Premier Lig

Premier Lig

Son dakika premier lig haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan premier lig gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan premier lig haber sayfamızda...

Premier Lig

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.044 premier lig haberi bulunmuştur.
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor Teknik direktörlük kariyerine Süper Lig'de başlayan, Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli, Serie A devinin başına geçebilir.
24.04.2024 İtalya Serie A
Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Bonservis bedeli kabul edildi transfer an meselesi
Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Bonservis bedeli kabul edildi transfer an meselesi Galatasaray'da sezonun öne çıkan isimlerinden Barış Alper Yılmaz için sarı-kırmızılı kulübün belirlediği bonservis bedeli İngiliz ekibi tarafından kabul edildi. Transferin ilerleyen günlerde hız kazanması bekleniyor.
24.04.2024 Galatasaray
Arsenal, Chelsea karşısında 5 golle kazandı!
Arsenal, Chelsea karşısında 5 golle kazandı! Premier Lig'in 28'inci haftasında ertelenen maçta Arsenal, Chelsea'yi 5-0 mağlup etti.
Arsenal - Chelsea maçından kareler
Arsenal - Chelsea maçından kareler Arsenal, Premier Lig'in 29'uncu haftasında ertelenen maçta Chelsea ile karşı karşıya geldi.
West Ham United, Ruben Amorim'e teklifinde Liverpool'u geride bıraktı!
West Ham United, Ruben Amorim'e teklifinde Liverpool'u geride bıraktı! Ruben Amorim'i teknik direktör listesinde bulunduran West Ham United'ın Liverpool'dan daha fazla bir teklifte bulunduğu öğrenildi.
Michael Olise için Avrupa devleri transfer yarışında!
Michael Olise için Avrupa devleri transfer yarışında! Crystal Palace'ın 22 yaşındaki yıldızı Michael Olise için Avrupa devlerinin harekete geçtiği öğrenildi.
Liverpool'da Diogo Jota'dan kötü haber geldi!
Liverpool'da Diogo Jota'dan kötü haber geldi! Jürgen Klopp, Diogo Jota'nın sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.
Liverpool'dan Arne Slot için hamle geldi!
Liverpool'dan Arne Slot için hamle geldi! Jürgen Klopp ile sezon sonunda vedalaşacak Liverpool'un Arne Slot ile temasa geçtiği öğrenildi.
Aston Villa, Unai Emery ile sözleşme uzattı!
Aston Villa, Unai Emery ile sözleşme uzattı! Premier Lig temsilcisi Aston Villa, Unai Emery ile nikah tazeledi.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.04.2024 Süper Lig
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip!
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip! Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Semih Kılıçsoy için Premier Lig'in dev takımları yakın takipte bulunuyor. 18 yaşındaki forvet, attığı goller ve oynadığı futbolla adından sıkça söz ettirirken Avrupa kulüplerinin onun için kurguladıkları transfer planı da ortaya çıktı.
23.04.2024 Beşiktaş
Arsenal-Chelsea maçı Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile Misli'de
Arsenal-Chelsea maçı Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile Misli'de Premier Lig'in zirvesinde Manchester City ve Liverpool'la amansız bir şampiyonluk yarışı veren Arsenal, son haftalarda kırılması güç bir görüntüde olan Chelsea'yi Emirates'te konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
Acun Ilıcalı yeni kulüp alıyor! Panathinaikos cevabı
Acun Ilıcalı yeni kulüp alıyor! Panathinaikos cevabı Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yeni kulüp satın almayı hedeflediğini açıkladı. Panathinaikos iddialarını cevaplayan Acun Ilıcalı, Hull City'deki durumu anlattı.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Jose Mourinho: İstemediğim birkaç oyuncu hala orada!
Jose Mourinho: İstemediğim birkaç oyuncu hala orada! Jose Mourinho, Manchester United kariyerine dair çarpıcı ifadeler kullandı.
Chelsea'da Thiago Silva'ya veda kararı!
Chelsea'da Thiago Silva'ya veda kararı! Chelsea'nin Thiago Silva ile sezon sonunda yollarını ayırmak istediği öğrenildi.
Manchester City'de Jack Grealish'in üstü çizildi!
Manchester City'de Jack Grealish'in üstü çizildi! Manchester City'nin yıldızı Jack Grealish'in biletininin kesildiği aktarıldı.
Premier Lig'de Nottingham Forest'tan VAR kayıtları talebi!
Premier Lig'de Nottingham Forest'tan VAR kayıtları talebi! Premier Lig temsilcisi Nottingham Forest, Everton maçındaki VAR kayıtlarının yayınlanmasını istedi.
Porto, Casa Pia deplasmanında galip!
Porto, Casa Pia deplasmanında galip! Portekiz Premier Lig'in 30'uncu haftasında Porto, Casa Pia'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti.
21.04.2024 Dünyadan Futbol
Sporting Lizbon, Vitoria Guimaraes engeline takılmadı!
Sporting Lizbon, Vitoria Guimaraes engeline takılmadı! Portekiz Premier Lig'in 30'uncu haftasında Sporting Lizbon, Vitoria Guimaraes'i 3-0 mağlup etti.
21.04.2024 Dünyadan Futbol
Liverpool, Fulham deplasmanında 3 golle galip!
Liverpool, Fulham deplasmanında 3 golle galip! Premier Lig'in 34'üncü haftasında Liverpool, Fulham deplasmanında 3-1 kazandı.
Aston Villa, Bournemouth karşısında 3 golle galip!
Aston Villa, Bournemouth karşısında 3 golle galip! Aston Villa, Premier Lig'in 34'üncü haftasında Bournemouth'u 3-1 mağlup etti.
Crystal Palace, West Ham United'ı ezdi geçti!
Crystal Palace, West Ham United'ı ezdi geçti! Premier Lig'in 34'üncü haftasında Crystal Palace, West Ham United'ı 5-2 mağlup etti.
Everton, Nottingham Forest engeline takılmadı!
Everton, Nottingham Forest engeline takılmadı! Premier Lig'in 34'üncü haftasında Everton, Nottingham Forest'ı 2-0 mağlup etti.
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ile yenilere gün doğdu!
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ile yenilere gün doğdu! Beşiktaş’taki ikinci macerasına galibiyetle başlayan Serdar Topraktepe, Santos döneminde devre arasında alınmasına rağmen kulübeye mahkum olan Worrall’ın yanında son maçlarda yedek kalan Musrati’ye de ilk 11’de forma verdi.
21.04.2024 Beşiktaş
Arsenal, Wolverhampton deplasmanında galip!
Arsenal, Wolverhampton deplasmanında galip! Arsenal, Premier Lig'in 34'üncü haftasında Wolverhampton deplasmanından 2-0 galip ayrıldı.

Benzer Haber Etiketleri

Premier Lig ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.