Yemeyenler pişman olur! Vitamin deposu portakallı kerevizin tadı da şifası da başka
Yemeyenler pişman olur! Vitamin deposu portakallı kerevizin tadı da şifası da başka Kereviz, kış aylarında en çok tüketilen sebzeler arasında yer alıyor. Vitamin deposu bu sebze bağışıklık sisteminin güçlenmesinde etkili oluyor. Kış yemekleri arasında sevilen lezzetlerden biri olan kereviz portakalla yapıldığında şifası ikiye katlanıyor.
7.12.2023 Yemek
Portakallı kereviz tarifi
Portakallı kereviz tarifi Zeytinyağlı severlerin bir diğer gözdesi olan portakallı kereviz tarifi ile karşınızdayız. Kış aylarında tercih edilen kereviz birçok derde deva ve fayda yönünden zengin bir besindir. Semt pazarlarında görüp, önünden geçtiğiniz kerevizin bir kez tadına bakmanızı öneriyoruz. Sizin için kerevizin faydalarından ve portakallı kerevizin nasıl hazırlandığından söz edelim.
1.05.2018 Gündem
Portakallı kereviz nasıl yapılır?
Portakallı kereviz nasıl yapılır? Portakallı kereviz yemeği kereviz sevmeyen insanların bile bayılarak yediği bir tariftir. Sağlık deposu kereviz ve C vitamini deposu portakalın birbirine yakıştığı bu tarif, özellikle sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorsanız tam size göre. Büyükannelerimizden öğrendiğimiz bu yemek mutfağımızda pişti mi bütün evi mis gibi kereviz ve portakal kokusu sarar. O halde şimdi hep beraber portakallı kerevizin nasıl yapıldığına bakalım.
29.04.2018 Gündem
Zeytinyağlı, limonlu, portakallı kereviz
Zeytinyağlı, limonlu, portakallı kereviz Kerevizin kokusu çoğu kişiye hoş gelmez, o yüzden yemek bile istemezler ama kereviz başka malzemelerle birleşince kerevizin kimyası değişir ve zeytinyağlı kereviz yemeğinin tadına bakanlar kereviz müptelası olup çıkarlar.