Gündem PTT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu...

PTT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu...

11.09.2018 - 09:46 | Son Güncellenme:

12 Ağustos 2018 tarihinde yapılan PTT sınavının sonuçları için heyecan dorukta. Sürekli araştırılan PTT sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu. PTT'nin Twitter üzerindeki destek hattından duyurulan o tarih...

PTT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak Tarih belli oldu...

PTT yazılı sınavına katılan adaylara, PTT'nin Twitter üzerindeki destek hattından duyuru geldi. PTT İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'ndan yapılan yazılı sınav duyurusunda sonuçların açıklanacağı adres olarak http://ik.ptt.gov.tr ve http://ptt.gov.tr adresi üzerinden açıklanacağı bilgisi paylaşıldı.

Haberin Devamı

PTT YAZILI SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

PTT'nin Twitter üzerindeki destek hattından yapılan açıklamaya göre, PTT A.Ş. 2018/1 Personel Alım yazılı sınav sonuçlarının 20 Eylül 2019 tarihinde açıklanması bekleniyor.

Sınav sonuçları http://ptt.gov.tr ve http://ik.ptt.gov.tr adreslerinde yayınlanacaktır. Adaylar, sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını PTT’nin 1840 no’lu posta çeki hesabına 30 TL itiraz ücreti yatırıldığını gösteren belge ve itiraz gerekçesini gösteren dilekçe ile yazılı sınav sonucunun yayınlandığı günü takip eden yedi gün içinde gazisem@gazi.edu.tr e-mail adresine yapacaklardır. Sınavla ilgili itirazlara ilişkin itiraz değerlendirme raporu http://ik.ptt.gov.tr adresinde yayınlanacaktır. Adaylar, sınav sonuçlarına yapılacak itirazlarda 23 üncü maddede belirtilen hususlara uymak zorundadır.

Haberin Devamı

PTT PERSONEL ALIMI İÇİN BELİRLENEN MESLEK GRUPLARI

Şirketimizin personel ihtiyacının karşılanmasını teminen yapılacak olan Avukat, Mimar, Mühendis (Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, İnşaat, Makine, Harita), PTT Uzman Yardımcısı, PTT Uzman Yardımcısı ( Hukuk, Endüstri Mühendisi, Mütercim-Tercümanlık), Tekniker (Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, İnşaat, Makine, Matbaacılık, Teknik Ressam, Metal İşleri, Harita), Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık, Bankacılık, Pazarlama, Lojistik, PTT’de Çalışan Firma Elemanı), Postacı, Postacı (PTT’de Çalışan Firma Elemanı) yazılı sınavları, Gazi Üniversitesi tarafından yapılacaktır.