Rahatsızlık

Rahatsızlık

Son dakika rahatsızlık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rahatsızlık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rahatsızlık haber sayfamızda...

Rahatsızlık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.123 rahatsızlık haberi bulunmuştur.
Sergi pozlarına tepki yağdı!
Sergi pozlarına tepki yağdı! Sevgilisi Sayna Soleimanpour’un ‘Life in Plastic’ adlı sergisi için objektif karşısına geçen Uraz Kaygılaroğlu’nun verdiği pozlar, sosyal medya kullanıcılarını rahatsız etti.
18.04.2024 Cadde
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu Fatih’te aralarında boşanma davası bulunan Emine Cin'i sokakta yürürken durdurup tartışma sonrasında 5 kez kurşunlayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Levent Cin hakkında savcı mütalaasını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz CHP Genel Başkanı Özel, CHP’ye oy veren hiç kimseyi pişman etmeyeceklerini belirterek “Biz belediyeleri, ikinci yüzyılın ilk genel seçiminde Atatürk’ün partisini iktidar yapmak üzere aldık. Herkesi kucaklayacağız” dedi.
17.04.2024 Gündem
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, zirve takibini sürdürmek için Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadelede Fenerbahçe 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karagümrük mücadeleyi 9 kişi tamamladı.
14.04.2024 Futbol
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik Süper Lig'de Fatih Karagümrük'e konuk olan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar maç içinde Krunic'e tepki gösterdi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe öncesi Karagümrük'te Emre Mor şoku!
Fenerbahçe öncesi Karagümrük'te Emre Mor şoku! Süper Lig'de Fenerbahçe'yi konuk eden Fatih Karagümrük'te Emre Mor şoku yaşandı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Drift attı bedeli ağır oldu! Hem ceza yedi hem de trafikten men edildi
Drift attı bedeli ağır oldu! Hem ceza yedi hem de trafikten men edildi Kayseri'de drift atarak etrafı rahatsız eden bir araç sürücüsü yaptıklarının cezasını ağır ödedi. Hem ceza kesildi hem de araç trafikten men edildi.
12.04.2024 Gündem
2'si kadın 4 kişinin köpek sevme kavgası karakolda bitti
2'si kadın 4 kişinin köpek sevme kavgası karakolda bitti Aydın'ın Kuşadası ilçesinde iddiaya göre alkollü olan 2'si kadın 4 kişi ile köpeğini sevmek istedikleri bir adam arasında tartışma çıktı. Çevredekilerin de dahil olduğu olay bir anda arbedeye döndü. Polis kavgaya karışanları ayırmak için biber gazı kullandı.
11.04.2024 Gündem
Deniz Seki: Menajerimi değiştirdim, çok mutluyum
Deniz Seki: Menajerimi değiştirdim, çok mutluyum Deniz Seki, önceki gün İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, Antalya konseri için yolda olduğunu belirtti. Ünlü isim menajerini değiştirdiğini ve şimdi çok daha mutlu olduğunu da söylemeden geçmedi.
10.04.2024 Cadde
'Rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar!'
'Rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar!' 'Sen Nasıl İstersen' ve 'Yüzde Yüz Severim' parçalarıyla tanınan, son olarak Sezen Aksu’nun ‘Hadi Git’ isimli şarkısını yeniden yorumlayan Zeynep Mansur, müziğe olan tutkusunu dile getirdi.
11.04.2024 Cadde
Kahvenin hikayesi: Vücudumuza etkileri neler, bizi nasıl uyandırıyor?
Kahvenin hikayesi: Vücudumuza etkileri neler, bizi nasıl uyandırıyor? Kahve dünyanın dört bir yanında milyonlarca insanın günlük rutininin bir parçası. Farklı coğrafyalarda bu kadar çok kişinin vazgeçilmezi haline gelebilmiş az sayıda gıda vardır.
9.04.2024 Dünya
Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama
Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama Eskişehir'de evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan Türk sinemasının efsane oyuncularından Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca açıklama yaptı.
