Ps3

Ps3

Son dakika PS3 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan PS3 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan PS3 haber sayfamızda...

Ps3

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.010 ps3 haberi bulunmuştur.
GTA 5 Hileleri 2024: GTA V Araba, Para, Ölümsüzlük, Uçak, Silah, Motor Hileleri, Şifreleri ve Kodları
GTA 5 Hileleri 2024: GTA V Araba, Para, Ölümsüzlük, Uçak, Silah, Motor Hileleri, Şifreleri ve Kodları Dünyanın en popüler oyunları arasında yer alan GTA 5, Grand Theft Auto serisinin yedinci ana oyunudur. Piyasaya sürüldüğü 2013 yılında milyonlarca kişi tarafından beğenilip oynanmaya başlamıştır. Rockstar North tarafından geliştirilmiş ve Rockstar Games tarafından piyasaya sürülmüştür. Oyunda yer alan bazı göreveler vardır. Ancak görevleri tamamlamak zorlaşabilir. GTA V'de görevleri kolaylaştırabilmek adına GTA 5 hileleri vardır. Bu hile kodları oyuncuların zaman kaybetmeden ve kolayca görevlerini yerine getirmesini sağlar. Bu hileler XBOX, PS3, PS4 ve PC'lerde aktif hale getirilebilir. GTA V araba, para, ölümsüzlük, uçak, silah, motor hileleri ve kodları ile detaylı bilgi için "GTA 5 Hileleri" içeriğimize göz atabilirsiniz.
15.01.2024 Oyun
GTA Vice City Hileleri 2024: GTA Helikopter, Ölümsüzlük, Para, Araba, Polis, Tank Hilesi ve GTA Vice City Tüm Şifreleri (PC ve PS)
GTA Vice City Hileleri 2024: GTA Helikopter, Ölümsüzlük, Para, Araba, Polis, Tank Hilesi ve GTA Vice City Tüm Şifreleri (PC ve PS) Oyun sektörünün popüler isimlerinden GTA’nın en efsane serisi hiç şüphesiz Vice City’dir. 2002 yılında ilk kez piyasaya sürülen ve oyun dünyasına farklı bir bakış açısı kazandıran GTA Vice City yaklaşık 20 yıldır hala severek oynanıyor. Oyun severler GTA Vice City hileleri ile görevlerini hızlıca tamamlayabiliyor. GTA serisinin en efsane oyunlarından Vice City’de araba, helikopter, ölümsüzlük, motor hilesi gibi şifreler ile oyun daha eğlenceli hale getiriliyor. Ancak oyunda para hilesi olmasa da kazanmak için bazı yöntemler bulunuyor. GTA PC ve PS helikopter, ölümsüzlük, para, araba, polis, tank hilesi ve tüm şifreleri nelerdir? diyorsanız GTA Vice City hileleri 2024 içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri Dünyaca ünlü GTA San Andreas oyunu yıllardır severek oynanmaya devam ediyor. Büyük küçük herkesin oynadığı GTA San Andreas’ı daha kolay ve eğlenceli hale getirmek isteyenler için araba, para, tank, kıyafet, ölümsüzlük, paraşüt, cephane gibi GTA SA hileleri bulunuyor. GTA serisinin en sevilen oyunları arasında yer alan GTA SA’nın tüm şifre kodları zorlanılan görevleri geçmede kolaylık sağlıyor. Ancak GTA SA hilelerini aktifleştirmek için bazı kriterler bulunuyor. GTA SA araba, motor, silah, para, tank, cephane, kıyafet PC, PS hilesi ve tüm şifreleri nelerdir? diyorsanız "GTA San Andreas Hileleri 2024" içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Sony, PlayStation 5’in desteklemeyeceği oyunları açıkladı
Sony, PlayStation 5’in desteklemeyeceği oyunları açıkladı Üretici firma Sony, önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülecek PlayStation 5'in (PS5) desteklemeyeceği oyunları açıkladı.
19.09.2020 Teknoloji
Temmuz ayı itibariye bedava olan PlayStation 4 oyunları
Temmuz ayı itibariye bedava olan PlayStation 4 oyunları PlayStation Plus'ın Temmuz ayı kapsamında ücretsiz dağıtacağı oyunlar belli oldu.
