Rekor

Rekor

Son dakika rekor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rekor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rekor haber sayfamızda...

Rekor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.367 rekor haberi bulunmuştur.
Bakan Ersoy Antalya'da konuştu: Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız
Bakan Ersoy Antalya'da konuştu: Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya’da transfer yolcular dahil 16 milyonu aşkın ziyaretçiyle rekor kırarak tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştık. İnşallah bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Habur Gümrük Kapısı'ndaki operasyonunda rekor yakalama! 850 kilogram eroin ele geçirildi
Habur Gümrük Kapısı'ndaki operasyonunda rekor yakalama! 850 kilogram eroin ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Habur Gümrük Kapısı’nda gerçekleştirilen operasyonda 850 kilogram ağırlığında eroin ele geçirildi.
28.03.2024 Haberler
Son dakika: Habur Gümrük Kapısı'ndaki operasyonda rekor yakalama! 850 kilogram eroin ele geçirildi
Son dakika: Habur Gümrük Kapısı'ndaki operasyonda rekor yakalama! 850 kilogram eroin ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Habur Gümrük Kapısı’nda gerçekleştirilen operasyonda 850 kilogram ağırlığında eroin ele geçirildi.
28.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Ankara'da seçim çoktan bitti
Mansur Yavaş: Ankara'da seçim çoktan bitti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bizden, Kırsal Kalkınma Desteği'ni en fazla alan yerler; arazisi nedeniyle Bala, Haymana, Polatlı, bu bölge. Hiçbir zaman, 'Ne kadar oy çıkmış' diye asla bakmadık. 'Ankara halkını zengin edeceğiz' demiştik, Kırsal Kalkınma Desteklerimiz aynen devam edecek, artırarak devam edeceğiz" dedi.
28.03.2024 Gündem
Türkiye turizmde 2024 yılına damga vuracak
Türkiye turizmde 2024 yılına damga vuracak Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizmde 2024 yılına ilişkin beklentileri açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Geçtiğimiz hafta rekor seviyelerden geri çekilen altın fiyatları bu hafta itibarıyla yukarı yönlü seyri ile dikkat çekiyor. Peki piyasada son durum ne? İşte detaylar...
28.03.2024 Uzmanpara
ASELSAN 2023’te ihracat rekoru kırdı
ASELSAN 2023’te ihracat rekoru kırdı Savunma Sanayii devi ASELSAN, 35.1 milyon dolarlık üç yeni ihracat sözleşmesine imza attı. ASELSAN, GÖZDE ve ASELFLIR-500 sistemlerinin de ilk ihracatını yaptı.
28.03.2024 Ekonomi
Dünyada bayramlar öncesi çikolata endişesi var
Dünyada bayramlar öncesi çikolata endişesi var Küresel emtia piyasalarında kakao fiyatı ton başına yeni rekor seviyeler deniyor. Önceki gün (26 Mart’ta) 10 bin dolar sınırının üzerini test eden kakao fiyatı, dün ise ton başına 9 bin 776 dolar sınırında kaldı.
28.03.2024 Ekonomi
BYD’den rekor kâr
BYD’den rekor kâr Çinli elektrikli araç devi BYD 2023 için rekor kâr açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi 2024 yılı aylık bazda turizme rekorlar getirmeye devam ediyor. Hem şubat ayı, hem de ocak-şubat toplamında Türkiye, bugüne kadar ağırladığı en yüksek oranda turist sayısına ulaştı.
28.03.2024 Ekonomi
Mansur Yavaş: Önümüzdeki dönem son olacak! Arkamızdan güzel konuşturacağız
Mansur Yavaş: Önümüzdeki dönem son olacak! Arkamızdan güzel konuşturacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kalecik ilçesinde iftar programına katıldı. Seçimi kazanması halinde bu dönemin son dönemi olacağını belirten Yavaş "Arkamızdan güzel konuşturacağız" dedi.
27.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Dries Mertens jübile için tarih verdi!
Galatasaray'da Dries Mertens jübile için tarih verdi! Galatasaray'ın Antalya kampında Dries Mertens açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kızıştığı dönemde Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki demeç savaşları devam ediyor.
27.03.2024 Galatasaray
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi...