8.04.2024 Cadde
Japon şirketler saman nezlesi olan çalışanlarına 'tropikal kaçış' gezileri sunuyor
Japon şirketler saman nezlesi olan çalışanlarına 'tropikal kaçış' gezileri sunuyor Ülkede saman nezlesi çalışanların üretkenliğini etkileyen önemli bir sorun olarak kabul ediliyor.
7.04.2024 Dünya
Ali Koç'tan Edin Dzeko'ya Süper Kupa vetosu!
Ali Koç'tan Edin Dzeko'ya Süper Kupa vetosu! Fenerbahçe kaptanı Edin Dzeko, Başkan Ali Koç ile yaptığı görüşmede, "Karara saygı duyuyoruz ama G.Saray maçına çıkmak istiyoruz" dedi. Koç'un ise "Bu yoldan dönüş yok" diyerek talebi geri çevirdiği ortaya çıktı.
7.04.2024 Fenerbahçe
Ayakkabı sıkıyorsa bu yöntemi deneyin! 1 numara büyütüyor
Ayakkabı sıkıyorsa bu yöntemi deneyin! 1 numara büyütüyor Bazı durumlarda ayakkabınızın ayağınızı sıkması gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle internetten alışveriş yapanların daha çok karşılaştığı bir problem. Ancak merak etmeyin bu yöntem ayakkabılarınız bir numara büyüyecek.
6.04.2024 Püf Noktası
Guterres: Sorun bu hataların artarak devam etmesine izin veren askeri sistem
Guterres: Sorun bu hataların artarak devam etmesine izin veren askeri sistem Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail’in World Central Kitchen’a (WCK) bağlı 7 çalışana yönelik saldırısına değinerek, “Asıl sorun hataları kimin yaptığı değil, bu hataların artarak devam etmesine izin veren askeri sistemdir” dedi.
5.04.2024 Dünya
Muhittin Böcek mazbatasını aldı
Muhittin Böcek mazbatasını aldı Yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı 2'nci kazanan CHP'li Muhittin Böcek, mazbatasını törenle aldı.
4.04.2024 Gündem
Son dakika: YSK'dan Van açıklaması
Son dakika: YSK'dan Van açıklaması Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, seçim sonuçlarıyla ilgili itirazların bugün de görüşüleceğini belirterek, "Van ile ilgili verilen gerekçeli karar bugün yazılacak" dedi.
4.04.2024 Gündem
Van’da mazbata Zeydan’a döndü
Van’da mazbata Zeydan’a döndü Yüksek Seçim Kurulu (YSK), DEM Parti’nin Van İl Seçim Kurulu’nun Abdullah Zeydan’ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı “seçilmemiş sayılması” ve mazbatanın seçimi ikinci sırada tamamlayan AK Parti’nin adayı Abdulahat Arvas’a verilmesi kararına yaptığı itirazı, oy çokluğu ile kabul etti.
4.04.2024 Gündem
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti...
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti... DEM Parti'nin yaptığı itirazı Yüksek Seçim Kurulu kabul etti. Van'da mazbata Abdullah Zeydan'a verilecek.
3.04.2024 Gündem
İftar daveti hayatını kurtadı: Koltukta oturmuş olsaydım, ölürdüm
İftar daveti hayatını kurtadı: Koltukta oturmuş olsaydım, ölürdüm Diyarbakır'da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet eden dernek başkanı Mehmet Topkaç, olay sırasında yakındaki komşusunda iftarda olduğunu belirterek, "Eğer koltukta oturmuş olsaydım röportaj yapacak durumda değildim. Oturduğum yerde mermi kafaya isabet etmişti. Alnın hizasında gelmiş" dedi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
2.04.2024 Gündem
‘Milletimizin mesajını aldık’
‘Milletimizin mesajını aldık’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin geçici sonuçlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.
2.04.2024 Gündem
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yaptı. Erken seçim yaygarasının aymazlık olduğunu söyleyen Bahçeli, 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır.' dedi.
1.04.2024 Haberler
Cemil Tugay'dan 31 Mart değerlendirmesi
Cemil Tugay'dan 31 Mart değerlendirmesi Resmi olmayan sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rahatsızlık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.