Prostat

Prostat

Son dakika prostat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan prostat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan prostat haber sayfamızda...

Prostat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.038 prostat haberi bulunmuştur.
Emekli astsubaya gelen telefon hayatını kararttı! 'Ben böyle bir hataya düşmemiştim'
Emekli astsubaya gelen telefon hayatını kararttı! 'Ben böyle bir hataya düşmemiştim' Samsun’da emekli astsubay Birol Çelebi (58), kendisini telefonla arayıp banka çalışanı olarak tanıtan kişi tarafından 67 bin lira dolandırıldı. Çelebi, “Ben bugüne kadar böyle bir hataya düşmemiştim” dedi.
27.03.2024 Gündem
Dünyanın her yerinden yazdılar! 'Nazik mesajlarınız beni çok etkiledi’
Dünyanın her yerinden yazdılar! 'Nazik mesajlarınız beni çok etkiledi’ İngiltere Veliaht Prensi William’ın eşi Prenses Kate (42) cuma günü kanser tedavisi gördüğünü açıkladıktan sonra dünyanın her yerinden şifa dileyen mesajlar aldı.
25.03.2024 Dünya
Kate Middleton’ın kanser teşhisi hakkında neler biliniyor?
Kate Middleton’ın kanser teşhisi hakkında neler biliniyor? Galler Prensesi Kate Middleton, kanser teşhisinin ardından Şubat sonunda önleyici kemoterapiye başladığını açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Çiğ kırmızı soğan şifa kaynağı
Çiğ kırmızı soğan şifa kaynağı Tüm soğanların ama özellikle de çiğ yenilen kırmızı soğanın çok faydalı olduğu bildirildi.
20.03.2024 Dünya
Kolon kanserine karşı beslenmeye dikkat!
Kolon kanserine karşı beslenmeye dikkat! Mart ayı, kolorektal kanser farkındalık ayı. Sağlık Bakanlığı istatistiklerine göre, ülkemizde kolorektal kanser türleri hem erkeklerde hem de kadınlarda ilk üçte yer alıyor. En basit korunma yolu ise; sağlıklı beslenme, obeziteyle mücadele ve egzersiz yapmaktan geçiyor.
16.03.2024 Pazar
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi?
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi? Geçirdiği ameliyattan sonra gözlerden uzak olan İngiltere Prensesi Kate Middleton'ın yokluğu mırıltılara yol açıyordu. Ancak geçtiğimiz Anneler Günü'nde dedikoduları susturmak için yayınlanan aile fotoğrafının editlendiği ortaya çıkınca, komplo teorileri internette sel olup aktı.
16.03.2024 Dünya
Bora Gencer: Tolga Savacı'nın haklı gerekçeleri vardı!
Bora Gencer: Tolga Savacı'nın haklı gerekçeleri vardı! Bodrum'da yaşayan Bora Gencer, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir dönem adından sıkça söz ettiren şarkıcı, 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu Amerika'da hayatını kaybeden oyuncu Tolga Savacı hakkında konuştu.
1.03.2024 Cadde
Her kirli nefeste kanser tehlikesi
Her kirli nefeste kanser tehlikesi Hava kirliliğinin, meme kanserine yakalanma riskini yüzde 45, prostat kanseri olma riskini ise yüzde 28 artırdığı ortaya çıktı.
28.02.2024 Dünya
Neruda’nın mezarı açılıyor
Neruda’nın mezarı açılıyor Nobel ödüllü Şilili şair Pablo Neruda’nın ölümünün gizemi 40 yıl sonra açığa çıkacak.
22.02.2024 Kültür Sanat
Kanser tedavisi gören ABD Savunma Bakanı Austin hastaneye kaldırıldı
Kanser tedavisi gören ABD Savunma Bakanı Austin hastaneye kaldırıldı Savunma Bakanı Lloyd Austin'e geçen aralık ayında kanser teşhisi konmasına karşın Başkan Biden ve üst düzey yetkililerin konuyla ilgili bilgilendirilmemesi tepkiye neden olmuştu.
12.02.2024 Dünya
Kral Charles kansere yakalandı! Prens Harry İngiltere'ye dönmek için harekete geçti
Kral Charles kansere yakalandı! Prens Harry İngiltere'ye dönmek için harekete geçti İngiltere Kralı III. Charles, kansere yakalandı. Dünyayı şoke eden haberin ardından, Kral'ın arasının bozuk olduğu bilinen oğlu Sussex Dükü Prens Harry, Londra'ya gitmek üzere harekete geçti. Eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'ın Prens'e eşlik etmeyeceği bildirilirken, tahtın varisi Galler Prensi William'ın tedavi sürecinde olan babası adına ek görevler üstlenebileceği söylendi. İşte Kraliyet Ailesi'nin son durumu...
6.02.2024 Cadde
Buckingham Sarayı duyurdu: İngiltere Kralı III. Charles kansere yakalandı
Buckingham Sarayı duyurdu: İngiltere Kralı III. Charles kansere yakalandı Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konduğunu açıkladı.
6.02.2024 Dünya
Buckingham Sarayı duyurdu! İngiltere kralı kansere yakalandı
Buckingham Sarayı duyurdu! İngiltere kralı kansere yakalandı Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konduğunu duyurdu. Kamuya açık etkinliklerine ara verecek olan Kral Charles, devlet başkanı olarak anayasal rolüne devam edecek.
