SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Propolis ve shea yağı ile cilt bakımı

Nuxe Reve de Miel serisi ile propolis ve shea yağı ile kuru cilt bakımı yapmak mümkün.

|

Nuxe'ün en sevilen serilerinden, bal özlü Re^ve de Miel® serisinin formülü Propolis Oleoaktifleri ve Shea Yağı ile zenginleştiriliyor ve yepyeni ürünler ile genişliyor. Ballı içeriğiyle onarıcı Super Balm kuru ve hassas ciltler için acil durumların kurtarıcısı olarak aileye katılıyor. Ultra besleyici ve onarıcı dudak balsamı ve ultra rahatlatıcı vücut kremi ise yenilenen formülleriyle her zamankinden daha güçlü ve onarıcı!

Ballı ic¸erigˆiyle onarıcı Super Balm

Cildinizin kuru ve hassas bölgelerinin yeni kahramanı
Cildin yanaklar, burun kenarları, dirsekler ve topuklar gibi kuru ve hassas bölgeleri özel bakıma ihtiyaç¸ duyar. %97 doğal içerikli formülüyle Nuxe Onarıcı Super Balm, besleyici
ve onarıcı bir konsantrasyon sunuyor. Bal ve balmumunun değerli botanik yağlarla buluştuğu içerik cildin acil durum çağrısına anında yanıt veriyor, cildi onarıyor ve rahatlatıyor. Aynı zamanda manikür ve pedikür sırasında tırnak etini yumuşatıp tırnağa bakım yapıyor ve el-ayak bakımının vazgeçilmez bir parçası haline geliyor.

Alu¨minyum kutusuyla hem orijinal bir go¨ru¨nu¨m, hem de pratik bir kullanım sunan Nuxe Onarıcı Super Balm, gu¨n boyunca makyaj c¸antanızın vazgec¸ilmezlerinden biri olmaya aday. Her an kurtarıcınız olacak u¨ru¨n, botanik yagˆlarla balmumunun birles¸iminden dogˆan es¸siz dokusuyla da yapıs¸kan olmayan, deride kısa su¨rede emilen bir formu¨l sunuyor. Bu tensel kullanım keyfi nektar, çiçek balı, mimoza ve vanilya notalarıyla zenginles¸en, bu¨yu¨leyici bir kokuyla harmanlanarak benzersiz bir cilt bakım deneyimi vadediyor.

Tu¨m ailenin kurtarıcısı

Bu dogˆal ve es¸siz, c¸ok amac¸lı cilt bakım mucizesi ailenin tu¨m u¨yelerine hitap ediyor: Dermatolojik go¨zlem es¸ligˆinde farklı yas¸ gruplarında test edilen Nuxe Onarıcı Super Balm, 36 aydan itibaren c¸ocuklara da gu¨venle uygulanabiliyor.
Fiyat: 60 TL

Bal O¨zlu¨ Dudak Balsamı - Ultra besleyici ve onarıcı

Dudak balsamı yenilenen formülüyle kuru ve yıpranmış dudaklar için daha güçlü ve onarıcı. İçeriğindeki akasya balı, değerli botanik yağlar, balmumuna eklenen Shea yağı ve Propolis Oleoaktifleri dudakları nemlendirmek, yumuşatmak ve gerginlik hissini azaltmak için mükemmel! Orijinal formülün o benzersiz imza dokusu ve kokusu, zengin, tende eriyen yapısıyla ve sabit yağların doğal kokusuyla çok tanıdık ve her uygulamada kullanım keyfi garantili!
Fiyat: 40 TL

Ultra Rahatlatıcı Vu¨cut Kremi

Kuru ve hassas ciltlerin olmazsa olmazı bu vu¨cut kremi, yogˆun yapısına ragˆmen cilt tarafından hızlı bir s¸ekilde yeni emilen formu¨lu¨yle anında rahatlama sagˆlıyor.
%95,5 dogˆal ic¸erigˆi bal, Shea yagˆı, degˆerli botanik yagˆlar (pirinc¸ kepegˆi ve susam) ve Argan yagˆı ile cildi besliyor ve geride saten yumus¸aklıgˆı bırakıyor. Kadifemsi yumus¸aklıgˆa sahip bitiris¸iyle olagˆanu¨stu¨ bir formu¨le sahip olan Ultra Rahatlatıcı Vu¨cut Kremi kalıcı bir rahatlık hissi sunuyor!
Fiyat: 95 TL

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.