1.07.2020 E-Spor
Sega, Yakuza serisini sonunda PC'ye getiriyor
Sega, Yakuza serisini sonunda PC'ye getiriyor Sega, iki Yakuza oyununun PC için yolda olduğunu açıkladı. Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami, 1 Ağustos'ta PC oyuncularının beğenisine sunulacak.
12.06.2018 Oyun
God of War detaylı inceleme: Yaşlı, baltalı ve her zamanki gibi öfkeli
God of War detaylı inceleme: Yaşlı, baltalı ve her zamanki gibi öfkeli Tanrıların korkulu rüyası Kratos, yeni God of War ile geri döndü. Olympos tanrılarının ona karşı olan intikamını, Kratos şimdi İskandinav Tanrıları ve canavarların topraklarında yaşayan bir adam olarak sürdürüyor. Hayatta kalmak için savaşmanın yanında oğluna da aynılarını yapmaya öğretiyor. Kratos hem saygınlığını kazanmaya kararlı bir oğlanın akıl hocası ve koruyucusu hem de öfkesinin üstesinden gelmek için beklenmedik bir fırsatla karşı karşıya. İskandinavya orman ve dağlarının içinde geçen God of War, yaratıkları, canavarları ve tanrıları olan kendi pantheonuyla belirgin bir şekilde yeni bir ortama sahip. O halde sizleri yeni God of War’ın detaylı incelemesiyle baş başa bırakıyorum.
9.05.2018 Teknoloji
FIFA 18'e Dünya Kupası için özel bir mod geliyor
FIFA 18'e Dünya Kupası için özel bir mod geliyor EA Games, FIFA 2018'e özel Dünya Kupası için güncelleme yayınlayacağını resmi olarak duyurdu. 29 Mayıs’ta PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için gelecek güncellemeyle futbolseverler Dünya Kupası moduna ücretsiz olarak erişebilecek.
2.05.2018 Oyun
Grand Theft Auto V Premium Edition, geliştirmeler ve yeni özelliklerle yakında gelebilir
Grand Theft Auto V Premium Edition, geliştirmeler ve yeni özelliklerle yakında gelebilir Grand Theft Auto V (GTA V) dünya çapında 90 milyondan fazla kopya sattı. Yayıncı Rockstar Games, Nisan ayında oyunun "Premium Edition" sürümünün yayınlayacağını duyurdu.
16.03.2018 Oyun
PES 2018'in demosu yayınlandı
PES 2018'in demosu yayınlandı Konami Digital Entertainment, Pro Evolution Soccer 2018'in demosunu yayınladı. PES 2018'in demosu ilk olarak PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 platformları için indirilmeye sunuldu.
30.08.2017 Oyun
NBA 2K18'in yeni fragmanı paylaşıldı
NBA 2K18'in yeni fragmanı paylaşıldı NBA 2K serisinin yeni oyunu olan NBA 2K18'in yeni fragmanı paylaşıldı. İşte NBA hayranlarının merakla beklediği NBA 2K18'in yeni fragmanı.
18.08.2017 Oyun
PS Plus üzerinden ağustos ayında ücretsiz sunulacak oyunlar belli oldu
PS Plus üzerinden ağustos ayında ücretsiz sunulacak oyunlar belli oldu Sony her ay olduğu gibi bu ay da PS Plus'ın ağustos ayında kullanıcılarına bedava sunacağı oyunları açıkladı. İşte PlayStation Plus üyeleri için ağustos ayının bedava oyunları.
27.07.2017 Teknoloji
PS4 oyunları PlayStation Now ile PC'den de oynanabilecek
PS4 oyunları PlayStation Now ile PC'den de oynanabilecek Sony, PS Now ile PlayStation 4 oyunlarının PC'de oynanabileceğini açıkladı. Ayrıca PS Now kütüphanesinin toplam oyun sayısı da 500'ü aştı.
7.07.2017 Oyun
FIFA 18'in Türkiye satış fiyatları açıklandı
FIFA 18'in Türkiye satış fiyatları açıklandı Electronic Arts Inc., 29 Eylül 2017’de dünya çapında PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülecek FIFA 18’in tüm platformlar için Türkiye satış fiyatı açıklandı.
7.06.2017 Oyun
PlayStation 3'ün devri resmen sona erdi
