Burdur Postacı'dan Taraftara Çağrı

Postacı'dan Taraftara Çağrı

17.04.2019 - 17:33 | Son Güncellenme:

Postacı'dan taraftara çağrı

Postacıdan Taraftara Çağrı

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - SPOR Toto Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup'ta mücadele eden ve maçların bitimine bir hafta kala en yakın rakibi Kepez Belediyespor'un 5 puan önünde şampiyonluğu garantileyen Bucak Belediye Oğuzhanspor Teknik Direktörü Ali Postacı, kendi sahalarında oynanacak son maça tüm taraftarları davet etti.

Bucak Belediye Oğuzhanspor Teknik Direktörü Ali Postacı, düzenlediği basın toplantısında 2018- 2019 ligini değerlendirerek, çok sıkıntılar yaşadıklarını ve zorluklar çektiklerini, hedeflenen şampiyonluğa da sonunda ulaştıklarını söyledi. Ali Postacı, "Bundan üç dört ay önce, 'hangi takımın şampiyonluk şansı var ise bizim de en az onlar kadar şansımız var' demiştim. Çok sıkıntılı günler yaşadık, maddi sıkıntılar çektik ama bunların hiç birini maçlara yansıtmadık. Biraz abartılı olacak ama biz şapkadan tavşan değil, deve çıkardık. Bu kadar kısıtlı imkanlar, bu kadar imkansızlıklar ile çok zor işler başardık, şampiyon olduk. Biz daha yolun yarısındayız, çok zor rakiplerimiz var, play-off maçlarımızı kazanıncaya kadar daha ligin başındaymış gibi hareket edip, mutlaka 3. Lig'e çıkacağız" dedi.

Takımda bir aile ortamı oluşturulduğunu ve bunu kimsenin bozamayacağına vurgu yapan Ali Postacı, "İkinci yarı maçlarımızın hepsini kazanmak ve bir üst tura geçmeyi hedefledik. Ligin bitimine 4-5 hafta kala rakiplerimizin 7-8 puan önündeydik. Ne yazık ki şampiyonluğa rakip adaylarımızın maçlarına ligde iddiası ya da ligden düşme tehlikesi olmayan takımlar neredeyse yedeklerle gençlerle çıktı. Ama bize gelince hangi rakibimiz olursa olsun hem iç hem dış sahada sezonun en iyi maçlarını çıkardılar. Karşılaşmalar adil olmasa da biz maçlarımızı kazanıp başarımız sürdürdük. Artık Oğuzhanspor olarak vites küçültme lüksümüz yok. Hedefimiz 3. Lig, oldu ya 3. Lig'e çıkamasak bile yine hedef küçültmeyeceğiz" diye konuştu.

Bucak Belediye Oğuzhanspor Teknik Direktörü Ali Postacı, zor günlerinde hep yanında olanlara da teşekkür etti. Postacı, pazar günü şehir stadında oynanacak Aydın 1923 karşılaşmasına tüm taraftarları ve Bucak halkını davet etti.

FOTOĞRAFLI