Resmi

Resmi

Son dakika resmi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan resmi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan resmi haber sayfamızda...

Resmi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 162.245 resmi haberi bulunmuştur.
İYİ Parti’de ‘vadeli’ istifa
İYİ Parti’de ‘vadeli’ istifa İstifaların sürdüğü İYİ Parti’de, bir de “vadeli istifa” durumu yaşanıyor. İzmir Milletvekili ve bu ilden belediye başkan adayı olan Ümit Özlale, 8 Nisan’da partiden istifa ettiğini sosyal medyadan açıklamıştı. Ancak Özlale’nin bunu işleme koydurmadığı ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
AB’den Türk döneri için tescil hazırlığı...
AB’den Türk döneri için tescil hazırlığı... Türkiye tarafından Avrupa Birliği’ne (AB) dönerin geleneksel ürün adı olarak tescili için yapılan başvurunun ilanı, AB Resmi Gazetesi’nde yayımlandı.
25.04.2024 Ekonomi
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİKTE SON DURUM 2024 | BAĞKUR erken emeklilikte 7200 prim sayısı yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak?  Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor?
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİKTE SON DURUM 2024 | BAĞKUR erken emeklilikte 7200 prim sayısı yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Esnafa erken emeklilik fırsatında son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bağ-Kurluların prim gün sayısının 9 binden 7 bin 200'e düşürülmesine ilişkin çalışmalar yolda. Uzun zamandır kamuoyunun gündeminde olan konuya dair resmi açıklamalar, binlerce Bağ-Kurlu tarafından bekleniyor. Peki, Bağ-Kur'da 7200 prim gün sayısı ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Bağ-Kur prim düşüşünde son durum...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı Yerli ve milli Bayraktar TB3'te 30. test uçuşu da başarıyla gerçekleşti. Baykar resmi sosyal medyasından uçuşu paylaştı. İşte detaylar...
24.04.2024 Haberler
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı Yerli ve milli Bayraktar TB3'te 30. test uçuşu da başarıyla gerçekleşti. Baykar resmi sosyal medyasından uçuşu paylaştı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
CHP Lideri Özel Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya geldi
CHP Lideri Özel Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya geldi CHP Lideri Özgür Özel, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier ile görüştü.
24.04.2024 Gündem
1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ, bu yıl hangi güne denk geliyor? 1 Mayıs okullar / üniversiteler tatil mi? 1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi?
1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ, bu yıl hangi güne denk geliyor? 1 Mayıs okullar / üniversiteler tatil mi? 1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi? İşçinin ve emekçinin bayramı olarak kutlanan 1 Mayıs tarihi yaklaşıyor. Bu günde "1 Mayıs resmi tatil mi, hangi gün?" sorusu gündeme geldi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, işçi ve emekçiler tarafından her yıl kutlanıyor.
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Athletic Bilbao'da bir dönem sona eriyor! Yıldız futbolcudan ayrılık kararı
Athletic Bilbao'da bir dönem sona eriyor! Yıldız futbolcudan ayrılık kararı İspanyol futbolcu Iker Muniain, 15 sezondur formasını giydiği Athletic Bilbao'dan sezon sonunda ayrılacağını duyurdu.
24.04.2024 İspanya La Liga
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü Çin'de aniden gökyüzünde beliren gizemli nesne önce yerel sonra da ulusal medyada gündem oldu. Resmi makamlar henüz cisimle ilgili bir açıklamada bulunmadı.
24.04.2024 Dünya
Savaşta son dakika... AFP duyurdu: İran çekildi! Artık asker yok, her şeyi kapatıp gittiler
Savaşta son dakika... AFP duyurdu: İran çekildi! Artık asker yok, her şeyi kapatıp gittiler Kuzey Kore'den havalanıp Tahran'a inen uçağı resmi ajansı tek cümlelik bir haberle duyurdu, İran medyasında sessizlik var. Uluslararası haber ajansı AFP ise, misillemeyle görünür hale gelen gizli savaştaki yeni koordinatları verdi.
24.04.2024 Dünya
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Haberler
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Gündem
Dışişleri: 1915 olayları hakkındaki tek taraflı açıklamaları reddediyoruz
Dışişleri: 1915 olayları hakkındaki tek taraflı açıklamaları reddediyoruz 24 Nisan'ın yıldönümünde bazı ülkelerin yaptığı açıklamaları reddettiğini belirten Dışişleri Bakanlığı, söz konusu tek taraflı açıklamaların radikal grupları cesaretlendirdiğini de vurguladı.
24.04.2024 Dünya
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Haberler
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Gündem
Prens Louis 6 yaşında! Doğum günü karesini kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti
Prens Louis 6 yaşında! Doğum günü karesini kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti Aylardır nerede olduğu merak edilen Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı video mesaj ile kansere yakalandığını duyurmuştu. Tedavisi devam eden Middleton, bu sefer objektiflere poz vermek yerine oğlu Prens Louis'nin doğum günü için kamera arkasında geçti.
24.04.2024 Cadde
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
24.04.2024 Futbol
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
24.04.2024 Futbol
Kısa vadeli dış borç stoku geriledi
Kısa vadeli dış borç stoku geriledi Şubat sonu itibarıyla, kısa vadeli dış borç stoku 2023 yıl sonuna göre %0,9 oranında azalışla 173,6 milyar ABD doları oldu.
24.04.2024 Uzmanpara
‘Kurtuluş birbirimizi anlarsak mümkün’
‘Kurtuluş birbirimizi anlarsak mümkün’ Adana’nın ardından İstanbul’da yarışan “Suyun Üstü” adlı yapımın senarist ve yönetmeni Aslıhan Ünaldı filminin temelinin, birbirini kabul etmeyi ve affetmeyi öğrenmek olduğunu söylüyor.
24.04.2024 Kültür Sanat
‘Terör bataklığı kurutulacak’
‘Terör bataklığı kurutulacak’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyaretinden dönüş yolunda uçakta yaptığı konuşmada “Irak’ta da Suriye’de de terör bataklığı sadece bizim çalışmamızla değil, her iki ülke yönetiminin müşterek gayretleriyle kurutulacaktır” dedi.
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Resmi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.