Quaresma

Quaresma

Son dakika quaresma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan quaresma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan quaresma haber sayfamızda...

Quaresma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.844 quaresma haberi bulunmuştur.
Çocuklarıyla alışveriş turuna çıkan Atiba Hutchinson'a yoğun ilgi!
Çocuklarıyla alışveriş turuna çıkan Atiba Hutchinson'a yoğun ilgi! 2013-2023 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Atiba Hutchinson, geçtiğimiz gün oğulları Noah, Nava ve Ayo ile birlikte Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Sempatik aile, meydan katında uzun süre alışveriş yapıp, yeni sezon ürünlerini inceledi.
16.03.2024 Cadde
SON DAKİKA: Galatasaray'dan Oliveira kararı! İşte Karagümrük maçı sonrası yaşananlar
SON DAKİKA: Galatasaray'dan Oliveira kararı! İşte Karagümrük maçı sonrası yaşananlar Beşiktaş'ı derbide 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri aktardı. Dindar, Fatih Karagümrük maçından sonra kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira için alınan son kararı duyurdu.
4.03.2024 Galatasaray
Denizlispor'da kötü seri devam etti!
Denizlispor'da kötü seri devam etti! Fethiyespor'a 1-0 mağlup olan Denizlispor, TFF 2. Lig'de 21 puanda kaldı ve düşme hattında işini zorlaştırdı.
19.02.2024 2.Lig
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta Aboubakar kararını duyurdu | 'Quaresma'dan rica ediyorum futbolu bıraksın'
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta Aboubakar kararını duyurdu | 'Quaresma'dan rica ediyorum futbolu bıraksın' Beşiktaş Süper Lig'in 26. haftasında kendi sahasında Konyaspor'u konuk edecek. Gazeteci Serdar Sarıdağ karşılaşma öncesi Skorer'in canlı yayınında siyah-beyazlı takımdaki son gelişmeleri aktardı.
19.02.2024 Beşiktaş
Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında farklı galip!
Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında farklı galip! Trendyol Süper Lig'in 26'ncı haftasında Galatasaray, Ankaragücü deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
18.02.2024 Ankaragücü
Sarunas Jasikevicius: Sonunda kazanan taraf olduk!
Sarunas Jasikevicius: Sonunda kazanan taraf olduk! Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, ING Türkiye Kupası'ndaki şampiyonluğu değerlendirdi.
18.02.2024 Basketbol
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan Ricky Quaresma'ya kanca! 'Takip ediyoruz'
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan Ricky Quaresma'ya kanca! 'Takip ediyoruz' Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Ricardo Quaresma ve oğlu Ricky Quaresma'nın kendisiyle ilgili yaptığı paylaşımları cevapladı.
18.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan gövde gösterisi! 4 yeni transfer imzaladı
Beşiktaş'tan gövde gösterisi! 4 yeni transfer imzaladı Kartal’ın ara transferde renklerine bağladığı Ernest Muci, Al-Musrati, Joe Warrall ve Jonas Svensson medya önünde sözleşme imzaladı. Büyük umutlarla kadroya dahil edilen yıldız oyuncular, siyah-beyazlı takımın hedeflerine ulaşması için sahada savaşacaklarını aktardı.
11.02.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Erden Timur'dan 'Kadıköy' hamlesi! Nevzat Dindar 2 transferi açıkladı
Galatasaray'da Erden Timur'dan 'Kadıköy' hamlesi! Nevzat Dindar 2 transferi açıkladı Galatasaray zirve yolundaki rakibi Fenerbahçe'nin puan kaybettiği 21'inci haftada Trabzonspor'u deplasmanda 5-1 yenerek gövde gösterisi yaptı. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar da sarı-kırmızılı ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi. 5-1'lik galibiyet öncesi yaşananları aktaran Nevzat Dindar, transfer hedeflerini de duyurdu.
22.01.2024 Galatasaray
Süper Lig'de 22. haftanın hakemleri açıklandı! Dikkat çeken atama, bir hafta Fenerbahçe'ye bir hafta Galatasaray'a
Süper Lig'de 22. haftanın hakemleri açıklandı! Dikkat çeken atama, bir hafta Fenerbahçe'ye bir hafta Galatasaray'a Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kızıştı. 22. haftanın perdesi yarın açılacak. Türkiye Futbol Federasyonu 22. haftanın hakemlerini açıkladı. Başakşehir-Fenerbahçe ve Galatasaray-İstanbulspor maçlarına yapılan atamalar dikkat çekti.
22.01.2024 Süper Lig
Quaresma'dan transfer açıklaması! Beşiktaş'a açık kapı
Quaresma'dan transfer açıklaması! Beşiktaş'a açık kapı Beşiktaş, Fernando Santos'un talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürürken siyah-beyazlıların eski futbolcusu Quaresma'dan sürpriz bir açıklama geldi.
22.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan kadro dışı ve Quaresma cevabı
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan kadro dışı ve Quaresma cevabı Fatih Karagümrük'le karşılaşacak Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, kadro dışı kalan oyuncular, Santos'un teknik ekibi ve transferler hakkında bilgi verdi.
10.01.2024 Beşiktaş
Fernando Santos: Benim takımım hep kazanacak!