5.02.2024 Dünya
Namibya Cumhurbaşkanı Geingob, 82 yaşında hayatını kaybetti
Namibya Cumhurbaşkanı Geingob, 82 yaşında hayatını kaybetti Bir dönem Alman sömürgesi olan ülkenin Cumhurbaşkanı Geingob, son olarak Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açtığı soykırım davasına destek vermişti.
4.02.2024 Dünya
Kansere karşı hangi testler yapılmalı?
Kansere karşı hangi testler yapılmalı? ‘Kanser’ kelimesi dahi korkutucu olsa da erken teşhis ile pek çok kanser türü öldürücü olmaktan çıkıyor. Siz de yıllık sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin.
4.02.2024 Gündem
ABD Savunma Bakanı Austin hastalığını gizlediği için özür diledi
ABD Savunma Bakanı Austin hastalığını gizlediği için özür diledi ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, bu ayın başında geçirdiği bir operasyonun ardından ortaya çıkan komplikasyonlar nedeniyle hastaneye kaldırıldığının günlerce ABD Başkanı Joe Biden’dan gizlenmesi nedeniyle ABD halkından özür diledi.
1.02.2024 Dünya
Ameliyat olan ABD Savunma Bakanı Austin görevine geri dönüyor
Ameliyat olan ABD Savunma Bakanı Austin görevine geri dönüyor ABD Savunma Bakanlığı’ndan bir yetkili, aralık ayında prostat kanseri ameliyatı olan Savunma Bakanı Lloyd Austin’in pazartesi günü görevine döneceğini açıkladı.
27.01.2024 Dünya
Kanser olan ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'den ilk görüntü geldi
Kanser olan ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'den ilk görüntü geldi Kanser olduğu açıklanan ABD Savunma Bakanı günler sonra ilk kez görüntülendi.
24.01.2024 Dünya
Buckingham Sarayı açıkladı! İngiltere Kralı Charles ameliyat olacak
Buckingham Sarayı açıkladı! İngiltere Kralı Charles ameliyat olacak Buckingham Sarayı tarafından yapılan açıklamada, İngiltere Kralı III. Charles'ın önümüzdeki hafta prostat ameliyatı olacağı duyuruldu. Öte yandan İngiltere Kralı III. Charles'ın oğlu Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate’in ameliyat olduğu ve yaklaşık 2 hafta hastanede kalacağı açıklandı.
17.01.2024 Dünya
Gizli ses kaydı ortaya çıktı! ABD'yi sarsan konuşma
Gizli ses kaydı ortaya çıktı! ABD'yi sarsan konuşma ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in geçirdiği hastalık nedeniyle 911'i arayan kişinin yetkililere söyledikleri dünya medyasında ses getirdi.
17.01.2024 Dünya
ABD Savunma Bakanı taburcu edildi: Kanser olduğu açıklanmıştı
ABD Savunma Bakanı taburcu edildi: Kanser olduğu açıklanmıştı  ABD Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde prostat kanseri ameliyatının ardından idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle yeniden hastaneye kaldırılan ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in taburcu edildiği bildirildi.
16.01.2024 Dünya
Hastalığı Biden'dan gizlenmişti! ABD Savunma Bakanı taburcu edildi
Hastalığı Biden'dan gizlenmişti! ABD Savunma Bakanı taburcu edildi ABD Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde prostat kanseri ameliyatının ardından idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle yeniden hastaneye kaldırılan ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in taburcu edildiği bildirildi.
15.01.2024 Dünya
Biden'a bilgi verilmemişti! Austin'in prostat kanseri olduğu ortaya çıktı
Biden'a bilgi verilmemişti! Austin'in prostat kanseri olduğu ortaya çıktı ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in prostat kanseri tedavisi gördüğü bildirilerek, Austin'e kanser teşhisinin geçtiğimiz sene aralık ayında konulduğu belirtildi.
9.01.2024 Dünya
İsraf var, besleyici değil, sağlığı tehdit ediyor! Gıdada çok yönlü tehdit
İsraf var, besleyici değil, sağlığı tehdit ediyor! Gıdada çok yönlü tehdit Gıda Krizi Raporu’nda tuz, düşük kalite yağlar, şekerler ve zararlı tatlandırıcılar içeren gıdalardaki tehlikelere dikkat çekilerek, “Bu gıdaların satışlarının artmasının nedeni, beyindeki ödül mekanizmalarını harekete geçirmesi” tespitine yer veriliyor. Ayrıca gıdaların besleyici değerlerden yoksun olduğuna vurgu yapılıyor.
2.01.2024 Gündem
Zamana meydan okuyabilirsiniz!
Zamana meydan okuyabilirsiniz! Uzmanlara göre, ilerleyen yaşla birlikte hareket ederek kasları güçlendirmek çok önemli. Ayrıca vücuda faydalı bir şekilde beslenmek ve dengeleyici ilaçlar kullanmak da sağlık önerileri arasında yer alıyor.
17.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Prostat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.