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi... Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Beşiktaş gündemini değerlendiren Üzülmez, Necip Uysal ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
27.03.2024 Pendikspor
Nusr-Et'e saldıranlar yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı
Nusr-Et'e saldıranlar yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beşiktaş’taki “Nusr-Et” isimli iş yerine yönelik silahlı saldırı eylemine karşı düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde Galatasaray'a sezon başında transfer olan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen 'Dayı' lakaplı Kerem Demirbay rekor kırmak istiyor.
27.03.2024 Galatasaray
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir!
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir! Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor. Peki, bu ne anlama geliyor? Perşembe gününe dikkat çeken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen önemli uyarılarda bulundururken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de hava durumu tahminlerini paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Geçen hafta rekor seviyeyi gördükten sonra gerileyen altın fiyatları yeni haftanın ilk işlem günlerinde de gösterdiği hareket ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dün gram altın fiyatı 2277 TL seviyesine kadar yükselmişti. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...
27.03.2024 Uzmanpara
Titanic'teki meşhur kapı rekor fiyata satıldı!
Titanic'teki meşhur kapı rekor fiyata satıldı! Kate Winslet (Rose Dewitt Bukater) ile Leonardo DiCaprio'nun (Jack Dawson) bindikleri geminin felaketle sonuçlanan ilk seferinde tanışıp, farklı toplumsal sınıflara mensup iki aşığı canlandırdığı 'Titanik' filmi, üzerinden 27 yıl geçmesine karşın konuşulmaya devam ediyor. Oscar ödüllü aktörün kült yapımda Rose'un hayatta kalmasını sağlayan 'yüzen kapı', Hollywood Hazineleri' müzayedesinde rekor fiyata satıldı.
27.03.2024 Cadde
50 yaş altında kanser artışı
50 yaş altında kanser artışı 42 yaşındaki Prenses Kate’in kanser tedavisi gördüğünü açıklamasının ardından 50 yaş altında kanser görülme oranının arttığı bildirildi.
27.03.2024 Dünya
Piyasada altın fiyatı yeniden hareketlendi! ‘Rekorunu kendisi kıracak’
Piyasada altın fiyatı yeniden hareketlendi! ‘Rekorunu kendisi kıracak’ Altındaki bir haftalık sakin seyir yeniden yükselme ivmesi gösteriyor. Uzmanlar, yurt dışında ons fiyatının, yurt içinde ise devam eden taleple gram altın fiyatının yeni rekorlara göz kırptığını ifade ediyor.
27.03.2024 Ekonomi
Mansur Yavaş: Keçiören'de 50 bin aileye destek oluyorum
Mansur Yavaş: Keçiören'de 50 bin aileye destek oluyorum Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,"Keçiören Belediye Başkanı, ne bir emekliye bir kuruş vermişliği mi var. Biz 200 bin aileye destek olurken, et verirken ben 'but dağıtıyorum' diye ortaya çıktı. Şubat'ta 2 kişiye, Kasım'da 11 kişiye vermiş. Ben Keçiören'de 50 bin aileye destek oluyorum" dedi.
26.03.2024 Gündem
ASELSAN 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu
ASELSAN 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu ASELSAN'ın enflasyon muhasebesi uygulanmış 2023 yılı finansal sonuçları açıklandı. Buna göre; ASELSAN'ın yıllık cirosunun geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10 büyüyerek 73,6 milyar TL'ye ulaştığı ve net karlarının ise 7,4 milyar TL seviyesine ulaştığı belirtildi.
26.03.2024 Ekonomi
Bakan Kacır TÜRKSAT 6A için tarih verdi! '11 ülkeden biri olacağız'
Bakan Kacır TÜRKSAT 6A için tarih verdi! '11 ülkeden biri olacağız' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 8 Temmuz 2024 haftasında ilk milli haberleşme uydusu TÜRKSAT 6A'yı uzaya göndereceklerini belirtti. Bakan Kacır, "Böylelikle bunu başaran 11 ülkeden biri olacağız" dedi.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim Yozgat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamının hakim olduğunu söyledi.
26.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Rekor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.