Fernando Santos: Benim takımım hep kazanacak! Beşiktaş’la 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli teknik direktör Fernando Santos, zaferler kazanmak için hep birlikte çalışacaklarının altını çizdi, “Kaybettiğim zaman uyuyamam. Benim takımım her zaman kazanmak zorunda. Sahaya adeta ölmek için çıkmalıyız” dedi.
10.01.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci derken ters köşe! Sırada Stefan Savic de var
Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci derken ters köşe! Sırada Stefan Savic de var Fenerbahçe, ara transferde stoper için iki isim üzerinde duruyor. Önceliği Savic olmak üzere, Bonucci ile de flört eden sarı-lacivertlilerin ikisini birden alabileceği vurgulandı. Kadıköy ekibi, ikinci yarı için sakatlıkları da göz önünde bulunduruyor.
10.01.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş, Rizespor'u deplasmanda farklı mağlup etti!
Beşiktaş, Rizespor'u deplasmanda farklı mağlup etti! Süper Lig'de ertelenen 16'ncı haftada Beşiktaş, Rizespor'u deplasmanda 4-0'lık skorla geçmeyi başardı.
9.01.2024 Rizespor
Başakşehir, deplasmanda Kasımpaşa engeline takılmadı!
Başakşehir, deplasmanda Kasımpaşa engeline takılmadı! Başakşehir, Süper Lig'in 16'ncı haftasında ertelenen maçta Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 mağlup etti.
9.01.2024 Kasımpaşa
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy fırtınası! 2008'den sonra bir ilk
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy fırtınası! 2008'den sonra bir ilk Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, Rizespor deplasmanında muhteşem bir performans sergiledi. 18 yaşındaki hücum oyuncusu, siyah-beyazlılarda 2008'den bu yana bir ilke imza attı.
10.01.2024 Beşiktaş
Barcelona'nın taksit hesabı Arda Güler transferine engel oldu! Manchester City gerçeği ortaya çıktı
Barcelona'nın taksit hesabı Arda Güler transferine engel oldu! Manchester City gerçeği ortaya çıktı Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler'in Fenerbahçe'den ayrılık sürecinde yaşananlar ortaya çıktı. Barcelona'nın transferde taksit hesabına takıldığı aktarıldı.
10.01.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma sürprizi! Fernando Santos ile görüşecek
Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma sürprizi! Fernando Santos ile görüşecek Beşiktaş'ta Fernando Santos ile sözleşme imzalanmasının ardından Portekiz basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Fernando Santos'un Ricardo Quaresma ile görüşeceği kaydedildi.
10.01.2024 Beşiktaş
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu! Transferdeki yol haritasını açıkladı
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu! Transferdeki yol haritasını açıkladı Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat'ın açıklamalarında bulunduğu imza töreninde Portekizli teknik adam kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı kulüp, Santos ile 1.5 yıllık anlaşma sağlandığını KAP'a bildirdi.
10.01.2024 Beşiktaş
Süper Lig'in ve Avrupa'nın kabusu Afrika Uluslar Kupası!
Süper Lig'in ve Avrupa'nın kabusu Afrika Uluslar Kupası! Afrika’da iki yılda bir düzenlenen Uluslar Kupası, kapılarını bir kez daha açmaya hazırlanıyor. Avrupa kulüplerinin önemli futbolcularından haftalarca uzak kalmasına neden olacak dev turnuva, bu takımları büyük bir endişeye sevk ediyor.
7.01.2024 Futbol
Galatasaray'da yönetimden transferde gizlilik kararı!
Galatasaray'da yönetimden transferde gizlilik kararı! Yaz döneminde ilgilendiği bazı isimleri rakiplerine kaptıran Galatasaray bu kez transfer çalışmalarını gizli yürütecek. Böylece hem futbolcuların maliyeti düşecek, hem de başka takımların devreye girmesi engellenecek.
7.01.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta tarihi buhran! Teknik direktör belirsizliği kriz yarattı
Beşiktaş'ta tarihi buhran! Teknik direktör belirsizliği kriz yarattı Bu sezon oynanan 18 karşılaşmanın 7’sini kaybeden Beşiktaş, lig tarihindeki en kötü dönemini yaşıyor. Çalımbay’ın gönderilmesi sonrasında, “A, B, C planımız var” dendi ancak iki haftadır kimse gelmedi. “204 ülkede istediğim kapıyı 10 dakikada açarım” diyen Başkan Arat şimdiden sorgulanmaya başladı.
7.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe talimatnameye takıldı! Samet Aybaba ihtimali
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe talimatnameye takıldı! Samet Aybaba ihtimali Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta saha kenarında bulunan Serdar Topraktepe'nin TFF talimatnamesi nedeniyle bundan sonra saha kenarında yer alamayacağı öğrenildi.
7.01.2024 Beşiktaş
Arda Güler sahne aldı! Real Madrid, Arandina'yı 3 golle geçti
Arda Güler sahne aldı! Real Madrid, Arandina'yı 3 golle geçti İspanya Kral Kupası Son 32 Turu'nda Real Madrid, Arandina deplasmanından 3-1 galip ayrıldı. Real Madrid'de milli yıldız Arda Güler maça ilk 11'de başladı.
6.01.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Quaresma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.