Rehin

Rehin

Son dakika rehin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rehin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rehin haber sayfamızda...

Rehin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.992 rehin haberi bulunmuştur.
‘Ukrayna’ seslerinin ardında ne yatıyor?
‘Ukrayna’ seslerinin ardında ne yatıyor? Moskova’daki terör saldırısının ardından Rus yönetiminin DAEŞ’i değil, Ukrayna ve Batı’yı hedef alan söylemi dikkat çekiyor. Bu propagandanın ardında yeni bir seferberlik yatıyor olabilir.
27.03.2024 Dünya
Moskova’da ağır bilanço! DAEŞ, Rusya'dan ne istiyor?
Moskova’da ağır bilanço! DAEŞ, Rusya'dan ne istiyor? Moskova’da DAEŞ tarafından üstlenilen terör saldırısında bilanço yükseliyor. Devlet Başkanı Putin, saldırganların yakalandığını açıklarken, bir günlük yas ilan etti. 4 saldırgan Ukrayna sınırına doğru kaçarken yakalandı.
24.03.2024 Dünya
Cezaevinden izinli çıktı, ablasına dehşeti yaşattı
Cezaevinden izinli çıktı, ablasına dehşeti yaşattı Bursa’da, cezaevinden izinli çıkan Mesut A. (48), babasının evinde, ablası Nuray A.'yı bıçakla rehin aldı. Ablası bir anlık dalgınlığından yararlanıp kaçınca Mesut A., polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
23.03.2024 Haberler
Cezaevinden izinli çıktı, ablasına dehşeti yaşattı
Cezaevinden izinli çıktı, ablasına dehşeti yaşattı Bursa’da, cezaevinden izinli çıkan Mesut A. (48), babasının evinde, ablası Nuray A.'yı bıçakla rehin aldı. Ablası bir anlık dalgınlığından yararlanıp kaçınca Mesut A., polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
23.03.2024 Gündem
Türk milletini yalnız bırakamazsın
Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu seçim benim son seçimim” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” diye seslendi.
18.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Eskiden bizim daha çok entel dantel geçinen tiplerimiz TOKİ'yi beğenmezlerdi. Yukarıdan bakarlardı. 'TOKİ konutları değil mi?' vesaire gibi böyle bir kekremsi ifadeyle de kendilerine sunarlardı. Ama depremden sonra herkes gördü ki TOKİ'nin şu ana kadar 20 yılda, 22 yılda yaptığı 1 milyon 340 bin konut var. Hiçbir tanesi yıkılmadı. O şiddetli depremlerde dayandı. Depreme dirençli konutlar yapıldığını, dosdoğru yapıldığını ispat etti" dedi.
17.03.2024 Ekonomi
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
Otobüs terminalinde rehine paniği!
Otobüs terminalinde rehine paniği! Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde silahlı kişi, terminaldeki otobüste yolcuları rehin alarak korku dolu anlar yaşattı.
13.03.2024 Haberler
Otobüs terminalinde rehine paniği!
Otobüs terminalinde rehine paniği! Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde silahlı kişi, terminaldeki otobüste yolcuları rehin alarak korku dolu anlar yaşattı.
13.03.2024 Dünya
Batman'da HÜDA PAR'lı aday ile maç izleyen DEM Partili Mehdi Öztüzün hakkında karar
Batman'da HÜDA PAR'lı aday ile maç izleyen DEM Partili Mehdi Öztüzün hakkında karar Batman'da, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman Belediye başkan adayı Serkan Ramanlı ile TPAO Batman Petrolspor’un karşılaşmasını birlikte izleyen Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM) Batman Belediye eş başkan adayı Mehdi Öztüzün, partisinden ihraç edildi.
12.03.2024 Gündem
65 yaşındaki kadın korku saçtı: Meşale yakıp ameliyathaneye attı!
65 yaşındaki kadın korku saçtı: Meşale yakıp ameliyathaneye attı! Almanya'da 65 yaşındaki bir kadın, hastanede paniğe sebep oldu.
5.03.2024 Haberler
65 yaşındaki kadın korku saçtı: Meşale yakıp ameliyathaneye attı!
65 yaşındaki kadın korku saçtı: Meşale yakıp ameliyathaneye attı! Almanya'da 65 yaşındaki bir kadın, hastanede paniğe sebep oldu. 
5.03.2024 Dünya
Yer: Kocaeli! 2 gün evde rehin alıp dehşeti yaşattılar
Yer: Kocaeli! 2 gün evde rehin alıp dehşeti yaşattılar Kocaeli'de bir kişi, borçlusu olduğu kişi ve onun arkadaşları tarafından zorla götürüldüğü evde 2 gün boyunca dehşeti yaşadı. Kolu ve ayak bileği kırılan vatandaş tedaviye alınırken, 6 şüpheli ise yakalandı.