PlayStation 3'ün devri resmen sona erdi Sony'nin 2006'dan bu yana piyasada olan oyun konsolu PlayStation 3'ün üretimi resmi olarak durduruldu. Piyasadaki PlayStation 3'ler satıldıktan sonra ne yazık ki yeni PlayStation 3 görülmeyecek.
30.05.2017 Teknoloji
NBA 2K18'in çıkış tarihi belli oldu
NBA 2K18'in çıkış tarihi belli oldu NBA 2K serisinin yeni oyunu olan NBA 2K18'in çıkış tarihi ve oyunun kapağında kimin olacağı açıklandı. İşte NBA hayranlarının merakla beklediği NBA 2K18'in çıkış tarihi ve kapak yıldızı.
18.08.2017 Teknoloji
PlayStation'da bir devir daha kapanıyor
PlayStation'da bir devir daha kapanıyor Sony Computer Entertainment tarafından geliştirilen video oyun konsolu PlayStation serisi'nin 2007 yılında piyasaya sunduğu PlayStation 3'ün Japonyada üretimine son verildi.
17.03.2017 Teknoloji
PlayStation oyunları bundan sonra sadece PC ve PS4’te oynanabilecek
PlayStation oyunları bundan sonra sadece PC ve PS4’te oynanabilecek PlayStation Now hizmeti ile farklı platformda PlayStation 4 oyunlarını oynanabilir kılan Sony, önemli bir karara imza attı. Firma aldığı karar ile birlikte artık hizmetini sadece PC ve PS4 platformlarında sunacak.
20.02.2017 Teknoloji
Oyun severlere aksesuar geldi
Oyun severlere aksesuar geldi Teknosa, kendi özel markası olan Preo ürün ailesine yeni oyun aksesuarlarını ekledi.
23.10.2016 Ekonomi
Ubisoft’tan Ücretsiz Oyun
Ubisoft’tan Ücretsiz Oyun Oyunlarında gösterdiği grafik politikası ile bolca ağır eleştiri alan Ubisoft, ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Bu ayın yıldızı belli oldu...
14.07.2016 Teknoloji
The Last Guardian’dan Heyecan Verici Yeni Bilgiler
The Last Guardian’dan Heyecan Verici Yeni Bilgiler Uzun bir süredir geliştirilme sürecinde olan The Last Guardian yapımı, nihayet bu yıl içerisinde satışa sunulmuş olacak…
15.06.2016 Teknoloji
Bu Haftanın Yıldız Oyunları
Bu Haftanın Yıldız Oyunları Yazın gelişine hazırlanırken buyrun haftanın öne çıkan oyunları. Kuşkusuz listede ilk göze çarpan isim Overwatch ve Total War: Warhammer. Her iki isim farklı türlere ait olsa da ilerleyen günlerde en çok satanlar listesinde birincilik için sıkı bir kapışma içerisinde olacaklar. 24 Mayıs Overwatch (PC, PS4, Xbox One) Total War: Warhammer (PC) Tropico 5: Penultimate Edition […]
27.05.2016 Oyun Dunyasi
GTA 5’in Satışları Dudak Uçuklatıyor
GTA 5’in Satışları Dudak Uçuklatıyor Son yılların en başarılı oyunlarından biri olan GTA 5, elde ettiği satış rakamı ile birlikte adeta ne denli başarılı olduğunu kanıtlıyor…
20.05.2016 Teknoloji
Mayıs Ayının PS Plus Oyunları Belli Oldu
Mayıs Ayının PS Plus Oyunları Belli Oldu Sony Mayıs ayının ücretsiz PS Plus oyunlarının listesini yayınladı.PS4, PS3 ve Vita platformlarına gelen indirimler de oyun severleri mutlu edecek.
2.05.2016 Teknoloji
Bu Hafta En Çok Bu Oyunları Oynayacaksınız
Bu Hafta En Çok Bu Oyunları Oynayacaksınız Oyun dünyası yine birbirinden eğlenceli içeriklere ev sahipliği yapacak. Haftanın en önemli ismi ise hiç kuşkusuz Remedy Entertainment’ın geliştirdiği Quantum Break. Ayrıca yarış severlerin de bir süredir takip ettiği, sade yapısıyla öne çıkan DiRT Rally ve Star Wars severlerin ise dilinden düşürmediği Star Wars: Batllefront’un DLC’si Outer Rim, beklenen diğer oyunlar arasında. İşte 4 – […]
5.04.2016 Oyun Dunyasi

Benzer Haber Etiketleri

Ps3 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.