Blenderı bu 5 ürüne daldırmayın! Daha kesin çözümler için ilkel yöntemler seçin
Blenderı bu 5 ürüne daldırmayın! Daha kesin çözümler için ilkel yöntemler seçin Mutfakta hayat kurtaran ev aletlerinden biridir Blender. Sert ve kırılması güçlü yiyecekleri kırar, püre ya da sıvı hale gelmesi gereken bir ürün varsa hızlıca çözer. Ancak belki de blenderın asıl görevi bu değildir. İçine buz atmak da sıcak bir çorbayı çektirmek de yanlıştır. İşte söz konusu blender olduğunda içine atılmaması gereken 5 ürün!
10.03.2024 Püf Noktası
Patates püresi dondurucuya atılır mı? Püf noktası tereyağ ve krema
Patates püresi dondurucuya atılır mı? Püf noktası tereyağ ve krema Patates püresi her zaman favori bir yemektir ve genellikle ayarı tutturulamaz, haddinden fazla yapılır. Hal böyle olunca çöpe dökülmek istemeyen patates püresi günlerce dolapta sürünür de sürünür sonra da bozulur. Peki patates püresini dondurucuya atıp, tekrar kullanana kadar bekletmek mümkün mü?
13.12.2023 Püf Noktası
Püre yemekler, bebeklerin dil gelişimini olumsuz etkiliyor
Püre yemekler, bebeklerin dil gelişimini olumsuz etkiliyor Bebeklerin içerik yönünden zengin ve kolay yemesi için püre haline getirilen yemeklerin gelişimlerine zarar verdiğine dikkat çeken uzmanlar, bu beslenme tarzının tıpkı “fast food” gibi kolay, hızlı ama zararlı olduğunu vurguluyor. Uzmanlara göre, bebeği kolaya alıştıran bu yöntem; tat farkındalığı, çiğneme, etkin dil hareketleri ve yutmanın sağlıklı gerçekleşme süreçlerinin takibinde sorun yaşamasına yol açıyor.
31.07.2018 Bebek
Dalyan köfte nasıl yapılır?
Dalyan köfte nasıl yapılır? Dalyan köfte tarifi hem doyurucu hem de lezzetli bir tarif. Peki özellikle akşam yemeklerinde yanında püre ile çok güzel bir ikili olan dalyan köte nasıl yapılır? İşte dalyan köfte tarifi:
15.03.2018 Yemek
Dört mevsim püresi tarifi
Dört mevsim püresi tarifi Dört mevsim püresi yapımı aslında patates püresine benziyor. Peki dört mevsim püresi nasıl yapılır? işte dört mevsim püresi tarifi:
12.12.2017 Yemek
Bu cep inanılır gibi değil!
Bu cep inanılır gibi değil! Microsoft'un geliştirdiği iki cep telefonu hakkında yeni detaylar sızdı ama inanılır gibi değil!
8.03.2010 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri