Rahim sarkması ameliyatsız tedavi olabilir mi?
Rahim sarkması ameliyatsız tedavi olabilir mi? Rahim sarkması ameliyatsız tedavi olabilir mi? PembeNar TV'den Gizem Aydoğan sordu, Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Evrim Aksoy cevapladı:
14.11.2017 Sağlık
Rahim sarkması nasıl önlenir?
Rahim sarkması nasıl önlenir? Rahim sarkması nasıl önlenir? Kadın hastalıklarından biri olan rahim sarkması hakkında bilmeniz gerekenleri PembeNar TV'den Gizem Aydoğan sordu, Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Evrim Aksoy cevapladı:
14.11.2017 Sağlık
Rahim sarkması nedir?
Rahim sarkması nedir? Rahim sarkması nedir? Kadınların çok sık karşılaştığı sorunlardan biri olan rahim sarkması hakkında bilmeniz gerekenleri PembeNar TV'den Gizem Aydoğan sordu, Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Evrim Aksoy cevapladı:
14.11.2017 Sağlık
Hamilelikte rahim sarkması nasıl tedavi edilir?
Hamilelikte rahim sarkması nasıl tedavi edilir? Hamilelikte rahim sarkması nasıl tedavi edilir? Hamilelik döneminde kadınların karşılaştığı rahatsızlıklardan biri de rahim sarkması. Hamilelikte rahim sarkması hakkında bilmeniz gerekenleri PembeNar TV'den Gizem Aydoğan sordu, Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Evrim Aksoy cevapladı:
14.11.2017 Sağlık
Rahim sarkması ameliyatı nasıl yapılır?
Rahim sarkması ameliyatı nasıl yapılır? Rahim sarkması ameliyatı nasıl yapılır? PembeNar TV'den Gizem Aydoğan sordu Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Evrim Aksoy cevapladı:
14.11.2017 Sağlık
Rahim sarkmasının ilk belirtileri nelerdir?
Rahim sarkmasının ilk belirtileri nelerdir? Rahim sarkmasının ilk belirtileri nelerdir? PembeNar TV'den Gizem Aydoğan sordu, Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Evrim Aksoy cevapladı:
14.11.2017 Sağlık
Rahim sarkması normal doğuma engel mi?
Rahim sarkması normal doğuma engel mi? Rahim sarkması normal doğuma engel mi? PembeNar TV'den Gizem Aydoğan sordu, Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Evrim Aksoy cevapladı:
14.11.2017 Sağlık
Rahim sarkması ameliyatı sonrası cinsellik
Rahim sarkması ameliyatı sonrası cinsellik Rahim sarkması ameliyatı sonrası cinsellik nasıl etkilenir? Rahim sarkması ameliyatı sonrası ne zaman cinsel ilişkiye girilebilir? PembeNar TV'den Gizem Aydoğan sordu, Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Evrim Aksoy cevapladı:
14.11.2017 Sağlık
Rahim sarkması belirtileri nelerdir?
Rahim sarkması belirtileri nelerdir? Rahim sarkması belirtileri nelerdir? PembeNar TV'den Gizem Aydoğan sordu, Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Evrim Aksoy cevapladı:
14.11.2017 Sağlık
Rahim sarkmasında ameliyat gerekli mi?
Rahim sarkmasında ameliyat gerekli mi? Kadınların en büyük sorunlarından biri de rahim sarkması. Peki rahim sarkmasında ameliyat gerekli mi? PembeNar TV'den Gizem Aydoğan sordu, Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Evrim Aksoy cevapladı:
14.11.2017 Sağlık
Rahim sarkması adet düzensizliği yapar mı?
Rahim sarkması adet düzensizliği yapar mı? Rahim sarkması adet düzensizliği yapar mı? PembeNar TV'den Gizem Aydoğan sordu, Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Evrim Aksoy cevapladı:
14.11.2017 Sağlık
Rahim sarkması neden olur?
Rahim sarkması neden olur? Rahim sarkması yaşam kalitesini bozan fakat hayati tehlikeye sebep olmayan kadınsal bir rahatsızlıktır. Rahim sarkması bazı kadınlarda vajinayı elle kontrol ederken bile hissedilebilir. Rahim sarkmasının nedenleri, belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? Merak ettiğiniz tüm soruları haberimizde derledik…
24.01.2018 Kadın Sağlığı
Rahim sarkması nedir? Neden olur?
Rahim sarkması nedir? Neden olur? Rahim sarkması nedir? Rahim sarkması neden olur, nasıl tedavi edilir? Rahim sarkması ile ilgili Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Evrim Aksoy bilgi verdi.
8.09.2017 Kadın Sağlığı