Raikkonen

Raikkonen

Son dakika raikkonen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan raikkonen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan raikkonen haber sayfamızda...

Raikkonen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.009 raikkonen haberi bulunmuştur.
Skandal patladı! Dünya şokta, Finlandiya'nın müstakbel lideri ifşa oldu
Skandal patladı! Dünya şokta, Finlandiya'nın müstakbel lideri ifşa oldu Sanna Marin'in barda olay olan görüntülerini yeni yeni unutan Finlandiya'da bu sefer bambaşka bir olay patlak verdi. Muhalefetin önemli isimlerinden solcu vekilin yıllar önce çekilmiş kareleri dünya basınında ses getirdi.
6.07.2023 Dünya
Başbakanlığı devreden Sanna Marin, özel hayatının artık konuşulmamasını istedi
Başbakanlığı devreden Sanna Marin, özel hayatının artık konuşulmamasını istedi NATO’nun 31’inci üyesi Finlandiya’da eski Başbakan Sanna Marin ve kabinesi, görevi dün yeni Başbakan Petteri Orpo liderliğindeki Ulusal Koalisyon Partisi’nin kabinesine devretti. Özel hayatı son zamanlarda sıkça basına konu olan Marin, özel hayatının daha fazla tartışılmamasını istedi.
21.06.2023 Dünya
Sanna Marin boşanıyor! Dünyanın konuştuğu ayrılığın perde arkası
Sanna Marin boşanıyor! Dünyanın konuştuğu ayrılığın perde arkası Dünyanın en genç başbakanı unvanına birkaç hafta içinde veda edecek Finlandiya lideri, sürpriz bir kararla evliliğini sonlandıracağını duyurdu. Yerel medya, dünya çapında yankı bulan boşanmanın öncesini yazdı.
11.05.2023 Dünya
Sanna Marin boşanıyor
Sanna Marin boşanıyor Finlandiya’da nisan ayı başında yapılan seçimleri kaybettikten sonra parti başkanlığından da istifa eden dünyanın en genç eski başbakanlarından Sanna Marin boşanacağını açıkladı.
11.05.2023 Dünya
Rusya’ya kafa tutan Instagram çağının lideri
Rusya’ya kafa tutan Instagram çağının lideri Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, dümeni NATO’ya kırıp ülkesinin tarafsızlığına son vererek Rusya’ya meydan okuyor. Dünyanın en genç başbakanı olan feminist siyasetçi, Instagram paylaşımlarıyla da ünlü. İşte 36 yaşındaki Marin’in hikâyesi
15.05.2022 Dünya
Formula 1'de Max Verstappen dünya şampiyonu oldu!
Formula 1'de Max Verstappen dünya şampiyonu oldu! Formula 1'de şampiyonluk yarışı nefes kesti. Abu Dhabi Grand Prix'ine 2. sırada başlayan Hamilton ilk turda Verstappen'i geçti. Yarışın son turunda Hamilton'ı geride bırakan Vertsappen yarışı lider tamamladı ve ilk şampiyonluğunu kazandı. Hollandalı pilotun ilk sözleri; "Tüm yarış mücadele ettim ve son turda kazandım. Çılgıncaydı. Sergio'ya çok teşekkür ederim... Checo Perez'e teşekkür ediyorum. Hamilton'a karşı çok sert bir savunma yaptı. Umarım birlikte 10-15 sene daha bunu yaparız." dedi.
12.12.2021 Skorer
Kimi Raikkonen'den Formula 1'e üzücü veda
Kimi Raikkonen'den Formula 1'e üzücü veda Abu Dhabi GP'de son yarışına çıkan Kimi Raikkonen fren arızası nedeniyle yarışı bırakmak zorunda kaldı ve Formula 1 kariyeri böylece bitmiş oldu.
12.12.2021 Motor Sporları
Formula 1 Abu Dabi GP'de pole pozisyonu Verstappen'in
Formula 1 Abu Dabi GP'de pole pozisyonu Verstappen'in Formula 1'de sezonun 22'nci ve son ayağı Abu Dabi Grand Prix'sinde sıralama turlarının ardından pole pozisyonunun sahibi Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen oldu. Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton ikinci sırayı alırken, McLaren'in Büyük Britanyalı pilotu Lando Norris ise üçüncü sıradan start alacak.
11.12.2021 Motor Sporları
Formula 1'de pilotların kaza masrafı dudak uçuklattı!
