SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Rakha ile sürdürülebilir sadelik

Yenilikçi ve inovatif yabancı markaları Türkiye'de temsil eden C79 Showroom, marka portföyine doğa dostu Rakha markasını ekledi.

|

Sürdürülebilir, çözümsel ve trendlerden bağımsız bir moda anlayışını ulaşılabilir kılmaya calışan Rakha, sadeliği ve rahatlığı ön planda tutarken, inovatif kumaşlara yer veriyor. Koleksiyonunu, %95 sürdürülebilir kumaşlardan üretirken, pet şişe ve atık polyester kumaşlarının geri dönüşümünden elde edilen malzemeleri de kullanılıyor.

Giy-çık anlayışını kendisine motto edinen Rakha, bol pantolonlar ve gömleklerin yanısıra selülöz bazlı kumaşlardan ürettiği on bin yıkamaya kadar bozulmayan yenilikçi maxi elbiseler ile her yaş ve bedenden kadına hitap eden bir ürün yelpazesi sunuyor. Dünyamızı ve bedenlerimizi kirleten kimyasal katkılı pamukluları kesinlikle kullanmayan Rakha, koleksiyonlarında sadece GOTS sertifikalı %100 Organik pamuklulara yer veriyor.

Çalışan, eğlenmeyi seven, cool ve bilinçli modern şehir kadınlarının markası olan Rakha, ürünleriyle hedef kitlesininin gündüzden geceye kendini rahat hissetmesini sağlıyor.

Rakha markası, yurtdışında TopShop Oxford gibi mağazalarda satışa sunulmaktadır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.