Rakka

Rakka

Son dakika Rakka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rakka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rakka haber sayfamızda...

Rakka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.952 rakka haberi bulunmuştur.
MİT, Kamışlı'da vurdu! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi
MİT, Kamışlı'da vurdu! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine başarılı operasyonlar devam ederken son haber Suriye'nin Kamışlı bölgesinden geldi.
27.02.2024 Haberler
MİT, Kamışlı'da vurdu! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi
MİT, Kamışlı'da vurdu! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine başarılı operasyonlar devam ederken son haber Suriye'nin Kamışlı bölgesinden geldi.
27.02.2024 Gündem
Kırıkkale'de hastaneden kaçan hükümlü yakalandı
Kırıkkale'de hastaneden kaçan hükümlü yakalandı Kırıkkale'de cezaevinden sevk edildiği hastaneden ameliyat elbiseleriyle kaçan hükümlü Ömer Faruk B., polis ekiplerince yakalandı.
12.02.2024 Gündem
Kocaeli'de terör operasyonu! 11 kişi gözaltına alındı
Kocaeli'de terör operasyonu! 11 kişi gözaltına alındı Kocaeli'de sol terör örgütü üyeleri ve finans sağlayanlara yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki sorguları sonrası adliyeye sevk edildi.
12.02.2024 Gündem
PKK'nın 'sevgili' oyunu! Nusaybin-Rakka-Kandil üçgeni... '10 gün yemek vermediler'
PKK'nın 'sevgili' oyunu! Nusaybin-Rakka-Kandil üçgeni... '10 gün yemek vermediler' Terör örgütü PKK'dan kaçarak teslim olan terörist itirafında, örgütün kendisini nasıl kandırdığını ve Diyarbakır annelerinin evlat nöbetinin PKK'da yol açtığı paniği anlattı.
12.02.2024 Gündem
Abdullah Ağar, 7 Ekim'e dikkat çekti! Saldırı sonrası paradigmalar değişti
Abdullah Ağar, 7 Ekim'e dikkat çekti! Saldırı sonrası paradigmalar değişti Milli İstihbarat Teşkilatı'nın terörle mücadeleye yönelik operasyonları sürüyor. Son yıllarda özellikle DEAŞ terör örgütüne yönelik önemli adımlar atıldı ve kritik operasyonlarla DEAŞ'a ağır darbeler vuruldu. Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, MİT'in DEAŞ'a yönelik operasyonlarını değerlendirdi.
4.02.2024 Haberler
Abdullah Ağar, 7 Ekim'e dikkat çekti! Saldırı sonrası paradigmalar değişti
Abdullah Ağar, 7 Ekim'e dikkat çekti! Saldırı sonrası paradigmalar değişti Milli İstihbarat Teşkilatı'nın terörle mücadeleye yönelik operasyonları sürüyor. Son yıllarda özellikle DEAŞ terör örgütüne yönelik önemli adımlar atıldı ve kritik operasyonlarla DEAŞ'a ağır darbeler vuruldu. Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, MİT'in DEAŞ'a yönelik operasyonlarını değerlendirdi.
4.02.2024 Gündem
Türkiye ABD'den teşekkür değil, hareket bekliyor
Türkiye ABD'den teşekkür değil, hareket bekliyor Türkiye, TBMM Genel Kurulu’nda İsveç’in NATO üyeliğine vize veren teklifin yasalaşmasının ardından ABD’den “takdir ve teşekkür” açıklamaları değil, müttefiklik ruhu ile bağdaşmayan eylem ve kararlar konusunda somut adımlar bekliyor.
25.01.2024 Gündem
Hizbullah lideri ‘savaşa katıldık’ diyerek ne demek istedi? Nasrallah'ın açıklamasındaki 'ABD' şifresi
Hizbullah lideri ‘savaşa katıldık’ diyerek ne demek istedi? Nasrallah'ın açıklamasındaki 'ABD' şifresi Hizbullah lideri Hasan Nasrallah günlerdir devam eden savaş hakkında açıklamalarda bulundu. 'Biz bu savaşa 8 Ekim'de katıldık.' diyen Nasrallah, ABD üslerine saldırılar düzenleyeceklerini belirterek ABD'nin bu dünyada en büyük şeytan olduğunu ifade etti. Peki Nasrallah'ın bu açıklamarı ne anlam ifade ediyor? 'Hizbullah, İsrail'e savaş ilan etti' diyebilir miyiz? Prof. Dr. Burak Küntay, milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
4.11.2023 Dünya
Teröre bir darbe daha! Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 58'e yükseldi
Teröre bir darbe daha! Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 58'e yükseldi Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde 58 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
7.10.2023 Gündem
Terör hedefleri tek tek vuruluyor! Suriye'nin kuzeyinde operasyon
Terör hedefleri tek tek vuruluyor! Suriye'nin kuzeyinde operasyon Suriye'nin kuzeyinde Tel Rıfat kentinde bölücü terör örgütü PKK/YPG'ye karşı yürütülen operasyonlarda terör hedefleri vuruldu.
6.10.2023 Gündem
Tel Rıfat’taki bölücü terör örgütü PKK/YPG'ye hedefleri vuruldu
Tel Rıfat’taki bölücü terör örgütü PKK/YPG'ye hedefleri vuruldu Suriye'nin kuzeyinde Tel Rıfat kentinde bölücü terör örgütü PKK/YPG'ye karşı yürütülen operasyonlarda terör hedefleri vuruldu.