Formula 1'de pilotların kaza masrafı dudak uçuklattı! Formula 1'de şampiyonluk rekabeti son hafta yapılacak Abu Dhabi yarışına taşındı. Tarihi yarış öncesi ise pilotların, takımlarına çıkardığı masraflar belli oldu.
9.12.2021 Motor Sporları
Son dakika - Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde zafer Valtteri Bottas'ın
Son dakika - Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde zafer Valtteri Bottas'ın Milyonların merakla beklediği Formula 1 Türkiye Grand Prix'si nefes kesti. İstanbul Park'taki mücadeleye ilk cepte başlayan Mercedes AMG Petronas takımının pilotu Valtteri Bottas birinci oldu. İkinci sırayı Red Bull Racing'ten Max Verstappen alırken, yine Red Bull Racing'ten Sergio Perez üçüncü oldu. Bu sonuçla Max Verstappen genel klasmanda zirveye yükseldi.
10.10.2021 Motor Sporları
F1: Formula 1 yarışı kim kazandı 2021? İşte, takımlar ve sıralama
F1: Formula 1 yarışı kim kazandı 2021? İşte, takımlar ve sıralama Formula 1'de İstanbul Grand Prix'i sona erdi. Heyecan dolu yarışmanın bitişiyle birlikte "F1: Formula 1 yarışı kim kazandı?" sorusu sıklaştı.
10.10.2021 Skorer
F1 Türkiye Grand Prix'sine pole pozisyonu Bottas'ın oldu
F1 Türkiye Grand Prix'sine pole pozisyonu Bottas'ın oldu İstanbul Park'taki pist rekorunu iki kez tazeleyen Hamilton, sıralama turlarını ilk sırada bitirmesine rağmen cezası nedeniyle yarışa 11. sıradan başlayacak. Yarınki yarıştaki pole pozisyonunda Valtteri Bottas olacak.
9.10.2021 Motor Sporları
Son dakika - Türkiye Grand Prix'sinde Hamilton yine pist rekorunu kırdı
Son dakika - Türkiye Grand Prix'sinde Hamilton yine pist rekorunu kırdı Formula 1 Rolex Türkiye Grand Prix'sinde ikinci antrenman turları koşuldu ve ilk gün sona erdi.
8.10.2021 Motor Sporları
Büyük gün geldi! Formula 1 heyecanı yeniden İstanbul'da... 2 milyar kişi izleyecek
Büyük gün geldi! Formula 1 heyecanı yeniden İstanbul'da... 2 milyar kişi izleyecek 2020'deki yarışın ardından İstanbul 11 ay sonra, bir kez daha Formula 1 çekişmesine tanıklık ediyor. Formula 1 Rolex Türkiye Grand Prix’sinde takımlar antrenman turlarına çıktı. Türkiye Grand Prix'sinde ilk gün geride kalırken antrenman turlarında İngiliz pilot Lewis Hamilton en iyi sıralamayı yaptı. 2005-2011 yılları arasında kesintisiz şekilde yarışlara ev sahipliği yapan Intercity İstanbul Park, dünyanın en çok izlenen organizasyonlarından biri olan Formula 1'in pilotlarını yeniden ağırlıyor. Intercity İstanbul Park Genel Müdürü Sadi Hezber, bu yıl seyirci rekoru kıracaklarını ifade ederken şimdiden Anadolu yakasındaki tüm otellerin tamamen dolduğunu söyledi. 2 milyar insanın ekranları başından izlediği dev organizasyonun İstanbul ayağı için önümüzdeki yıllara dair hedeflerini de açıklayan Hezber, yarış için İstanbul'a 10 jumbo jetin de geldiğini açıkladı.
8.10.2021 Gündem
Son dakika haberi: Formula 1'de İstanbul yarışı öncesi Lewis Hamilton'a ceza! İlk 15 dakikada rekor kırdı
Son dakika haberi: Formula 1'de İstanbul yarışı öncesi Lewis Hamilton'a ceza! İlk 15 dakikada rekor kırdı Formula 1 Türkiye'de motor değişikliğine giden Lewis Hamilton, 10 sıra grid cezası alacak. Lewis Hamilton ayrıca, 2005 yılından beri Juan Pablo Montoya'da bulunan "en hızlı tur" rekorunu ilk antrenman turunda kırdı.
8.10.2021 Motor Sporları
Son dakika haberi: Formula 1'de Türkiye heyecanı! Şampiyonlukta kritik viraj
Son dakika haberi: Formula 1'de Türkiye heyecanı! Şampiyonlukta kritik viraj Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, İstanbul'un ev sahipliği yapacağı Türkiye Grand Prix'siyle sürecek. Bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Red Bull pilotu Max Verstappen 7, Mercedes'ten Lewis Hamilton ise Türkiye Grand Prix'sine kadar 5 yarış galibiyeti elde etti.  240 bin kişilik kapasiteye sahip Intercity İstanbul Park'ta satışa çıkarılan 100 bin biletin tamamına yakını tükendi. 
