.
8.02.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Portakal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.