6.10.2023 Haberler
Son dakika: Suriye'nin kuzeyine yeni hava harekatı! 15 terör hedefi imha edildi
Son dakika: Suriye'nin kuzeyine yeni hava harekatı! 15 terör hedefi imha edildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyine yeni bir hava harekatı gerçekleştirildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada 15 hedefin imha edildiği belirtildi.
6.10.2023 Gündem
Son dakika: MİT'ten Suriye'ye SİHA'larla operasyon! PKK/YPG'ye ait tesis, mühimmat depoları imha edildi
Son dakika: MİT'ten Suriye'ye SİHA'larla operasyon! PKK/YPG'ye ait tesis, mühimmat depoları imha edildi Milli İstihbarat Teşkilatı Suriye'de konuşlu terör örgütü PKK/YPG askeri tesislerini ve örgütün yönetici kadrolarını hedef aldı. Hedef alınan tesisler arasında silah mühimmat depoları, saldırı/sabotaj birimleri ve örgüte ait Ar-Ge merkezlerinin yer aldığı öğrenildi.
5.10.2023 Gündem
Harita yayınlandı! Suriye alev alabilir, Türkiye'yi saymadılar
Harita yayınlandı! Suriye alev alabilir, Türkiye'yi saymadılar Suriye'nin dört bir yanındaki protestoların önümüzdeki haftalarda genişleyebileceği tahmininde bulunan ISW, meydanlarda atılan sloganlarda ABD, Rusya ve İran'ın hedef alındığını yazdı. İstifa çağrılarıyla sarsılan Beşar Esad ise, sıkı müttefikinden milis desteği isteyebilir.
6.09.2023 Dünya
ABD arabulucu! Skandal ilan edildi
ABD arabulucu! Skandal ilan edildi Teröristlerin yüzleştiği en büyük krizde devreye giren Washington yönetimi, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ile bir Tümgenerali sahaya sürdü. Buluşmanın yeri gizli tutuluyor.
4.09.2023 Dünya
MİT’ten 7 ayda  29 kritik operasyon
MİT’ten 7 ayda  29 kritik operasyon MİT’in 2023 başından bu yana terör örgütlerine karşı imza attığı sınırötesi operasyonlar şöyle: 6 Ocak: Suriye Haseke’de Bursa’daki infaz koruma memurlarına yönelik saldırının azmettiricisi MLKP’nin Suriye sorumlusu “Ahmet Şoreş” kod adlı Zeki Gürbüz etkisiz hale getirildi...
23.07.2023 Gündem
Sulama kanalına düşen minibüsteki 3 kişi feci şekilde can verdi
Sulama kanalına düşen minibüsteki 3 kişi feci şekilde can verdi Adana’nın Seyhan ilçesinde sulama kanalına düşen minibüsteki 3 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
22.05.2023 Gündem
DEAŞ'lı terörist, Balıkesir'de sahte kimlikle yakalandı
DEAŞ'lı terörist, Balıkesir'de sahte kimlikle yakalandı Balıkesir'in Bandırma ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda DEAŞ'lı terörist Muhammed Şeyh Suud, sahte kimlikle yakalandı.
9.05.2023 Gündem
Erdoğan duyurdu! Terör örgütü DEAŞ'ın sözde lideri etkisiz hale getirildi
Erdoğan duyurdu! Terör örgütü DEAŞ'ın sözde lideri etkisiz hale getirildi Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayın programında terör örgütü DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin El- Kureyşi'nin MİT'in Suriye'de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
1.05.2023 Gündem
MİT'ten Kamışlı'da nokta operasyon: Mehmet Sarı etkisiz hale getirildi
MİT'ten Kamışlı'da nokta operasyon: Mehmet Sarı etkisiz hale getirildi MİT, PKK/KCK-PYD/YPG’nin sözde Rakka alanı sorumlularından Baran Kurtay kod adlı Mehmet Sarı'yı Suriye Kamışlı’da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
25.04.2023 Haberler
Son dakika! MİT'ten Kamışlı'da nokta operasyon: Mehmet Sarı etkisiz hale getirildi
Son dakika! MİT'ten Kamışlı'da nokta operasyon: Mehmet Sarı etkisiz hale getirildi MİT, PKK/KCK-PYD/YPG’nin sözde Rakka alanı sorumlularından Baran Kurtay kod adlı Mehmet Sarı'yı Suriye Kamışlı’da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
25.04.2023 Gündem
Bolu'da DEAŞ operasyonu: 1 gözaltı
Bolu'da DEAŞ operasyonu: 1 gözaltı Bolu'da DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda Suriye uyruklu K.B. (31) yakalanıp, gözaltına alındı.
30.03.2023 Gündem
Öfkene hâkim ol!
Öfkene hâkim ol! Bir ergenin süper kahraman gücüne kavuşmasını anlatan “Shazam!”ın devam filmi olan “Shazam! Fury of the Gods/Shazam! Tanrıların Öfkesi” bilgeliğin ne olduğunu sorgulama derdinde.
17.03.2023 Kültür Sanat
DAEŞ’in sözde kadısı İstanbul’da yakalandı
DAEŞ’in sözde kadısı İstanbul’da yakalandı İstanbul’da, terör örgütü DAEŞ’in sözde kadılığını yapan “Abu Huzeyfe” kod isimli yöneticisi yakalandı. MİT ve polisin ortak operasyonuyla yakalanan terörist çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
2.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rakka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.