8.10.2021 Motor Sporları
Formula 1'de şampiyonluk yarışının nabzı İstanbul'da atacak
Formula 1'de şampiyonluk yarışının nabzı İstanbul'da atacak Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 16. yarışı Türkiye Grand Prix'si, şampiyonluk için kıyasıya çekişen Lewis Hamilton ile Max Verstappen'in mücadelesine sahne olacak.
7.10.2021 Motor Sporları
Türkiye GP'sinin en başarılı pilotu Brezilyalı Felipe Massa
Türkiye GP'sinin en başarılı pilotu Brezilyalı Felipe Massa Felipe Massa, kariyerindeki ilk birinciliği aldığı İstanbul'da 2006, 2007 ve 2008'de üst üste 3 kez zafere ulaştı. İstanbul Park'ta geçen yıl aldığı ikinci yarış galibiyeti Hamilton'a kariyerinin 7. şampiyonluğunu getirirken, Raikkonen, Button ve Vettel birer kez podyumun zirvesine çıktı.
6.10.2021 Motor Sporları
İstanbul Park'ın rekorları Juan Pablo Montoya'da
İstanbul Park'ın rekorları Juan Pablo Montoya'da Kolombiyalı pilot Montoya, 2005'te düzenlenen ilk yarışta İstanbul Park'ın en hızlı tur zamanı ve en yüksek hız rekorlarını ele geçirdi. Türkiye'de şu ana kadar düzenlenen 8 yarışta Montoya'nın rekorlarına en fazla yaklaşan isimler 2008'de Massa ve Raikkonen oldu.
6.10.2021 Motor Sporları
Son dakika - Demba Ba futbolu bıraktığını açıkladı!
Son dakika - Demba Ba futbolu bıraktığını açıkladı! Beşiktaş ve Başakşehir formalarını giyen 36 yaşındaki Senegalli golcü Demba Ba, futbolu bıraktığını açıkladı.
13.09.2021 Futbol
Son dakika - Koronavirüsü atlatan F1 pilotu Kimi Raikkonen pistlere dönüyor
Son dakika - Koronavirüsü atlatan F1 pilotu Kimi Raikkonen pistlere dönüyor Formula 1 takımlarından Alfa Romeo'nun Fin pilotu Kimi Raikkonen, yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) atlatmasının ardından Rusya Grand Prix'sinde piste çıkacak.
13.09.2021 Motor Sporları
F1 pilotu Kimi Raikkonen, İtalya yarışını da kaçıracak!
F1 pilotu Kimi Raikkonen, İtalya yarışını da kaçıracak! Koronavirüs tedavisi devam eden Formula 1 takımlarından Alfa Romeo'nun Fin pilotu Kimi Raikkonen, İtalya Grand Prix'sinde de yer alamayacak.
8.09.2021 Motor Sporları
Son dakika haberi: Kimi Raikkonen'in testi pozitif çıktı
Son dakika haberi: Kimi Raikkonen'in testi pozitif çıktı Formula 1 takımlarından Alfa Romeo'nun Fin pilotu Kimi Raikkonen'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonucu pozitif çıktı.
4.09.2021 Motor Sporları
Giulia GTA'yı Kimi Räikkönen test etti
Giulia GTA'yı Kimi Räikkönen test etti Alfa Romeo Racing – ORLEN Formula 1 takımının Fin pilotu Kimi Räikkönen, Giulia GTA ve GTAm modellerinin son testlerini gerçekleştirdi. Alfa Romeo ve Sauber Engineering tarafından uygulanan yeni aerodinamik çözümleri geliştirmeyi amaçlayan testlerin sonuncusu, 1960’lardan bu yana sportif Alfa Romeo’ların geliştirildiği ve test edildiği İtalya’daki Balocco Test Pisti’nde yapıldı.
1.07.2021 Otomobil
Alfa Romeo 111. yaşını hayranlarıyla kutlayacak
Alfa Romeo 111. yaşını hayranlarıyla kutlayacak 24- 27 Haziran tarihleri arasındaki kutlamalarda markanın yıldönümünü daha özel kılmak için, süper spor otomobil Giulia GTA/GTAm’ın da ilk teslimatları gerçekleştirilecek.
17.06.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Raikkonen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.