3.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Antalya Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni"nde açıklamalarda bulunuyor.
2.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Köhne düzeni değiştirdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Köhne düzeni değiştirdik 'Antalya Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pek çok farklı teşhis ve tedavi birimin birleştiren bir sistem kurduk. Türkiye hemen tüm branşlarda dünyanın önemli sağlık merkezlerinden biri haline geldi." ifadelerini kullandı.
2.03.2024 Gündem
Kurbanlarından 'yahni' yaptı!  Ölenlerin sayısının 650'yi bulmasından korkuluyor
Kurbanlarından 'yahni' yaptı! Ölenlerin sayısının 650'yi bulmasından korkuluyor İlk olarak kan donduran 'giriş testi'ni geçmek zorundaydı. Hiçbir soru sormadan emirleri yerine getirdi. Patronlarını, güçlü midesi ve ağzını kapalı tutma yeteneğiyle etkiledi. İşe alındıktan sonra gece gündüz çalıştı ve kartel üyelerinin arkalarında bıraktıkları kurbanlarını eritip yok etti. Bundan böyle, adı dilden dile 'Yahnici' lakabıyla dolaşacaktı.
2.03.2024 Dünya
Tüyler ürperten tehdit sonrası kesik başları bulundu! 'Temizlik başladı'
Tüyler ürperten tehdit sonrası kesik başları bulundu! 'Temizlik başladı' Kötü şöhretli kartel üyeleri, düşmanları için tüyleri diken diken eden bir tehdit videosu yayınladı. Videoda tetikçilerden birinin 'Temizlik başlıyor' dediği duyulurken, gözdağı mesajını 'yayınlanamayacak kadar vahşi' bir başka video izledi.
1.03.2024 Dünya
Güney Kore’de hükümetin hapisle korkuttuğu doktorlar neden grevde?
Güney Kore’de hükümetin hapisle korkuttuğu doktorlar neden grevde? Güney Kore hükümeti, Perşembe günü işe dönmemeleri halinde grevde olan binlerce asistan doktorun tutuklanacağını ve tıbbi lisanslarının iptal edileceğini açıkladı.
29.02.2024 Dünya
Çekmeköy'de eşini öldüren cani koca cinayeti anlattı
Çekmeköy'de eşini öldüren cani koca cinayeti anlattı Eşi Emine Ülkü Araz'ı evde rehin aldıktan sonra tabancayla vurarak öldüren Hakan Araz tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cani kocanın savcılıktaki ifadesi de ortaya çıktı.
28.02.2024 Gündem
AK Parti 28 Şubat açıklaması: İnsanlık tarihine kara bir leke olarak geçmiştir
AK Parti 28 Şubat açıklaması: İnsanlık tarihine kara bir leke olarak geçmiştir AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı, 28 Şubat Postmodern Darbesinin yıldönümünde, 81 il teşkilatında eş zamanlı basın açıklaması yaptı.
28.02.2024 Gündem
Yedi kadın katledildi
Yedi kadın katledildi Türkiye’nin 6 farklı şehrinden dün vahşet haberleri peş peşe geldi; 7 kadın, kocaları ya da ayrıldıkları eşleri tarafından canice katledildi.
28.02.2024 Gündem
Çekmeköy'de korkunç olay! Evde rehin aldığı karısını öldürdü
Çekmeköy'de korkunç olay! Evde rehin aldığı karısını öldürdü Çekmeköy'de Hakan Araz, eşi Emine Ülkü Araz'ı evde silahla rehin aldı. Polis ihbar hattına mesaj atarak yardım isteyen Emine Ülkü, ikna çalışmaları sırasında kocası tarafından vurularak hayatını kaybetti.
27.02.2024 Gündem
'Filistin'e özgürlük' diyerek Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yakan ABD askeri öldü
'Filistin'e özgürlük' diyerek Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yakan ABD askeri öldü ABD'de hava kuvvetleri mensubu bir asker, Gazze'deki savaşı protesto etmek için başkent Washington’daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yaktı. Hastaneye kaldırılan asker hayatını saatler sonra kaybetti.
26.02.2024 Dünya
Ankara'da dehşetin detayları: Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım
Ankara'da dehşetin detayları: Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım Ankara’da psikolojik problemleri ve uyuşturucu madde bağımlılığı olan bir kişi, iki hafta önce boşandığı eşinden olan 7 yaşındaki oğlunu rehin aldı. Çocuğu kurtarmak için gelen polislere, “Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım” diye tehditler savurup ateş eden saldırgan baba etkisiz hale getirilirdi.
22.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Rehin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.